Felháborító, hogy következmények nélkül maradt a náci felvonulás a "kitörés napján" a DK-Szolidaritás szövetség szerint. 

Sajtóhírek szerint tegnap több ezer neonáci vonult fel Budán az 1945-ös budavári kitörés évfordulóján. A felvonulók horogkeresztes karszalagokat és korabeli náci egyenruhát viseltek, a rendőrség mégsem tiltotta be a rendezvényt, sőt még biztosította is a népirtásra nemzeti romantikával visszatekintők masírozását.

A DK szerint felháborító, hogy következmények nélkül maradt a náci felvonulás a "kitörés napján"

Fotó: DK Facebook

A Demokratikus Koalíció-Szolidaritás szövetség felháborítónak tartja, hogy következmények nélkül maradt a náci felvonulás a "kitörés napján". A DK tudni akarja, hogy a Rendőrség miért nem tiltotta be a rendezvényt tiltott önkényuralmi jelképek viselése miatt és miért nem lépett közbe legalább a helyszínen? A DK szerint megengedhetetlen, hogy a magyar szélsőjobb ugyanazon zászlók alatt masírozzon, mint amelyek alatt 6 millió, köztük 600 ezer magyar zsidót öltek meg a nácik a II. világháború idején.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nyanya001
A Heineken sörösüvegen az aprócska vörös csillag tiltott jelkép,
a mocskos fasiszta nácik skandálása, karlendítése ennek a fasiszta kormánynak
teljesen rendben van !
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Yoda69
Orban ugyanolyan megaloman pszichopata mint Hitler is volt. A naci eszmeket orban vallja ezert nem tesz ellene semmit.
quadrocopter
@nyanya001: A sunyi, mocskos és aljas rezsim hallgatólagosan eltűri, másik oldalról meg Köves Slomóka is kapott a rezsimtől!
Jozefina
Persze, hogy nem tesz ellene semmit, hiszen számít a bakancsos szavazatokra is!!!??
namihami
Biztos volt a vonulók elsősora kezében egy tízméter széles drapéria. Ezt látva azt hitte a hatalom (Pintér-Polt-stb.), hogy ez csak egy újabb CÖF-ös vonulás. Az pedig nemhogy tilos, de még több állami céggel egyetemben, az MVM-nek (tehát nekünk, össznépileg) is van némi aprója a menet támogatása céljából.
Nem akartak ezek a hatóságok fasiszta felvonuláshoz asszisztálni. Mindössze egy aprócska tévedés írható a számlájukra. Az pedig ugyebár, emberi dolog.
CÖF igen--fasiszta nem. Csak most billegett kicsit a léc.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.