Brüsszel segítségével indított hazugságkampányt az ellenzéki propagandasajtó. A volt népszabadságos újságírók egyik vezéralakja irányítja azt a 24-et, amelyik tegnap lejárató hadjáratot indított Orbán Viktor családja ellen. A lejárató hadjárat azonban célt tévesztett: az idézett OLAF jelentés a 2009 és 2014 közötti időszakot vizsgálja, de ekkor a cég fő tulajdonosa Simicska Lajos Közgépje volt, nem Tiborcz István.

Forrás: origo.hu
Feltöltő: Katalina62
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

112 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Akarmilyen iranybol olvastam ezt a cikkelyt, az Istennek se talaltam benne se a Kozgepet, sem Simicset.
Na, hogy lehet ez?

2009 tavaszán négy vállalkozást alapított Tiborcz István és barátja, Erdei Bálinttal: ES Water, ES Gas, ES Audit és ES Light. A négy vállalkozás 2009 őszén beolvadt a 2009 nyarán alapított ES Holding Zrt-be[5] (az Elios Innovatív Zrt. jogelődjébe[6]). Tiborcz István 2015. április 28-ai hatállyal értékesítette az Elios Innovatív Zrt-ben levő tulajdonrészét.[7]
Tehat PONT a vizsgalt idoszakban volt a hunyo ez a kedves palinkazo egyed, es pont akkor adta el a ceget, (2015-ben) amikor kezdett forrosodni a sajat laba alatt a talaj... Ekkor volt a kisasszonyka jotanulo Svajcban, es otthon a ferjecske az aposaval uzletelt.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
magyarbakancs
@Shikari: Lázár elvtársék megvárták a vizsgálat eredményét mikkor bűnösnek mondták ki a ügyvédet aki diákokat foglalkoztatott?
Vagy az arabot ki hangszórón beszélt?
Még konzultációt is kerekítetek belőle:
Milyen kényes tetszik lenni?Elvárja a vizsgálat végét.
Persze mert Tiborc,Orbánc ,Lázár nyakig benne vannak.
Mese habbal,hogy Orbánc nem tudott az egészről.
Szar a Fidesz szájáig ér.
Baromit ütött a kollektív tudatukon,hogy egy büdös tolvaj bandát támogatnak?
Egy tolvaj @igány banda az egész.
lusta
@Shikari: Ön drága sztrovacsek már tudja?
advocat
Tisztázzuk. Lehet, hogy a cég Simicskáé volt. De a szerződéseket kik kötötték. Kik voltak a tisztségviselők? Kiknek volt aláírási joga? Nézzék már át a cég és polgári törvénykönyvet, s utána a büntetőt is.
Főlökött
@Shikari: A Nemzeti Nyomozó Iroda (röviden NNI) a Készenléti Rendőrség irányítása alá tartozó, bűnügyi feladatokat ellátó nyomozó hatóság, melyet a magyar FBI-nak is szokták nevezni, egyszer már nyomozott ezen ügyben és meg is szüntette a nyomozást sikeresen. Érdekes mód, nem találtak bűncselekményre utaló dolgokat úgy, hogy közben érdekes dolgok játszódtak le pl.: Hódmezővásárhely-en, Szekszárd-on, Pécsett, stb., stb. Érdekes pályáztatással. Érdekes mód, a Tungsram-Schréder Zrt., hogy lehetett-lett az Elios alvállalkozója és miért nem fellebbezett egy olyan határozat ellen, melyben nyerők lettek volna, mint pályázók. Inkább belenyugodtak a vereségbe, de mint alvállalkozó, megkapta a jussát rendesen.
Érdekes a pályázatokban szereplő üzemidő is, mely fiktív adatot, egyik pályázatot elbíráló sem ellenőrizte, nem tűnt fel egyik szerződéskötőnek sem a valótlan adat tertalmazó pályázat, pedig csak a gyártó dokumentációjába kellett volna beletekinteni, de az érdek ezt nem kívánta, mely így viszont minyimum hanyag munkavégzés, de ezt lehetne fokozni a Btk.-s minősítésig.
Nagyon halkan megjegyezve, érekes mód Simi aláírása, egyik szerződésen sem szerepel, de T.I és E.B.- személyeké igen :).
A legszebb pedig az, hogy már kínjukban nem tudnak mit mondani, jelenleg Brüsszel véleményére várnak. Mivel az OLAF belecsapott a lecsóba rendesen, vélelmezem Brüsszel pedig a tényszerű - korrekt vizsgálatra vár, annak eredményére. Szóval mindenki vár :) Buda - Szigetvár - Eger is Vár :) Viccet félretéve, megy az időhúzás - sumákolás 1000-el, hátha adódik egy menekülő út, vagy tán Brüsszel nagyvonalúan bemond egy összeget a visszafizetésre, melyet nagyon gyorsan, közpénzből eszközölnek és így letudva az egész.
kereső
@Shikari: 10:12, ha Te mondod.Biztos helyről tudod,hogy nem lesz belőle semmi.Czeglédy ügyben az itélet megvan már?
kereső
@Shikari: értem én,hogyne érteném.Csak közben hányok is.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.