MÉG MIELŐTT EGY ÚJABB SZUPER-BAROMSÁG MEGSZÜLETNE A héten mindenkinek meg kellene kapnia az értesítőt. Ma kezdik kézbesíteni az érintett 7,9 millió választópolgárnak az áprilisi országgyűlési választásról szóló értesítőt. A Nemzeti Választási Iroda névre szóló küldeményében az országgyűlési választás kitűzéséről, és arról tájékoztatja a választópolgárokat, hogy szerepelnek a névjegyzékben. Az értesítők nyomtatása a február 9-i névjegyzéki állapotnak megfelelően pénteken kezdődött meg, azok kiküldésével az iroda a Magyar Postát bízta meg.

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Megpróbálok most is időben szólni

Pedig fennáll a veszélye, hogy újabb kopogtató-cédula blódli van kialakulóban

Ha emlékeim nem csalnak az az egyed is a HVG munkatársa volt, aki a kopogtató-cédula baromságot kitalálta, s a firkászi szabadságra hivatkozva a figyelmeztetések ellenére elterjesztette. Sajnos sikeresen!
Most születésénél van módom felhívni a figyelmet egy hasonló baromságra.
A portál pár perce hozta ki az írását, arról: „A héten mindenkinek meg kellene kapnia az értesítőt.”. Azaz megkezdik a választási értesítők, a kopogtató cédulák kézbesítést.
A cikknek sikerült a „Kezdődik: ma elkezdik kivinni a választási behívókat” címet adni!
Csak remélni szeretném, hogy a szegény értesítőktől nem csak elvették az eredeti kopogtató cédula elnevezést, de újabban már BEHÍVÓK lesznek! =))
RonaGyuri
@bakegya: csak ne csodálkozz; mi is hitetlenkedtünk, mikor a 90-es évek elején az a dilis fírkász bedobta a kopogtatós baromságot, ma már szinte senki sem tudja, hogy hülyeség! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.