Andy Vajna hamar tisztázta a találgatásokat. Kiderült, kivel érkezett Andy Vajna a buliba. Mint megírtuk, Andy Vajna ezúttal felesége, Timi nélkül érkezett a Story-gálára. egy csinos hölgy elkísérte a buliba. A Story megkérdezte a kormánybiztost, hogy ki a titokzatos és rendkívül csinos kísérője, aki egész este mellette volt. Azt válaszolta, hogy "Ő Ági, a személyi asszisztense"

Forrás: blikk.hu
Feltöltő: peterkelemen
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
Lejáróban a napja a kis miskolci szexmunkásnak, elvetette a sulykot az Amerikázással, a szörcsögő vénmajomnak, meg kellett másik ,,ágymelegítő,, ennyi a történet ))))))))))))))))))))
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
csipetke
@namihami: Tökéletesen igazad van,de azért én azt mondom,legszebb öröm a káröröm,és ha Palácsik eltűnik a süllyesztőben,és a vénmajom perkál neki,azt az életszínvonalat nem tudja majd folytatni,mint eddig.Na de így van ez,magasról lehet marhanagyot esni...
papa.49
@csipetke: Nem kell perkálnia, mert nem volt hivatalos esküvő, csak olyan ,,népbutító,, valami a télapó egyik kollégája volt a pap, ez mindent elmond...Egyébként is kb. 2 hete olvastam a Timike egy nyalatkozatát, miszerint ,,ő csak a szüleire számíthat,, meg nem tudott új ruhát venni, na most ez is értelmet nyert ...
A télapó megunta, eldobta oszt jónapot ...
namihami
@csipetke: Ez a vén farok annyit fog csengetni ennek az ágybetétnek (cak hogy szabadulhasson), amennyiből élete végéig akkora úriasszony lesz, aki még a cerkát is csipesszel fogja majd meg. És akkor még mindig, ha nem is a No.1 lesz a klubban, de a betevőre mindig fog jutni.
Az igazi gondba akkorra kerül, ha nem fektet be jól és kifut, mint a mi táncos qrvánk, aki (állítólag) a nyugdíjából lenne kénytelen fenntartani magát. Bár én azt se féltem.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.