Alakul a szocialista lista, de nem a liberálisok tervei szerint. Az MSZP és a Párbeszéd összefog: 10% lesz nekik a küszöb.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

ittott
Fodor Gábor nem hoz szavazatot. Kár volt szóba állni vele
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
ittott
Fodor Gábor nem hoz szavazatot. Kár volt szóba állni vele
wagabund
..."Ha Fodor nem megy bele, akkor a Liberálisok külön indulhatnak."...

jobb is, induljanak csak külön. Önállóan meg lesznek mérve, és lehet, hogy könnyűnek találtatnak...
ezt kellene a többinek is tenni...akkor lehet csak tisztán látni, valójában kit(kiket) mennyire(%-ban) szeret a nép...az eredményhírdetés után ráérnek összeveszni a koalíciós tárgyalásokon...az sokkal izgalmasabb, mint előre összefogni, aztán úgy bukni..

szerintem
papa.49
Most aztán az mszp. összefosta magát a fodoros Gabika ÖNÁLLÓAN INDUL, kérdés hova mint a Móricka viccben ,,a budira mert olvasni nem tud,, !!!
wagabund
@papa.49: Fodor nem indulhat önállóan, arra már nincs lehetősége..hacsak valaki be nem fogadja..asszem így jár Bokros is..(ez nem biztos)
papa.49
@wagabund: A Fodor estében nem is bánom, de van egy sanda gyanúm valahová, na hová is de befogja suszterolni a fütyisz, remélem tudod melyikre gondoltam !!!
wagabund
@papa.49: látom itt élsz, és olvasol a sorok között is..

:-)
papa.49
@wagabund: Igen és már régen kilyukadt a valagam, na most erre hörpintek egy pohár Szürke barátot, egy igazi badacsonyi pincészet borából ...
papa.49
@wagabund: Tudod minden évben elmennek a lányomék Badacsonytomajra 1 hétre, találtunk ott egy igazi pincészetet, meg borozót, és onnan szoktuk hozni ill. karácsonyra a ,,népünnepélyre,, megrendelni futárral a nedűt, mert ennek NINCSEN PÁRJA az biztos !!!
Tudod Havas utca ...
Eladott Ország
Bizony a 15 %-os küszöb elérése már kockázatos lenne a megélhetési politikusoknak, ha bevállalták volna a liberális pártot. Ennyit már nem ér meg.
wagabund
@papa.49: a Havas utca nekem olyan, mint huszárlónak a trombitaszó..
papa.49
@wagabund: Nekem is az volt jó sokáig, már régen nem jártam arra sajnos, mert az élet másfelé vitt.
wagabund
@papa.49: ne bánkódj, van már több-jobb..

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.