A kormánypárt az idén is még a tavalyi listaáron hirdet. A választási kampányidőszak hivatalos kezdete előtt a Fidesz gyorsan megszórta az országot egy Soros Györgyöt és az ellenzéki vezetőket összemosó plakáttal. A február 1. és 16. közötti időszakra 955 óriásplakáthelyet és 32 citylightot bérelt ki a kormánypárt a CÖF-plakátok szellemiségét idéző drótvágós fotómontázs számára. A 154 millió forintba kerülő akciót az IKO-csoport révén Mészáros Lőrinc és Andy Vajna érdekeltségi körébe tartozó, kültéri reklámhordozókra specializálódott sales house, az Odex Outdoor Expert Kft. hozta össze a pártnak. A plakátoknak helyet adó hét cég közül a legnagyobb, 60,7 millió forintos megrendelést a JCDecaux Hungary Zrt. kapta. A kormányhivatal.hu weboldalon szokatlan módon a teljes szerződést és a hozzátartozó mellékleteket is közzétették, vélhetően azért, hogy bizonyítsák, a Fidesz betartotta a saját maga által szigorított plakáttörvényt, és a kampányidőszak előtti kéthetes akcióhoz...

Forrás: 24.hu
Feltöltő: karma1
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

cs.n.
955-öt bérelt, de tutira nem ennyi az összes plakát. Munkahelyre menet legalább 5 ilyet láttam először, és azok csak egy város egy útjának egy rövid szakaszán voltak. Ha ilyen sűrűséggel raktak ki országszerte, akkor több lesz az, mint alig ezer.

Ja, azért csak először láttam ennyit, mert következő nap már a tábla alatt volt egyik-másik. Valószínűleg nem a szél fújta le őket. :)
lusta
Ezek már csak lopni és csalni tudnak. Bármihez is nyúlhatnak.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.