Négy éve kómában van egy kétgyermekes édesanya. Varga Katalin azóta huszonnégy órás otthoni felügyeletet igényel, hiszen semmilyen téren nem tud magáról gondoskodni. Minderre most a volt férje rátett egy lapáttal: nyolcvanezer forint havi gyerektartást követel tőle.

A nőt 2014-ben egy jóindulatú agydaganattal operálták meg Kaposváron, de a műtét után néhány nappal leállt a légzése. Újra kellett éleszteni, ami után éber kómába került, és azóta sem tért magához.

Gyerektartásdíj miatt perlik a négy éve kómában lévő asszonyt

A lányomat a műtét előtt nem sokkal elhagyta a párja. Közös gyermekeik, a most 14 éves Eszter és a 13 esztendős Kevin az apához kerültek. Amióta a lányom kómába esett, az unokáim nem láthatták az édesanyjukat, mert a volt vejem nem engedi

– mondta a Borsnak Katalin édesanyja, Kistaj Éva, aki a minap valósággal sokkot kapott, amikor kibontott egy érkező levelet.

Be­perelte a lányomat a volt párja gyerektartásért. Nem tudtam, hogy sírjak vagy nevessek, ilyen emberi aljasságot még so­sem tapasztaltam. Mégis mit szeretne? Küldjem el dolgozni a magatehetetlen lányomat?

(Bors)

Cikk- és címlapkép: pixabay.com, illusztráció

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Veleda
Ebből a jószándéku apukából még a szart is keverném egy peres tárgyalás esetén. Ugyanis, ha nincsenek törvényesen elválva, követelném az asszonytartás összegét 4 évre visszamenőlegesen. Kötelezném az ápolási díj megfizetésére. Egy jó ügyvéd képes erre, csak elég dörzsölt legyen
görbetükör
@Levendula: Én, bár keveset tudok, de utalok!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.