Összehangolt akció során a rendőrök, a helyszínen elfogták azt a két nőt és egy férfit, akik egy idős embertől hétmillió forintot csaltak ki. Az idős férfi értesítette a rendőröket, így tudták lépre csalni a csalókat.

A BRFK közleménye szerint a 29 éves Cs. Mária és két társa, a 45 éves K. László és a 39 éves G. Edit február 9-én 21 óra 30 perc körül telefonon felhívtak egy idős embert. Az egyik elkövető a férfi fiaként bemutatkozva azt mondta, hogy elrabolták, fogva tartják és hétmillió forint ellenében engedik el. A férfi a lélekjelenlétét megőrizve a követelésnek látszólag eleget tett, azonban értesítette a rendőrséget. Ezt követően a férfi a pénzt az előre megbeszélt helyre – a X. kerületi Kápolna utcába – elvitte, ahol átadta a csalóknak.

Idős férfi segített lépre csalni az unokázós csalókat

Fotó: pixabay.com CCO

A BRFK II. kerületi Rendőrkapitányság nyomozói és a Budaörsi Rendőrkapitányság nyomozói összehangolt akció keretében a helyszínen elfogták az elkövetőket, majd előállították a BRFK II. kerületi Rendőrkapitányságra, ahol csalás bűntett megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki őket.

A nyomozók Cs. Mária őrizetbe vétele mellett előterjesztést tettek előzetes letartóztatásának indítványozására. K. László és G. Edit szabadlábon védekeznek.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pálinkás Pál
Nos négylégcsavar,ma sem maradt el a cigós bűncselekményről a hír...valahogy itt nem látom a vakkantásodat!!
bencemacska
És a kettőt miért hagyták szabadlábon? Hogy folytathassák?!
Sajnos nagyon sok van belőlük, legalább egy jut minden hónapra belőlük, és egyre pofátlanabbak!
desiro
Nem a Soros ellenes gyűlölet plakát kampányt kellene folytatni, hanem felvilágosító információs plakátokkal kellene a szenilis öregek figyelmét az ilyen és hasonló csalásokra felhívni.
csipetke
Az ilyen genyóknak,mint ezek hárman,nincsenek szüleik,nagyszüleik?Nem gondolnak bele,hogyha azokat is ilyen tetvedék módon átvágják,lehúzzák,ők vajon hogy reagálnának?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.