Hiába van vasárnap, amikor az Úr is megpihent, ezt Magyarország önmaga által felkent ura nem tartja maga számára mérvadónak. Újabb és újabb lakattal zár el minket a külvilágtól. A kormánypárti politikus azt hangoztatta: minden akadályt le kell tenni a bevándorlást támogatók és az azt finanszírozók elé. Sok újat nem adtak a szájába, de számszakilag teljesítette a rá kirótt penzumot.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

bencemacska
Elállt a szavam. Annyi szóvivő van a fideszben, hogy mindet elvitték!-:((((
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
bencemacska
Elállt a szavam. Annyi szóvivő van a fideszben, hogy mindet elvitték!-:((((
namihami
Én viszont maximálisan egyetértek vele. Ha véletlenül akadna néhány olyan perc, amiben nem hallhatná a Fidesz-fan a Vezére bölcs intelmeit, akkor kiürülne az agya (lásd aranyhal-effektus) és azonnal olyan vészhelyzetbe kerülhetne, hogy végre valami értelmes is befurakodhatna oda. Igaz, nem hosszú ideig, de félő, hogy abban a szűzterületben a legcsekélyebb gondolat még kárt is tehetne. Az olyan érintetlen, sose használt aggyal, mint az övéké, maximális óvatossággal lehet csak eljárni.
Gondolat? Logikus érvek? Fideszes agyban? Még maradandó károsodást lenne kénytelen elszenvedni.
Akkor uccu, egy szóvivőt ide azonnal...
Nessy
Felesleges ennyi szóvívő! Elég egy végtelenített magnószalag, vagy CD. De ha már ragaszkodnak az "élőszóhoz", pár értelmesebb papagáj olcsóbb lenne! Ezt a három négy szót ők is megtudják jegyezni!
papa.49
@bencemacska: ,,Kutyát akarsz ütni, és szóvivőt találsz,, hiába minden baromnak kell feladat mert még szétszéled a horda ))))))))))))))))))))))))))))))
namihami
@papa.49: Valóban. Egy követ nem lehet úgy eldobni, hogy legalább egy Fidesz-szóvivőt ne találna el...
tudode
Ha van Isten az égben, v valahol SOHA NEM BOCSÁTJA MEG azt, hogy miután megzavarta talán a NÁLA TISZTESSÉGESEBB állampolgárok életét, egy kereki v milyen asztalnál se KOCSMÁBAN, sem egy GALERI TAGJAKÉNT 2008. március 30-án a 37 alapítóból megmaradt, hozzáhasonlók társaságában KIÁLLÍTOTTA SAJÁT, és szektája bizonyítványát azzal, hogy ÁLLAMFÉRFIAKHOZ még a rötyiben sem illően tele szájjal KIRÖHÖGTÉK, na nem az ELLENFELÜKET, a ma már amint a KORMÁNYKEREKET MEGKAPARÍNTVA, a kisemmizett fél országot!.
.
index.indavideo.hu/video/Orban_nevetve_Nincs_is_kormany.
.
Valójában NINCS KORMÁNYA AZ ORSZÁGNAK, egy KOMOLYTALAN POLITIKAI KALANDOR GALERI rabságában él az ország apraja nagyja, ki tudja HÁNY CINKOSTÁRS segítségével.
.
Nevezzük nevén a rafcsi "falusi gyereket"!
kereső
@bencemacska: akkor nem a "cica vitte el?!"/a nyelvedet.

Mind-mind olyan,de ollyan okosságokat mond,hogy nem győzöm kapkodni a fejem/fülem,melyiket is hallgassam.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.