Jávor Benedek az államfőhöz fordult, hogy méltatlansága miatt mentesse fel Polt Pétert. A Magyar Köztársaság legfőbb ügyészével, dr. Polt Péterrel kapcsolatosan számos alkalommal merült fel a gyanú, hogy olyan ügyekben, amelyekben a miniszterelnökhöz, illetve a kormányhoz közel álló személyekkel, gazdasági társaságokkal kapcsolatosan kellene eljárnia, nem jár el pártatlanul: nem indít eljárást, nem emel vádat, akadályozva ezzel az igazságszolgáltatást. Az ELIOS Innovatív Zrt. ügy vizsgálatának, valamint a miniszterelnök veje, Tiborcz István elleni nyomozásnak az akadályozása azonban egyértelműen bizonyítják, hogy a legfőbb ügyész neki felróható okból nem tesz eleget megbízatásából eredő feladatainak.

Forrás: 24.hu
Feltöltő: grincss
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

CsipkeRózsa
Orbán biztosan megakadályozná Polt felmentését, az élete függ tőle.
grincss
Borítékolható, h hatása nem lesz!
Nem a klíma védelme, nem a kecskebékák nemi élete a tét, így sajnos nem életbe vágóan fontos egy ilyen pitiáner maffia ügy!
Hellcat
Ha lesz is eredménye az max annyi lesz, hogy Poltot lecserélik egy másikra...és Még csak felelősségre sem lesz vonva.
CsipkeRózsa
Orbán biztosan megakadályozná Polt felmentését, az élete függ tőle.
Eladott Ország
Amíg ezt a tolvaj, bűnöző bandát le nem váltjuk, addig a fidesz , Áder bajszos szarral együtt, telibeszarnak mindent.
colibri
Kétség nem fér hozzá, hogy úgy van megírva az a levél, ahogy csak kell, de az a baj, hogy a bajszos is orbánctól függ, ezért marad a helyén a bűnöző és bűnözőket védő polt. Sajnos, nem történik semmi, de azért mégis jó, hogy valaki komolyan veszi a témát és megpróbál tenni érte/ellene. Minden tiszteletem Jávor Benedeké.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.