Hamarosan várható lehet a belügyminiszter menesztése? Ha ez a menesztés elmarad, és kísérlet sem törénik rá, akkor mindennél világosabbá válik, hogy Orbán Viktor minden, a fasizmust, a rasszizmust elítélő nyilatkozata nem más, mint egy lépés pávatáncban. Miközben a másik olvasat sem feltétlenül jobb. Mert az azt jelentené, hogy valójában egy belügyi puccs zajlott le az országban.

Feltöltő: GeoCravker
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

24 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nemkati
0rbán rengeteg hálával tartozik Pintérnek. Csak nem fogja már itt a finisben meneszteni?! Bár, még az is lehet. Mindkettőnek annyi vaj van a fején, hogy nem fogják egymást kicsinálni, hanem Pintér szép csöndben elkullog.

0rbánnak pedig nem hiszem el, hogy olyan nagyon nem akarta ezt a szégyenletes "becsületnapi" hordafelvonulást megtiltani. Pont ez az ő stílusa, az egyenruha, a kard és puska, még azzal a hatalmas potrohával együtt is.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Csizmás Kond
Ezt a megemlékezést szerintem csak illemből reagálja mindenki túl. A lényege a biztos halálból való menekülés meg a katonabecsület, bármely oldalon is harcoltak.
nemkati
0rbán rengeteg hálával tartozik Pintérnek. Csak nem fogja már itt a finisben meneszteni?! Bár, még az is lehet. Mindkettőnek annyi vaj van a fején, hogy nem fogják egymást kicsinálni, hanem Pintér szép csöndben elkullog.

0rbánnak pedig nem hiszem el, hogy olyan nagyon nem akarta ezt a szégyenletes "becsületnapi" hordafelvonulást megtiltani. Pont ez az ő stílusa, az egyenruha, a kard és puska, még azzal a hatalmas potrohával együtt is.
justhpeter
Hisz még itt valaki bármelyiküknek ? Vita csak arról lehet melyikük hazudik nagyobbat.
GeoCravker
@Csizmás Kond: "meg a katonabecsület, bármely oldalon is harcoltak."
Röviden: egy fenét..
GeoCravker
@justhpeter: Igen. Valószínűleg a hülyéneknézés szintjében van leginkább eltérés
Csizmás Kond
@GeoCravker: ..mert te ha katona lennél nem igyekeznél kitörni egy körülzárt városból ?
Csizmás Kond
@GeoCravker: ...:) ez a valósága...az alapja...a többi csak nézeti kérdés.
Ismerek egy helyet ahol a háború után kb tíz holtestet temettek el, különböző nemzetíségűeket, német, orosz, angol, magyar...és minden halottak napján oda is visznek virágot meg gyertyát azok az emberek akik nem tudnak a háborúban odamaradt hozzátartozójukról...pedig akár ellenségük is lehet oda eltemetve...
lópicigáspár
Sanyabácsi nem fog lelépni, amíg a haverja a vezír, hisz valójában egyenrangú gazember mindkettő. Ha netán mégis bukta lenne, kezdődnének megint a robbantgatások...
GeoCravker
@Csizmás Kond: "ez a valósága...az alapja.."
Önismétlés: egy fenét.
Egyébként magad mondasz ennek ellent. " temettek el, különböző nemzetíségűeket, " stb.

A kitörésben elhunytakra, ahogy a civil áldozatokra megemlékező rokonok, elvtársak, bajtársak nem a temetőbe mentek el egy szál virággal, hanem a Várba nyilas táblával. Te ebben nem érzel különbséget, míg más igen. Te szereted a neonácikat, míg másnak a neonáci is csak náci.

Zárójelben: számos csillagos obeliszk alatt, a felvésett nevektől függetlenül, valóban tömegsír volt. Pl. a Gellért téri alatt is. Amikor nekiálltak barbár módon felszámolni, azt is ellenezték sokan. pl. a környéken lakók, de tojtak rá. Aztán baromira meglepődtek, hogy a metró építésekor elkezdtek emberi csontok és szinte minden náció katonáinak a maradványai előkerülni. Amíg éltek a háború alatt is ott élők, az obeliszk mellett mindig volt virág. De pofázásos bontást akaró gyűlést csak a széljobb szervezett oda annak idején.
advocat
Van még a két pilótatáskában valami érdekes?
Csizmás Kond
@GeoCravker:.Szerintem azok mennek oda akiknek van valami közük...nekem nem volt és nem is voltam ott...amúgy ez egy megtörtént valóság amire akkor is emlékezni fognak valakik ha az egész világ tagadja.
...és nem szeretek egyetlen szélsőségest sem...semmiben.
GeoCravker
@Csizmás Kond: O.K. szóval ragaszkodsz a csúsztatásaidhoz és a maszatoláshoz.

Illetve a "közük van" kategóriába természetesen beletartoznak azok is, akiknek annyi közük van az egészhez, hogy felhasználják a saját neofasiszta eszméik népszerűsítésére, üvölthetnékjük kiélésére.
Csizmás Kond
@GeoCravker: ...én csak a tényeket próbáltam eligazítani. nem pártolom akik jelvényekkel meg akármivel vonulnak sőt ha csak emlékezni akarnának nem kell jelvény, de hogy joguk van hozzá azt nem szeretném elvitatni.
Aki Én
@Csizmás Kond: Mit erőlködsz? Most is látszik, hogy te totál alkalmatlan vagy egy vitára.
Csizmás Kond
@Aki Én: ...na húzz a picsába és ne ragad folyton másra mint szar a gatyára...
keress magadnak olyan beszélgetőtársat aki hajlandó a te színvonaladon beszélni veled... .szargörcs.
Aki Én
@Csizmás Kond: Azt kéne már látnod végre, hogy képtelen vagy a korrekt, kétoldalú, építő vitára Veled nem akar senki beszélgetni, mert totál értelmetlen. Én legalább megpróbálom néha, de mikor a buta kijelentéseid alátámasztására kérek tényeket, adatokat, rendre behúzod a farkad, magad alá szarsz és eltűnsz, de úgy, hogy el sem kaparod.
Csizmás Kond
@Aki Én: ...ha senki nem akar akkor miért kellet vagy százszor már megkérjelek hogy húzz a picsába ?
csipetke
@Csizmás Kond: @Aki Én: Basszus,nektek kéne valami külön topic,ahol nyírhatnátok egymást,mert ez szinte kizárólag a ti vitátoktról szól...
Aki Én
@Csizmás Kond: ...ezt is elmondta.
De inkább válaszolj a korábbi kérdéseinkre. Az nem megy, hogy bedobsz valami butaságot, aztán te magad sem tudod megvédeni, érvelni mellette.
GeoCravker
@Csizmás Kond: Azért a jogokkal kapcsolatban szerintem elég habzana a szája sokaknak, ha felvonulnának a volt munkásőrökre emlékezve. Igaz jelvény, azaz vörös csillag nélkül, de az egérszürke egyenpufajkában. Elvégre hideg van.

Szóval: kicsit köszönö viszonyból is elkezdesz búcsúzni a tényektől. A várban a neonácik vonultak fel. Tommy-cicával, és a kinyilas párttal.
Csizmás Kond
@GeoCravker: A jog az nagyon kényes ügy...a munkáskör meg nem háborus jelenet hanem egyéb...a pufajka is egyfajta álcázott terror...
...és a vár...mint ahogy mondtam az lehet hogy sokaknak szálka a szemében, viszont akkor becsületbeli ügy volt...és sajnosnak kell mondani, hogy különbséget tesznek katonai akciók között. A katona az katona, az nem hibás és nem bűnös hanem áldozat, megemlékezni róluk pedig tisztelet.
ja és felvonulás...de inkább nem...mert akkor nagyon elkanyarodunk a témától.
Csizmás Kond
@csipetke: Sajnállak de nem tudom levakarni...próbáld meg te...:)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.