Lisszabont, Párizst, Amszterdamot, Prágát, Bécset, Barcelonát és Londont is megelőzve – 17 745 szavazattal a 8. helyen végzett a European Best Destinations (legjobb európai úti célok) szavazásán. 

A legjobb európai úti cél címet a lengyelországi Wroclaw nyerte el 41 148 szavazattal, a 2. helyen a spanyolországi Bilbao végzett, a 3. a franciaországi Colmar lett.

Budapest a tíz legjobb európai úti cél között

Fotó: Pixabay

A versenyt az European Best Destinations szervezet hirdeti meg közel 10 éve, szorosan együttműködve a kontinens legnagyobb desztinációs és turisztikai hivatalaival.

A legjobb úti célok egész évre szóló promócióban részesülnek a European Best Destinations weboldalon, a nemzetközi sajtóban, számos közösségi media felületen és utazási portálon. A TOP 10 úti célokra érkező turisták száma várhatóan emelkedni fog a versenyt szervező cég egész éves kampányának köszönhetően. A legjobbak egy éven keresztül használhatják a TOP 10 európai úti cél címet és logót.

(MTI)

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Arról nem szól a szavazás, hogy sikerült papír mentessé tenni a kórházak és a MÁV vonatok wc-it. Most a NAV-ot igyekeznek papírmentessé tenni, a fideszes strómanoknak, oligarcháknak.
staro2
Meglehet, hogy igaz a hír.
Mindössze annyi maradt le, hogy így igaz ha saját repülővel érkezel vagy ha az összes poggyászod egy fogkefe és egy jól feltöltött bankkártya..
Ekkor biztos nem lopnak meg a liszt-feri hegyen.
szep napot
Budapest szep, olcso ( foleg a nyugati turistaknak) es sok a kulturalis program. Wroclaw nagyon szep, egy uj modern repterrel, de nem hasonlitanam ossze Budapesttel. Wroclawban a latnivalok Pragahoz hasonloan egy "kisebb, kozponti teruleten" helyezkednek el.
Itsuka Nakimaga
Lám lám! A sikerhez nem kell más, mint mélyen leértékelt olcsó forint. Ezt minden nyugati turista imádja. Fillérekért leihatja magát a sárga földig, fillérekért kaphat széplányokat és még a drogok is sokkal olcsóbbak, mint bármelyik nyugati országban. Egy brit, vagy német munkanélküli olcsóbban élhet itt, mint otthon. Csak a koszt kell megszoknia...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.