"Orbán korrupt disznó, Orbán diktátor, Orbán gonosz, Orbán hazudik" – mondta péntek este Gyurcsány Ferenc az újpesti lakossági fórumán, ahol két terem is zsúfolásig megtelt, főleg nyugdíjasokkal. A DK elnöke szerint a demokratikus ellenzék a vitái ellenére készen áll a kormányzásra.

Kiorbánozta magát péntek este Gyurcsány – beszéde előtt operettekkel is szórakoztatták a választópolgárokat

Gyurcsány Ferenc, a Demokratikus Koalíció (DK) elnöke. MTI Fotó: Mohai Balázs

A Magyar Nemzet cikke szerint

a Demokratikus Koalíció elnökének beszéde előtt élő cigányzenével, operettekkel szórakoztatták a választópolgárokat, de 3900 forintért világoskék DK-s esőkabátot is lehetett vásárolni.

A lap azt írja, két standnál aláírni is lehetett: az egyikkel a hármas metró akadálymentesítését, a másikkal a határon túli magyarok szavazati jogának elvételét lehetett követelni.

A DK-elnök beszédének jelentős részét a külhoni magyaroknak szentelte.

Velük kapcsolatban azt mondta:

Aki nem adózik itt, az ne szavazhasson azért, mert az ükapja magyar volt. Ne szavazhasson, aki soha nem élt itt

A Magyar Nemzet azt írja, a DK elnöke érvelését azzal támasztotta alá, hogy ő pápai gyerek, de a pápai polgármester-választáson mégsem szavazhat. Tehát akkor

logikus szerinte, hogy a külhoni magyarok se szavazhassanak a magyarországi országgyűlési választáson.

Forrás: Magyar Nemzet

63 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Tehat csak a fidesznek meg az lmp-nek van joga "emuttnyocevezni" es "Gyurcsany takarodj"-ozni...

Aha,... Es csak a fidesznek van joga ismeretlen eredetu krumpli kiosztasaval szavazokat fogni, ovodakban, gimnaziumokban sorosozni, kampanyolni, nemethsziszinek a kozizles meggyalazasaval migrancsozni...
A firkasz urnak talan ra kellett volna kerdeznie, hogyha Gyurcsany Papan szuletett, de mar reg nem el ott, miert is nem szavazhatna a papai polgi megvalasztasara? Ja, mert akkor kiderulne a parhuzam, hogy Gyurcsany adoja nem kozvetlenul Papara megy, hanem en block a "nagy kozosbe"?
EZERT hangsulyozta ki ezt a firkasz ur? Es a metro akadalymentesitese azert nem kozugy, azert kell erte kulon megharcolni egy aljas, egyenlotlen kuzdelmet, mert tarlos es orban versenyben utaljak a pestieket? Ez akkora baj?
Haromezer forintert pedig miert ne vehetnenek - ha akarnak - partpropagandas polot? Gyurcsanyek legalabb nem vagjak at az embereket.
En meg emlekszem arra, hogy a sajatlabu recsolke nem igazan szolhatott bele abba, hogy a papinak bizony nem tetszett a diszko jellegu lagzi, o kulon megcsinalta maganak meg a vele egykoruaknak a ciganyzenes lakodalmas mulatost, mert ugy erezte jol magat. ES??? a jobbik (majdnem)heavy metalja Nagy Feroval? Plakathelyuk ugyse lesz ugyanugy, mint a tobbi ellenzeki partnak (vagy csak meregdragan es egy eldugott zsakfalu utolso hazan ) - akkor pedig ez a hir nem hir, kedves firkasz ur...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
division
@vadnarancs: Erről beszélek, sajnos ilyen bunkókkal van tele az ország mint te is. Remélhetőleg ki lesztek takarítva innen a választások után...Neked közöd nincs egy értelmes ellenzékihez, na persze nem is azért vagy itt.
vadnarancs
@division: A szarosnyelvű seggnyaló fajtád menekülni fog vissza Romániába te faszkalap. Rohadt lopós szarházi cigány nép vagytok, már nem sokáig!!!
division
@vadnarancs:
Miféle Romániába te barom? Azért látom még rasszista is vagy. A hozzád hasonló gyűlölködők szerencsére nem szoktak sokáig élni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.