Tettlegesen, súlyosan bántalmazta, benyugtatózta és napokra egy lakásba zárta egykori élettársát Juhász Péter egy pernyag tanúlsága szerint, amely a II-III. kerületi bíróságon van.

A Bors azt írja, Juhászék kapcsolata végérvényesen megromlott, ezt az Együtt elnöke Facebook-oldalán is bejelentette, ezért elköltözött három gyerekétől és azok édesanyjától.

A lap a bíróságra becsatolt iratok alapján arról ír, mikor

2016 karácsonyakor hazalátogatott Juhász volt élettársa a három gyerekkel, az Együtt politikusa napokra bezárta volt élettársát a lakásba, nyugtatókkal begyógyszerezte, és megverte, mikor nem tudott elszámolni az idejével.

Juhász Péter Facebook oldalán reagált a vádakra:

„A valóság az, hogy volt élettársam a gyerekeim elhelyezésével és láthatásával kapcsolatban pert indított ellenem, próbál elidegeníteni a gyerekeimtől. Nem vagyok bántalmazó, nem igazak a lejárató cikkben felhozott állítások” 

– áll a posztban.

A lap információi szerint a baráti támogatásnak köszönhetően a politikus egykori élettársa mára megerősödött és mindent megtesz azért, hogy három gyermekének megfelelő lelki és anyagi hátteret biztosítson.

(Bors)

50 hozzászólásarrow_drop_down_circle

vadnarancs
Újabb öngól, az asszonyverés fideszes erény!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
vadnarancs
Újabb öngól, az asszonyverés fideszes erény!
wagabund
nocsak...nocsak...miből lesz a cserebogár?
...sebaj, a gyerekek hadd tudják meg milyen fínom úr az apukájuk...és harcos politikus..perel mindenkit, kitúrja a konkurenciát, tapos mindenen..
szerintem aki az utcán így bánik az ellenfeleivel, az otthon sem tudja visszafogni magát..ezt nem árt, ha tudja az új párja is..
Béla333
Juhász Péter egy (politikai értelemben) nagyon jófej fickó!
Sok ilyen kellene a politikusok közé!
Sokkal inkább, mint egy csiga gerincű gombnyomogató senkik, akik csak az ellopható közpénzeket lesik, hogy honnan mit lehetne ellopni!
Csizmás Kond
@Horizont: miért te milyen vagy ?...te a zorbános esetkre ugrasz mi másra mi a különbség ?
Csizmás Kond
@Horizont: ...ja utánanézel és ugrasz...általában én is de legtöbbször nem kell utánanézzek, anélkül is ugorhatok.
Yoda69
Beindult a fideSS szardobalo gepezete. Frocsog rendesen mindenfele.
kulabombaafityiszre
"baráti támogatásnak köszönhetően a politikus egykori élettársa mára megerősödött"
Na ez az érdekes.Miben merül ki a baráti támogatás,kik ezek a barátok,anyagi,lelki,esetleg mindkettő a baráti támogatás?Arra gondolni sem merek,hogy hatalmi a baráti támogatás.
Bár,klotgatyás tóninak eléggé csipázza a szemét a Juhász.Mindíg a juhászokkal van a baj.
lampa laz
Ó, hát el kell terelni az emberek figyelmét orbán vejéről. Erre a legalkalmasabb, ha az ellenzéki politikusokról sztorizunk. Az egy másik kérdés, h igaz vagy sem, de amit elolvasnak és nem nézik ki írta v hol jelenik meg a cikk, arról beszélni is szoktak.
A fidesz mindig is az ellenzék lejáratásáról volt híres, főleg kampányidőszakban.
nezelodo
A fene, ez ha megtette, azt hiszi attól már mini elnök lesz, mivel ez a gyakorlat. Vagy csak polgi akar lenni Esztergomban, vagy erdélyi püspök?
colibri
Én inkább arról szeretnék olvasni, hogy a vezír hogyan veri el időnként a feleségét, akkortájt jár egész arcot elrakaró fekete szemüvegben és miféle kezeléseket kap Kecskeméten, hogy kigyógyítsák a verésből?? ...
iluminati
@wagabund: Igen igen Igy csinál a vigyorgó János is a feleségét korházba kellett vinni ...de megfenyegette a családot hogy tönkre teszi ha bíróságra mennek...
iluminati
@Béla333: Talán Fideszes barátja volt az asszony szentnek...???
iluminati
@colibri: Nem kell bemutatni a feleségét!! Ahogy beszél a melósokkal!!! Mint egy kapca rony lenne az ember...
desiro
A vak komondor nem csípte a szemüket a birkáknak meg az 1 bites durbincsnak?
cikicakk55
@Csizmás Kond: Ma 12:59
Mint írod,anélkül is ugrasz,hogy utána néznél. Kár.Ugyan ezt írták nem olyan rég még Orbánról,évekig meg Lázárról. Orbánt nem ismerem.A FideSSt ki nem állhatom,de azt tudom,hogy Lázár soha nem verte meg a feleségét. Nagyon is szép kapcsolatban élnek már hosszú évek óta. 2 sarokra laknak tőlünk.Akkora kora óta ismerem,mikor kis iskolás lett. Sajnálom is,hogy a FideSShez csapódott,mert nagyon rossz oldalra állt. Lázár temperamentumával és lelkiismeretességével,persze Orbán nélkül sokkal többre vihetné a FideSS. Most bajban is vagyok,mert Lázár városunk Polgármestere volt,akit most jelölnek a meghalt Almásy helyett(, Hegedűs Zoltán,) Ő meg pont a mi városrészünk képviselője volt eddig. Lázár és Hegedűs is a város két legjobb politikusa volt. Most meg menni kéne 25-én szavazni rá,vagy egy teljesen új emberre, egy független képviselőre. A gond,az,hogy FideSS mind a kettő.,én meg a FideSSre nem szavazok!
Csizmás Kond
@cikicakk55: Igen, van amikor úgy ugrok hogy nem kell terepfelmérést végezzek, ugyanis olyankor az ismert...pl itt...azért ugrottam mint ahogy írtam hogy elképzelhetőnek tartom a sunyivigyorutól hogy bántotta a feleségét...ugyanis tett ő még olyan aljas dolgokat amiről feltételezhetném
pécsi
Juhász egy görény, mit akar az a szerencsétlen? Nem jut neki konc!
desiro
Megy a lejáratás ezerrel, arogánsról, lezeresről és többi köcsögről mikor pofáztok fidesszopók?
Katalina62
@cikicakk55: bocs, de Lázár lelkiismeretességével kapcsolatban erős kétségeim vannak! Igen, van úgy, hogy az ember téved, de ha ezt belátja becsületes ember kijavítja a hibát! De, szerintem, Lázár nem gondolja azt, hogy helytelen, becstelen amit tesz! Neki ez így jó, és hasznos!
cikicakk55
Nem is írtam és nem is tartom helyesnek azt amit Lázár most tesz.Azért írtam úgy a véleményem,mert ha Lázárt nem kényszerítik bele ebbe a mocsokba,akkor Ő soha nem süllyedt volna le ilyen mélyre. Hidd el,ismerem fiatal gyerek kora óta és Mint Polgármester is rengeteget segített az embereken.Bár ki megállíthatta az utcán, a boltban, a játszótéren,felírta a problémát az állandóan nála hordott kis noteszébe és általában 2 héten belül,ha nem is oldott meg minden bajt,de átmeneti segítséget adott minden hozzá fordulónak. Hidd el,nagyon sajnálom,hogy eladta a lelkét az Ördögnek.Nálam elrúgta a pöttyöst,pedig én tényleg tiszteltem és szerettem.Te nem láttad,mikor a városi kórházért, a város 35.000 lakójából,több mint 20.000 ott volt és körbe vettük a kórházat. Meg tudta mozdítani az embereket és hallgattunk rá. Egész más ember lett belőle. Egyszerűen nem értem mitől lett ilyen,hisz nem volt szegény már akkor sem,mikor Polgármester lett.Okos,értelmes ember volt,okosan használta ki a gengszterváltást. Akkor gazdagodott meg,addig Ő is egy volt az értelmiségiek közül.
cikicakk55
@Csizmás Kond: Természetesen azt nem tudhatom,hogy mikor Vidéken,vagy külföldön van mit csinál.Én is hallottam,a közös kiruccanásról valamelyik munkatárssal. Ezt persze szerintem az érintetteken kívül senki nem tudja( szerintem még Lázár felesége sem) Lényeg,hogy mikor itthon vannak és együtt mennek bár hová,nem látni az asszonyon sem verésnyomokat,sem haragot,vagy közönyt a férje iránt. Mivel közel laknak a belvároshoz(kb 5 perc kényelmesen) és nem is nagyon van parkolási lehetőség a belvárosban( nem azért,mert nincs pénze,hanem mert kevés a parkolóhely) így gyalogolni szoktak. Régebben a icsi gyerek kis műanyag motorral ment mindig. Volt,hogy apuka cígölte haza a motort,mert a gyerek vissza felé már elfáradt lökdösni.Na de nem is ez a lényeg. A verés nem igaz és vak komondoruk sincs.
cikicakk55
@Horizont: Eszem ágában sincs a FideSSre szavazni. Szerettem Lázárt és szerettem Hegedűst is,még Lázár Polgármester volt, Hegedűs meg városrészünk képviselője. Ám mióta Lázár Budapestre került azóta nálam kiesett a pitliből. Nagyon vacak érzés,hogy az a rendes gyerek,az a néppel tisztelettel bánó Polgármester ennyire eladta magát. Mint Ápolónő jól ismertem,mert gykran volt benn a kórházban az édesapjánál és egyszer a kisfiát is behozták. Most már csak egy Fideszes nyomoronc a szememben.
cikicakk55
A 18:41 kor írt hozzászólásra. Na ez a nap sem az én napom.Rég voltam ennyire figyelmetlen.Elnézést az offolásokért.
csipetke
A fidesz könyékig turkál az ellenzék sz@rában,csak hogy valami kis gebaszt találjanak,ami jól jön nekik,úgy tűnik,működik a hazugsággyár is.Gondolom,ilyenkor ötletelnek, és a nyertes f@szságot kitaláló megnyer egy seggnyalást Orbán hátuljánál.A saját sz@rukban is turkálhatnának egy kicsit,de az túl büdös már nekik...
Aki Én
@pécsi: NEm tudnának a pártközpontból olyan alakot küldeni, akinek 30-nál magasabb az IQ-ja? Vérszegény a felhozatal :)))
colibri
@cikicakk55: Tudod, mi, akik nem ismertük diákkora óta és nem lakunk vele egyazon városban, nem érzünk iránta veszett nagy szimpátiát. Csak az látszik róla, hogy nagyon magas lóra került, oltári cinizmussal ekézi az egyszerű embereket, röhögve hazudik az arcunkba! Nem kételkedem, hogy valaha segítő és jóindulatú volt, de az az ember már nincs többé! És ebbe a mocsokba -ahogy írtad - nem kényszerítette bele senki. Ez a mocsok nagyonis megfelelő számára, tetszik neki és élvezi. Éppen ezért szurkolok, hogy a vásárhelyi emberek igenis döntsenek helyesen a közelgő polgármesterválasztáson! Nagyon szimpatikus jelölt van a sorban, aki igazán megérdemelné, hogy nyerjen. Azért, mert független és támogatja az összes ellenzéki párt, nagyon jó vezetője lenne a városnak. Attól sem kell félnetek, hogy a város bármiben is csorbát szenvedne, mert szerintem Lázár akkor is mindent megadna a városának, ami csak rajta múlik! Én biztosan Márki-Zayra szavaznék!
herczeg0210
Ezek ilyenek, a Diktor veri az asszonyt mérgében, a Juhász bezárja, de van amelyik vak komondoron ugráltatja a Feleségét lólengés helyett...
herczeg0210
Ezek ilyenek, a Diktor veri az asszonyt mérgében, a Juhász bezárja, de van amelyik vak komondoron ugráltatja a Feleségét lólengés helyett...@durbincs: Ezt értelmesen nem lehetne?
cikicakk55
@colibri: Abban igazad van,hogy senki nem kényszerítette,hogy Orbánhoz tartozzon. Én ott voltam azon a beszédén,amit úgy mond búcsúzásul mondott a város embereinek. Szerintem azt már gondosan eltűntették,pedig a promenad.hu sokáig fenn volt. Ott Ő maga vallotta be,hogy azért vállalta a feladatot,mert elég sok hibát lát a Fidesz döntéseiben. Azért Őt kérte fel Orbán,mert látta,hogy a várost milyen biztos kézzel,milyen átgondoltan,az emberek érdekeit szem előtt tartva vezeti. Még mikor itt volt akkor is nyíltan nekiment Orbán némelyik agyament ötleteinek. Eleinte a Kormányinfón is volt,hogy újságírók kérdésére úgy válaszolt,hogy az kellemetlen volt a vezírnek. Aztán egyszer nyíltan vállalt valami Fideszes döntést úgy,hogy kereken kimondta,hogy mint magánember nem ért egyet a kormány döntésével,de Ő itt most a kormányt képviseli,ezért neki most kötelező lenne a saját véleményével szembe menni,így a kérdésre nem válaszol. Akkoriban( ez 5-6 éve vol) ki is alakult egy Lázár ellenes klikk a Fideszen belül. Nem tudom mi történhetett ezután,de Lázár teljesen megváltozott. Megzsarolták,megfenyegették? Nem tudom. Azt azért látom,hogy még van belőle egy kis régi igaz emberi megnyilvánulás,mert ali ismeri az látja mit össze feszeng a kínos kérdéseknél. Még mindig nehéz neki a Fidesz hazugságokat válaszolni,de aki ismeri a mozgását az arca elváltozásait,mikor ideges az látja,hogy legszívesebben ott sem lenne. Bele ment valami mocskos dologba és az szerintem a dohány mutyi volt és azzal zsarolják.
Csizmás Kond
@cikicakk55: ...Te miért beszélsz folyton Lázárról, mikor itt Juhászról van nagybaszó...:)
Katalina62
Nem harapnám meg azért Juhászért sem az ujjam, de ez miért most került elő? A kérdes persze álnaiv! Ha igaz a vád, miért nem csukták le érte?
quadrocopter
@durbincs: Hat a Calgon, csicska?

Mit akartál volna kinyögni, csicska? Sikeresen leépülsz, csicska!

Ideges vagy csicska, a gyenge idegzet még hülyébbé tesz téged!

Mi akartál csicska - rajzold le!

Ma hány gatyában kerested a "minivirslit"?
Jutott a szádba is?
Kidurrant a guminőd és ez zavartságot okozott nálad?
A birkák és kecskék még megtűrnek magukon?
A szamár még nem féltékeny a kutyára?
És rád?
namihami
Bors, Ripost, Lokál, Story? Már a nevek tükrözik a hitelességet és valóságtartalmat.
Egy jól körülhatárolható olvasóréteg számára ""megírt"" (bár a kitalált szó inkább illik ide) cikkek, a fogyasztóik szellemi szintjén elkészítve.
quadrocopter
@durbincs: Hat a Calgon, csicska?

Mit akartál volna kinyögni, csicska? Sikeresen leépülsz, csicska!

Ideges vagy csicska, a gyenge idegzet még hülyébbé tesz téged!

Mi akartál csicska - rajzold le!

Ma hány gatyában kerested a "minivirslit"?
Jutott a szádba is?
Kidurrant a guminőd és ez zavartságot okozott nálad?
A birkák és kecskék még megtűrnek magukon?
A szamár még nem féltékeny a kutyára?
És rád?
quadrocopter
@durbincs: Pipa vagy csicska? Az a jó!

Hat a Calgon, csicska?

Mit akartál volna kinyögni, csicska? Sikeresen leépülsz, csicska!

Ideges vagy csicska, a gyenge idegzet még hülyébbé tesz téged!

Mi akartál csicska - rajzold le!

Ma hány gatyában kerested a "minivirslit"?
Jutott a szádba is?
Kidurrant a guminőd és ez zavartságot okozott nálad?
A birkák és kecskék még megtűrnek magukon?
A szamár még nem féltékeny a kutyára?
És rád?
colibri
@cikicakk55: Nem is tudom pl. hogy Lázár fideszes-e, vagy kdnp-s, te biztosan jobban tudod, mert ismered a múltját. Egy azonban biztos! Még akkor is Orbán mellé állt teljes vállszélességgel, ha mindenben nem ért vele egyet, sőt, időnként belengeti, hogy a választások után nem vállal a kormányban pozíciót, hanem a saját régióját kívánja támogatni. Csakhogy ez a frígy orbánnal úgy kezdődött, hogy mikor Lázár polgármester volt és Hódmezővásárhely szedte össze a városok között a legnagyobb adósságállományt (ez is nagyon érdekes és nem Lázár pozitív oldaláról árulkodik!), orbán meg a közösből kifizette, Lázár elcsicskult! Eladta magát orbánnak! Előszőr megkapta a dohánybizniszt, meg ki tudja még mi mindent, amiket mi nem tudunk, aztán miniszter lett és már az uniós pénzek felett is ő rendelkezik. Biztosan nehéz neki kiszállni a mocsokból - bár én inkább bűnözésnek nevezném - és amilyen nagyravágyónak, kivagyinak tartom, nem áll messze az igazságtól, hogy alig várja, hogy orbán után ő vegye kezébe a kormányrudat! Csak remélni tudom, hogy addigra a nép annyira megútálja fidesz-kdnp-t, mint 2010-re Gyurcsányt és a családom életében már nem fognak labdába rúgni!!
cikicakk55
@Csizmás Kond: Ma 7:47
Azért beszélek Lázárról,mert valamikor Ő róla is terjesztették,hogy veri az asszonyt.Emlékszem pont itt a propin írta valaki,hogy az asszonyt bevitték a kórházba,mert csúnyán be volt verve a szeme,fel volt repedve a szája. Tényleg volt ilyen,de akkor ( bár tudom,hogy oskan ezt is vak komondoros dolognak hiszik),) tényleg nem Lázár verte el az asszonyt.nem is volt akkor Hódmezővásárhelyen. Két nap múlva mikor vitték ellenőrzésre a feleségét akkor már vele volt.Én nem beszéltem vele,de abban a kórházban dolgoztam hosszú évekig,így sok ismerősöm van a sebészeten.Az asszony az udvaron esett el.A gyerek pont az ajtóban hagyott valami játékot,amire az asszony rálépett és az kigurult alóla. Pofára szállt keménye és a szemét egy másik játékba verte bele.Szerintem akinek vannak gyerekei,mind átestünk már ilyen baleseteken. Lázár most Mint Fideszes van témán .Kolibrivel ezért beszélünk róla. Egyébként tök mindegy kiről beszélünk,mert a kampány idő alatt ennél sokkal durvább dolgok is elő fognak jönni,egész biztos vagyok benne. Nem szeretem a Fideszt,de az igazságtalanságot sem.Lázár egy szemét lett,a pénz teljesen megbolondította és nekem,aki ismertem a jó Lázárt,nagyon rossz látnom ezt a magából kivetkőzött embert.
Csizmás Kond
@cikicakk55: ...ezt mondták Orbánról is...ez amúgy zsidóvicc, vagy fogalom...terjessz álhírt és az magától öl.
cikicakk55
@colibri: Lázár a kezdetektől Fideszes volt.Mikor még Rapcsák élt ( a régi Polgármester) Őt itt csak úgy hívták,hogy táskahordozó,de már akkor is sokkal több döntést hozott Ő mint Rapcsák. Holtakról,vagy jót vagy semmit,de Rapcsák sajnos a halála előtti utolsó kb 5 évben már nem volt Önmaga. Rengeteget ivott,szinte nem is volt józan pillanata.Már akkor tudtuk,hogy Lázár lesz az utódja és reméltük is,mert helyettesként is már sokat tett a városért. A dohánybiznisz bizony az Ő sara. Még 2010 előtt elkezdte szervezni,mint ha tudta volna előre,hogy a FideSS nyerni fog 2010-ben. Ezt persze itt is csak utólag tudtuk meg. Tudod,nehéz úgy egy ember rossz tulajdonságát észre venni,ha közben sok jót is tesz.Mi meg itt a városban csak azt láttuk,és éreztük,hogy megtesz mindent amit tud.Felszámolt egy nagyon lepusztult Roma telepet. Beköltöztette az onnan kilakoltatott füstösöket a város üres lakásaiba,csak sajnos az összes gyereket ugyan abba az iskolába íratták be.Gondolom ezt írták neki elő.Azóta az az iskola teljesen leromlott.Hiába építették újjá,szinte senki nem akarja oda beíratni a gyerekét.Lopások,verekedések,terror lett az iskola élete. Télen sok gyerek ment haza kabát nélkül,és benti cipőben,mert nappal eltűntek a cipők,kabátok,táskák(ezeket nem lehetett bevinni az osztályba.) Lényeg,hogy jót akart,de ez nem jól sült el,erre Ő is rá jött,de tenni már nem tudott ellene. Én is Márky Zay-ra szavazok,bár mennyire is kedveltem Lázárt. Tudod én kiállok azokért akik megérdemlik,de van egy határ,mikor már azt mondom,hogy innentől csak ártasz az embereknek,elvesztetted a bizalmam. Ehhez is tartom magam. Lázárnak csak a múltját védem a jelenét nem.
cikicakk55
@Csizmás Kond: Hírtelen az hittem,hogy rám célzol,hogy Zsidó vagyok.Amennyiben az lennék,akkor sem szégyellném,hisz vannak rendes zsidó emberek is. Nem minden zsidó él vissza az üzleti érzékével.Azt el kell ismerni,hogy kevés Zsidó segédmunkást,vagy hajléktalant lehet látni. Valamiért a genetikájukban benne van az üzleti érzék. Azért is voltak régen szinte minden bolt tulajdonosai zsidók.Addig nincs is gond,még ezt a tehetségüket becsületesen használják fel.Mikor már kihasználják az érzéküket és azt más emberek kárára kamatoztatják,akkor már épp olyan bűnösök,mint akik nem zsidó létükre uzsora kamatoznak,vagy rabszolga bérért dolgoztatnak embereket. Nem tagadom,hogy az üzleti világ 70-80% zsidókból áll.
colibri
@cikicakk55: Megértelek és egyetértek veled. Az elveszett bizalmat nagyon nehéz visszaszerezni, ha egyáltalán lehet. Történjék bármi, szerintem Lázár ezután is segíteni fogja városát, viszont jó lecke lenne az áprilisi országos szavazás előtt egy pofon a fontos embernek a februári polgármesteri választáson! Már csak azért is, hogy ne érezzék annyira kimozdíthatatlannak magukat!
Csizmás Kond
@cikicakk55: ...Nem szokásom ok nélkül senkit nevezgetni. Amúgy nem minden zsidó, zsidó...:)
cikicakk55
Na látod,ezt én nem tudom,mert ennyire nem értek hozzá.Régen azt mondták,hogy a zsidókat a pajeszukról és a görbe orrukról lehet megismerni.Azóta már jó sok embert láttam,akiről kiderült,hogy zsidó,de sem pajesza nem volt,sem az orra nem volt görbe.
cikicakk55
@colibri: Ezt próbálom én is elmagyarázni az itt élőknek.Mekkora pofon lenne már a FideSSnek,ha pont Hódmezővásárhely,amelyik köztudottan Fideszes város már mióta a Fidesz létezik,most a sarkára állna és megmutatná,hogy bennünket nem lehet megvenni. Ugyan is hiába segít az önkormányzat pár ezer forintos gyógyszer utalvánnyal,vagy 5 mázsa tűzifával( mi például nem is kaptunk) attól még a város 70%-a szegény ember. Erről viszont a Fidesz tehet,mert a nyugdíj emelésekre(itt nagyon sok a nyugdíjas) és a bér emelésekre már nem futja,mert a munka adók így is túl vannak terhelve, adó szempontjából, a minimál bérből meg megélni nehéz,meghalni sok.
quadrocopter
@durbincs: Pipa vagy csicska? Az a jó!

Hat a Calgon, csicska?

Mit akartál volna kinyögni, csicska? Sikeresen leépülsz, csicska!

Ideges vagy csicska, a gyenge idegzet még hülyébbé tesz téged!

Mi akartál csicska - rajzold le!

Ma hány gatyában kerested a "minivirslit"?
Jutott a szádba is?
Kidurrant a guminőd és ez zavartságot okozott nálad?
A birkák és kecskék még megtűrnek magukon?
A szamár még nem féltékeny a kutyára?
És rád?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.