A két rakodómunkás a Liszt Ferenc Repülőtéren lopott egy utas csomagjából. Babos Tímeát is kifosztották, az ő holmija is előkerült.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

23 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
karma1
@Yoda69: Aaaa', neki kifinomultabb modszerei vannak...:o))))
szaboria1
Érdekes nyár óta most milyen gyorsan dolgozott a rendőrség. Bocs nem azért írom mert Babosról van szó de miatta gyorsabban léptek. A megkárosított külföldi utasok ügyében miért nem?
Clavigo
Hírünk a világban.." büszke,,meg erős."...:)))))))))))))
karma1
@szaboria1: Szerinted milyen nyelven ertettek volna szot a karosultakkal? Rettenetes nyelvi allapotok vannak Ferihegyen... Amikor 15-ben masfel nap hajciho utan megerkeztunk Ferihegyre, egy nemet nonek elveszett a csomagja, es amikor az Informacio-hoz fordult, hogy elmondja a panaszat, a ket ugyintezo egyszeruen hatat forditott neki! Lattam, mi a szitu, mert akkor mar nekem is tele volt a puttonyom rendesen, es a mi csomagunk sem erkezett meg idore, szoval megkerdeztem a csajszit, mi a baj. A lany nemet volt, de tokeletesen beszelt angolul, igy elmondta, mi a problemaja, en elmondtam a ket magyar ugyintezonek, akik meg magyarul se nagyon ertettek a pofonegyszeru szitut, de aztan segitettem kitolteni a CSAK MAGYAR NYELVU panaszbejelentot, amin adatokat kellett feltuntetni, es kb. 1 ora mulva egy masik geprol nagy nehezen, veszekedes aran leszedtek a csomagjainkat, a nemet holgyet is. Kozben a ket ugyintezo ugy allt hozzank, hogy a bicska nyilt ki az ember zsebeben, szoval ugyfelszolgalatba veletlenul sem tennem oket, inkabb hullamosonak, mert azoknak mindegy, hogy beszelnek hozzajuk.
Kookas
@szaboria1: mert ők nem tudnak anyázni!
karma1
@Horizont: Nevetni fogsz, szerte a vilagban BUD Ferihegy most is a csomagjeloles... Senki nem hallott - plane ilyen kurva messze - a Liszt Ferenc repterrol...:o)))))
karma1
@Horizont: Oh Dragam, hat senki sem mondta meg Neked, hogy egy repulogep se maradt meg fonn az egen???
(Hahaha, ez csak egy szakallas vicc vo't, amit mindenki elsut egy "elso repulosnel"...:o)))
A repules ezerszer biztonsagosabb, mint az autozas. Ugyhogy csak minden jot kivanok, ugy fogod Magad erezni, mint aki kellemesen razkolodik egy puha gyorsvonaton...:o))))
maszk
Hogy fel lehetnek háborodva a fideszes szavazók, amikor ilyen híreket olvasnak.

"Micsoda gazemberek vannak. Ez felháborító!" - mondogatják magukban, vagy egymásközt.
De közben arra nem gondol a fidesznyikes suttyó, hogy orbánek sok milliárdszor rosszabbak ezeknél, mert annyival többet lopnak, és ezzel nem csak pár tucat embert károsítanak meg rútul, hanem több milliót - köztük őt magát is -, és mindezt teszik, aljas indokból, előre megfontoltan, bűnszövetségben.
Ezen persze nem háborodik fel a nyik, sőt, még tapsikol is hozzá.
papa.49
@Főlökött: Te tényleg az voltál ...
kokopelli
@Főlökött: "Itt a pilóta beszél! Nézzenek ki jobbra és láthatják a szárazföldet!
Nézzenak ki balra a vízre!Látnak egy piros gumicsónakot,hát onnan
szólok önöhhöz!"
Főlökött
@papa.49: Lelket akartam önteni Horizont-ba "szerény bakancslistám első helyén szerepelt" dolgához. Illetve nem is hagyhattam ki :)
staro2
A cím helyesen:
Elfogtak két repülőtéri tolvajt. A többit még keresik.
papa.49
@staro2: A két ,,legkisebb halat,, )))))))))))))))))
Főlökött
@Horizont: nem tudod, miről beszéltem :) -> de ez nem a Te hibád, hanem az enyém lenne !!! Ténylegesen repültem a seregben, pilóta voltam 10 évig és volt egy jól kinéző barátnőm is addig, amíg nem kezdett el küldeni - elhalmozni a reptéren levelekkel - melyben feladóként a "feleséged" - szerepelt és a városban pedig azt híresztelte, hogy elkeltem :) - mindez még Taszáron volt - nem mostanság, a 90' években :). Nem akarok a részletekbe belemenni, mert akkor eljutnánk Dundikáig :) ( Igen jól olvastad ! Dundikáig ! ) Hogy-hogy, az az én titkom lenne - melyből egy kicsit megosztok Veled, Dundika előző férjének a testvére volt a barátnőm :) ! Haveri társasága pedig a Hullám - nevezetű uszodában leledzett - sajnos, amoikor nem kellett volna. Az éppen akkori barátnőmmel lementünk úszni egy - több hosszt, amikor belénk kötöttek. Mivel nem tudták, hogy a jelenlegi barátnőm EU és világbajnok kick-box bajnok, a szentjeim csak annyit nyomtak, a bikád jöjjön ki a partra, majd megbeszéljük vele...Erre mondta a szentem, nem kell ehhez a bikám, majd kijövök én...
Maradjunk annyiban, nem lett eljárás a dologból, de a 3 lüke gyermek a pad alatt feküdt, mire én odaértem az 50m-es hosszból és tapasztaltam mi történt. Barátnőm csak annyit mondott, lerendeztem az önelégült gyerekeket :)
Na ezen csajszi apja kérdezte tőlem azt, mi történik ha felülök a repülőre, mivel életében nem volt ilyenen és akkor itt a világ vége. Mivel amcsiba akart repülni, mely nem 1-2 órás út, hanem 1-2 órával több lenne :) kicsit -> szerinted mit válaszoltam ?
Azt amit mond egy pilóta egy olyannak, aki életében nem repült ! Főleg ha rokoni kapcsolatba is vannak és tombol a marhaság az ereiben !
Végrendeletet írjál - mindent hagyjál rám, még a lányodat is ! Igaz azt minek, ezek után :) Úszógumi legyen rajtad, felfújva ! Ima-könyvet vigyél !

No ezek alapján, Te csak a tizedét kaptad ennek :) :) :)

No de, nem kell félni, mivel minden repülő szerkezet egyszer földet ér, vagy így - vagy úgy.
Főlökött
@Horizont: -> "Te szerettél pilóta lenni?"

Ez komoly kérdés ? Akkor NEM ! Mivel az eddigi repülések kimerítőek voltak, így jelen állás szerint, főleg, hogy gép sincs, akarnák így bármilyen képzést ? Max OKJ.-tés túlélési - képzést, melyet nem indítottak, csak jól esett ilyet állítani. :)

Te pedig adjál szárnyat vágyaidnak - elképzeléseidnek :) Ahogy tudsz :)
kokopelli
@Horizont: én kettős érzelemmel repültem a tengerentúlra!Az aszony rinyált,de nem
annyira,hogy 8-10 órát (megszakításokkal) ne az én vállamon szunyált volna! Én ér-
keztem meg úgy minden alkalommal mint a "mosottß@r!Az időeltlódás miatt én kész
voltam, ő meg friss mint a melegházi saláta! Koffer a sarokba,és nyomás a városba! :--(
Főlökött
@kokopelli: Ezek szerint 'kis'párnának jó voltál :)
kokopelli
@Főlökött: inkább nagypárnának!Még jó hogy nem akasztott fel megérkezésünkkor
a hotelbalkonon szellőzni!Minden mozgás után morgott,hogy mi "bajod van,kényel-
metlen az ülés"?! Mit meg nem tesz egy férj a felesége hallgatásáért?
Főlökött
@kokopelli: Tudod, mindíg miénk az 'utolsó szó' :) :
Igen drágám !
kereső
@Horizont: feb.10, 09:50. Ez teljesen igy van ahogy "karma1" irja. Sehol nincs "Liszt Ferenc" reptér.BUD van-és Ferihegy.És ne félj! Én tavaly repültem /64 évesen/-igaz nem először, de nekem mindig felejthetetlen élményt jelent. Cukorkát vigyél a le-és felszálláshoz,segit füldugulás ellen.Jó utat!-és sok szép élményt kivánok.Majd beszámolsz a repülő útról./remélem/.
kokopelli
@Főlökött: A nagy "sovik" (errefelé a "teremtés koronáinak" neve) általában
azok,akik otthon kivont karddal marsíroznak a szőnyeg alatt! Van egy-két törzs-
asztal haver,akik előadják a nagy családfőt,holott ismerjük az otthoni viszonyai-
kat,ami egyáltalán nem "patriárhátus"!...azután megy a "zrika"! ;-)))))))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.