Ha létezik politikai atombomba, ez az. Lássuk, a Fidesz választói túlélnek-e egy atomcsapást – ezzel kommentálta Jávor Benedek, a Párbeszéd Magyarországért párt európai parlamenti képviselője a 24.hu cikksorozatának első részét. Lapunk megszerezte az EU csalás elleni hivatalának (OLAF) a jelentését Orbán Viktor veje, Tiborcz István volt cégének, az Eliosnak a csalásgyanús ügyleteiről. Maga az OLAF jelzi, hogy a szervezett bűnözés feltételinek is megfelelhet a feltárt szisztéma. Jávor úgy fogalmaz, hogy ízlelgessük: a magyar miniszterelnök családja bűnszervezetként működik. Az LMP társelnöke, Hadházy Ákos Facebook-oldalán azt írja, hogy a kormány nem hiába titkolja a jelentést. Az van benne, amit régóta jómagam is állítok és amit számos bizonyítékokkal támasztottunk alá a feljelentésünkben: a legmagasabb szintről szervezett , bűnszövetségben elkövetett különösen nagy értékben elkövetett csalás sorozatban vett részt a miniszterelnök vejének cége. A többi ellenzéki párt...

Forrás: 24.hu
Feltöltő: Yoda69
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Béla333
A Capo di tutti Capi - avagy a "Főnökök főnöke", nyakán szorul a hurok...
tudode
Lassan, lassan felkerülnek a VILÁGHÁLÓRA Gorbán fúrói!!!
.
-----Közzététel: 2017. dec. 20.
---Orbán Viktor beszéde a Nemzeti csúcson, 2008
.
www.youtube.com/watch?v=-bCN4Qz0syk
.
Kecskére káposztát bízott az ország!
.
A VILÁGHÁLÓ felér egy vádirattal azzal, hogy ez az OLAF-jelentés "csepp a tengerben" amit ezek KICIGÁNYKODTAK maguknak!!!
.
Az országot ÚGY MEGSEGÍTETTÉK magukon kívül, hogY BELEGEBED ezeknek a POLITIKAI SZÉLHÁMOSOK rafcsi hálójában

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.