Tettlegesen, súlyosan bántalmazta, benyugtatózta és napokra egy lakásba zárta egykori élettársát Juhász Péter egy pernyag tanúlsága szerint, amely a II-III. kerületi bíróságon van.

A Bors azt írja, Juhászék kapcsolata végérvényesen megromlott, ezt az Együtt elnöke Facebook-oldalán is bejelentette, ezért elköltözött három gyerekétől és azok édesanyjától.

A lap a bíróságra becsatolt iratok alapján arról ír, mikor

2016 karácsonyakor hazalátogatott Juhász volt élettársa a három gyerekkel, az Együtt politikusa napokra bezárta volt élettársát a lakásba, nyugtatókkal begyógyszerezte, és megverte, mikor nem tudott elszámolni az idejével.

Juhász Péter Facebook oldalán reagált a vádakra:

„A valóság az, hogy volt élettársam a gyerekeim elhelyezésével és láthatásával kapcsolatban pert indított ellenem, próbál elidegeníteni a gyerekeimtől. Nem vagyok bántalmazó, nem igazak a lejárató cikkben felhozott állítások” 

– áll a posztban.

A lap információi szerint a baráti támogatásnak köszönhetően a politikus egykori élettársa mára megerősödött és mindent megtesz azért, hogy három gyermekének megfelelő lelki és anyagi hátteret biztosítson.

(Bors)

50 hozzászólásarrow_drop_down_circle

vadnarancs
Újabb öngól, az asszonyverés fideszes erény!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
colibri
@cikicakk55: Megértelek és egyetértek veled. Az elveszett bizalmat nagyon nehéz visszaszerezni, ha egyáltalán lehet. Történjék bármi, szerintem Lázár ezután is segíteni fogja városát, viszont jó lecke lenne az áprilisi országos szavazás előtt egy pofon a fontos embernek a februári polgármesteri választáson! Már csak azért is, hogy ne érezzék annyira kimozdíthatatlannak magukat!
Csizmás Kond
@cikicakk55: ...Nem szokásom ok nélkül senkit nevezgetni. Amúgy nem minden zsidó, zsidó...:)
cikicakk55
Na látod,ezt én nem tudom,mert ennyire nem értek hozzá.Régen azt mondták,hogy a zsidókat a pajeszukról és a görbe orrukról lehet megismerni.Azóta már jó sok embert láttam,akiről kiderült,hogy zsidó,de sem pajesza nem volt,sem az orra nem volt görbe.
cikicakk55
@colibri: Ezt próbálom én is elmagyarázni az itt élőknek.Mekkora pofon lenne már a FideSSnek,ha pont Hódmezővásárhely,amelyik köztudottan Fideszes város már mióta a Fidesz létezik,most a sarkára állna és megmutatná,hogy bennünket nem lehet megvenni. Ugyan is hiába segít az önkormányzat pár ezer forintos gyógyszer utalvánnyal,vagy 5 mázsa tűzifával( mi például nem is kaptunk) attól még a város 70%-a szegény ember. Erről viszont a Fidesz tehet,mert a nyugdíj emelésekre(itt nagyon sok a nyugdíjas) és a bér emelésekre már nem futja,mert a munka adók így is túl vannak terhelve, adó szempontjából, a minimál bérből meg megélni nehéz,meghalni sok.
quadrocopter
@durbincs: Pipa vagy csicska? Az a jó!

Hat a Calgon, csicska?

Mit akartál volna kinyögni, csicska? Sikeresen leépülsz, csicska!

Ideges vagy csicska, a gyenge idegzet még hülyébbé tesz téged!

Mi akartál csicska - rajzold le!

Ma hány gatyában kerested a "minivirslit"?
Jutott a szádba is?
Kidurrant a guminőd és ez zavartságot okozott nálad?
A birkák és kecskék még megtűrnek magukon?
A szamár még nem féltékeny a kutyára?
És rád?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.