Akár politikai atombomba is lehet az OLAF Orbán veje elleni nyomozásból – legalábbis Török Gábor politológus szerint. Mi azonban azt gondoljuk: a Fidesz szavazótábora olyan szekta, amelynek híveit nem befolyásolja a valóság. "Tiborcz OLAF-botrányával már le is dobták ezzel az atombombát, csak még nem robbant, illetve nem derült ki, hogy akként hathat. Pedig lehet még erősebb fordulat is ebben az ügyben" – mondta Török Gábor politológus az ATV-n. Nem értékeljük túl Török jóstehetségét, de ezt a mondatát még több kétellyel fogadjuk, mint a korábbiakat.

Forrás: index.hu
Feltöltő: Béla333
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

JAJMÁR
Minden burok felreped egyszer! Idő kérdése.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Nessy
A fidesz hívek fanatikusok. Ha Orbán azt mondja, hogy holnaptól nem február, hanem július van, azt is elhiszik, és strandra akarnak menni.
Béla333
"Kertész Ákos nyílt levele az Amerikai Népszavához"
"A magyar genetikusan alattvaló. József Attila talált mentséget: „ezer éve magával kötve, mint a kéve sunyít, vagy parancsot követ.” De ez nem mentség arra, hogy a magyar a legsúlyosabb történelmi bűnökért sem érez egy szikrányi lelkiismeret furdalást, hogy mindent másra hárít, hogy mindig másra mutogat, hogy boldogan dagonyázik a diktatúra pocsolyájában, röfög és zabálja a moslékot, és nem akar tudni róla, hogy le fogják szúrni. Hogy se tanulni, se dolgozni nem tud és nem akar, csak irigyelni, és ha módja van legyilkolni azt, aki munkával, tanulással, innovációval viszi valamire."
nepszava.com/2011/08/velemeny/kertesz-akos-nyilt-levele-az-amerikai-nepszavahoz.html

Április 8.-án tegyünk ez ellen!
JAJMÁR
Minden burok felreped egyszer! Idő kérdése.
Nessy
@JAJMÁR: Vagy elfogy benne a levegő.
csipetke
Egy tv-műsorban egy vezető politikai elemző azt mondta,hogy egy mostani felmérés szerint a fideszesek nagyrésze nem tudja,pl hogy mi volt az eliossal,hogy kötődik ez a nemzeti vőhöz.Vagy az van,hogy annyira debilek,hogy nem fogják fel,a lényeg a pár forint adomány így a választás előtt,vagy annyira fanatikusok,hogy nem is érdekli őket,bármi derült ki róluk.Egyébként Simicska nagyon okos,elkezdte szórni a morzsákat.A Kósa ügy is jó nagyot szólt,és ki tudja,mi jön még?
magyarbakancs
A Fidesz nem párt, hanem vallásos Orbán imádat.Orbán meg hirdetné a kaka evést ezek kritika nélkül meg tennék.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.