Tasó László arról nevezetes, hogy Orbán személyes javaslatára egy nap leforgása alatt lett a Miniszterelnökség államtitkárává. No meg arról, hogy az EU-tól kapott fejlesztésre szánt pénzből vett élelmiszercsomagot kormányadományként osztogat.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

peterkelemen
Miközben Orbánék köpködik az Uniót szétlopják az uniós pénzeket is. Szégyen és gyalázat!
kereső
A megyében 18197 csomagot osztottak ki, a 3 éven aluli gyermeket nevelő családoknak.Ezzel igazán lehet dicsekedni-és büszkélkedni Tasó.Ez a "családbarát" kormány "megvédési"politikájának eredménye.Hogy nem szégyenli magát?
Az már csak a hab a tortán,hogy teszi mindezt a a "leköpött"!!!EU- azaz a "leköpött EU-s állampolgárok" pénzéből. Vastag bőr van ám azon a pofán.Szégyen az országra!

Takarodjanak!
tudode
Na ezzel, meg a LEJÁRT LEMEZŰ FRAKCIÓVEZETŐK, SZÓCSÖVEK járatják le az államigazgatást, mert az állam igazgatása TUDOMÁNY, nem úgy, mint ahogy Gorbán műveli PÁLYATÉVESZTETTKÉNT a politizálást SZAKMAKÉNT "lopkovicsra" használva a SZÉKHÁZELADÁS ÓTA!
.
Akkor kellett "volna" megszorongatni a mogyoróját, h ELMENJEN A KEDVE SÓHIVATALLÁ zülleszt ve az államigazgatást!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.