Polt Péter még nem szólalt meg a Tiborcz-ügyben és a rendőrség is meglehetősen visszafogott. Arról van szó, hogy az Európai Unió Csalás Elleni Hivatala (OLAF), hosszantartó vizsgálódás után visszaélésekre és szervezett csalásra utaló jeleket fedezett fel az Elios Innovatív Zrt. 2011 és 2015 közötti tevékenységében. Ennek a cégnek 2009 és 2015 között Tiborcz István, Orbán Viktor miniszterelnök veje is tulajdonosa volt.

Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

quadrocopter
Röpcédulákkal kellene tömni a leveles szekrényeket, ezzel a tartalommal!
quadrocopter
Röpcédulákkal kellene tömni a leveles szekrényeket, ezzel a tartalommal!
dr. prédikátor
Szerintem valakit be fognak áldozni hogy mentsék ezt a tiborc fattyút!!!
RonaGyuri
@dr. prédikátor: szerintem nem, beleállnak: oszt'jó-napot! =))
relleporp
Tiborc nyilván csak másodrendű vádlott lehet, mert orbán az elsőrendű. Elhiszi valaki, ha nem a miniszter az apósa, akkor ezt megcsinálhatta volna? Már a pályázatot úgy találták meg írták ki, hogy a pénz elvihető legyen, ez meg orbán nélkül nem volt volna, mert erről a kormány, azaz orbán döntött.
Yoda69
@quadrocopter: Az lesz. Most hallgattam a Klubradioban, hogy az ellenzek nem tud szerezni orias plakat helyeket. Olyan felteteleket allitottak amik elfogadathatatlanok. Pl. elore kell fizetni, de a ceg nem mondja meg hogy melyik plakathelyert. Ergo tok eldugott helyre is tehetik ugyanazert a penzert, amiert mondjuk a vaci utcaban is hirdethetne.
A masik pedig hogy a legtobb plakat ceg eleve elzarkozik hogy az ellenzeknek adjon el helyeket.
Azt kell csinalni amit a 2feju kutya part mond: ezer szamra nyomtatni az A4-es plakatokat. Sokkal olcsobb, es szemelyesebb. Jobban eljut a valasztohoz mint a gigaplakat. Ugyanugy mint a postaladaba dobott cedula.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.