A magyar agrárgazdaság ma Európa három leggyorsabban fejlődő agráriuma között van, amit százezrek munkája mellett egyéni csúcsteljesítményeknek is köszönhet – mondta Fazekas Sándor földművelésügyi miniszter szombaton Siófokon, Az Év Agrárembere-díj átadásán.

Miniszter: Európa egyik leggyorsabban fejlődő agráriuma a magyar

Az idén negyedszer választják meg az év mezőgazdászát, és több kategóriában is osztanak díjat. Az elismerést olyan agrárszakemberek nyerhetik el, akiknek szakmai munkájuk mellett társadalmi szerepvállalásuk is kiemelkedő.

Az est fővédnöke, Fazekas Sándor úgy fogalmazott, ez olyan kitüntetés, amelynek eszméjével a Földművelésügyi Minisztérium teljes mértékben azonosulni tud.

A miniszter hangsúlyozta, hogy ez az elismerés a minőségről és az egyéni teljesítmény elismeréséről szól, a figyelemről azok iránt, akik az agrárium területén csúcsteljesítményre képesek.

21 hozzászólásarrow_drop_down_circle

justhpeter
Valami folyékony hungarikumot vett be ez a jóember ? Vagy már debil is ?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
papa.49
@kereső: Tökéletesen igazad van a ,,NAGYON HOZZÁÉRTŐ TÖRTÉNELEM TANÁR URAK KORMÁNYA TETTE MEG EZ ELSŐ? ÉS LEGFONTOSABB LÉPÉSEKET EZ ÜGYBEN, Antall József érdeme VITATHATATLAN !!!
papa.49
@lusta: a 23.01. re Igaz abban valóban NAGYHATALOM vagyunk !!!
desiro
Folyik a nép butítás ezerrel, csak azt nem akarják tudomásul venni, hogy CSAK A BIRKÁIK HISZIK EL.
lusta
@desiro: Pont ez a lényeg. Már hosszú ideje a birkák etetése folyik. Az birkák nem csak bégetnek, hanem hűen a vezérürüt is követik. Az átlag ellenben a négy betűjét még a székről sem emeli fel, hogy tegyen valamit mindez ellen, de síránkozni azt tud rendesen.
Eladott Ország
kolozsvaros.com/2017/02/28/menjel-falura-fiatal/
Menjél falura, fiatal!
De összességében elmondható, hogy a vidék már régen leszakadt és nem csak Budapesthez képest, hanem Európához képest is. A falvak elöregszenek, ki- és lepusztulnak, mert pénz, infrastruktúra, szándék és koncepció hiányában ez marad nekik. 3,5 millió településenként harangszóval és melldöngetéssel meghirdetve (és most visszafogtam magam, nem beszéltem a közel 80 milliárd forintról, amit külhoni magyar vállalkozóknak tol át a kormány a határon és nem beszéltem a 180 milliárd körüli összegbe kerülő Puskás stadionról és nem hasonlítottam a teljes magyar vidéknek szánt 10 milliárd forinthoz ezeket, vagy a kisvasutat, a felcsúti stadiont és semmit), ami nagyjából semmire nem elég. A vidék haldoklik, az állam nem teljesíti a feladatait, munkahelyek pedig csak ott jönnek létre, ahol van infrastruktúra. A falvak egy része élhetetlen, gyermekvállalásra alkalmatlan, reménytelen hely lett. És nem azért, mert a vidéki emberek így érzik jól magukat. Ezen csak egy nagyon árfogó állami stratégia és az erre a célra fordítható sok pénz tudna segíteni. Nem pedig Novák Katalin kedves mosolya és az odavetett alamizsna.
Yoda69
@kereső: Az lehet. Viszont a fideSSnek tortenelmi lehetosege volt hogy rendbetegy a dolgokat a 2/3-dal. Azonban a hatalmukat a maffiaszeru korrupcio kiepitesere hasznaltak teljes gozzel. Ezert rohadt le az egeszsegugy, az oktatas es az agrarium. Sok minden egyeb mellett.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.