Az E.ON saját halottjának tekinti a 43 éves férfit és minden anyagi és erkölcsi segítséget megad a családjának – tájékoztatta az áramszolgáltató sajtóosztálya az MTI-t.

A közlemény idézi Eric Depluet elnök-vezérigazgatót, aki szerint a férfit szerették és megbecsülték kollégái. A vállalat arra kér mindenkit, hogy tartózkodjanak a tragédiával kapcsolatos találgatásoktól.

Az E.On saját halottjának tekinti a csütörtökön megkéselt igazgatóhelyettesét

Fotó: Police.hu

Mint ismeretes, meghalt az a 43 éves férfi a győri kórházban pénteken, akit munkatársa csütörtökön az E.ON győri telephelyén nyolcszor késsel mellkason szúrt. Oláh Attila csütörtökön elmondta, hogy a férfi hat órán át tartó életmentő műtéten esett át. A szúrások a tüdejét, a szívét és a mellkasi nagyereket roncsolták.

Az elkövető, az 54 éves munkavállaló szóváltásba majd verekedésbe keveredett egyik főnökével, akit többször mellkason szúrt, majd eddig tisztázatlan körülmények között kiesett az ablakon (második vagy harmadik emeletről), és a helyszínen meghalt.

(MTI)

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Borsodi
Egy újabb becsületesen dolgozó édes apának vette el ok nélkül egy állat az életét,hál istennek hogy megdöglött! Mert ha életben marad,nehéz körülményekben,anyagi gondokkal küszködő be illeszkedni nem tudó,csak gyilkolni, pár évvel meg ússza. majd újra gyilkolt volna Nincs igazság,szar a törvény lássuk be.Ezek a kirívó esetek,amiért halál járna.most meg kapta!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.