A magyar miniszterelnök Jarosław Kaczyński társaságában tartja magasba a kalapácsot, míg lengyel kollégája a sarlóval teszi ugyanezt. A karneválozók senkit sem kíméltek.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

53 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
Biztos elfogult vagyok, de én biz nem emlékszem arra, hogy ilyen dolgok a Horn Gyuláról vagy a Gyurcsányról megjelentek volna.
Nem lehetséges, hogy ez Bölcs, Szeretett, A Népéért Élő Miniszterelnökünk finom megitélése lenne?
Vagy csak egy poén Mert akkor durva...
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
namihami
Biztos elfogult vagyok, de én biz nem emlékszem arra, hogy ilyen dolgok a Horn Gyuláról vagy a Gyurcsányról megjelentek volna.
Nem lehetséges, hogy ez Bölcs, Szeretett, A Népéért Élő Miniszterelnökünk finom megitélése lenne?
Vagy csak egy poén Mert akkor durva...
Csizmás Kond
...ennek ott és most a helye...habár egy karnevál nem csak ennyiből kéne álljon.
nevemnick
@Aki Én: ötletes! dicséret illeti őket... :D
kokopelli
@Eriksson: A Schulz-ot a Merkelt és a többieket!Mindig ez vcan a karneválvonuláson!
Ezek még nem is a legnagyobb dobások!Az ország farsangcsomopontjai-
ban ez normális!Mainz-ban,Kölnben,stb ez van! A "jekk"-ek, tulképpen a kar-
nevál "őrültek",veszik át a hatamat,és tréfálkoznak mindenütt! Azután csend!
Eriksson
@kokopelli: Szerintem sincs ebben semmi kivetnivaló, hogy egy évben egyszer bohóckodnak, kifiguráznak politikusokat. De a lényeg ott van, mint írod: Azután csend.
Tudják, hol a határ.
kokopelli
Logikás,mert Hamvazószerdával,(Aschermittwoch) kezdődik a böjt! ;-)
teuton
@Eriksson: Mifele "hatar"? Es szerinted csend van? Na akkor te valoban a magyar kormanymediabol informalodsz! Mert Nemetorszagban MINDEN HETEN valamilyen formaban szo van Orbanrol es politikajarol, NEGATIVAN! A gyülöletkampanytol a keritesig, a grimaszaitol a hazugsagaiig mindig valami tema. Es mindig negativan! Megjegyzem, a konzervativok vannak/voltak hatalmon, a fidesz parttestverei az EP-ben, tehat nem libsizhetsz! Igaz, a nemet sajto szabad, nem kormanyiranyitasu, hanem magancegek, 2 közteveado (a közel 100-bol) kivetelevel, amik viszont szinten konkorrenciaban vannak egymassal es nem kimelik kritikajukkal a kormanyt sem. Ezt hivjak demokracianak es szabad sajtonak! Olyannyira, hogy meg szelsöjobbos naci lapok is megjelenhetnek, amennyiben nem az alkotmanyos rend megdöntese a programmjuk. Mert egy elefant (a demokracia) el birja viselni a bolha (radikalisok) csipeseit... es ezert nem tiltotta be a legfelsöbb birosag sem a komminista sem a nacipartot - N(S)D(A)P...
Eriksson
@teuton: " naci lapok is megjelenhetnek, amennyiben nem az alkotmanyos rend megdöntese a programmjuk." Ez itt a lényeg.
A németek meg foglalkozhatnának a maguk gondjával, bajával, nekik is kijut bőven.
teuton
@Eriksson: Akkor megkerdem töled, hol van erre a magyar pelda? Hogy a sajat vezetö politikusokat is gunnyal lehet illetni az utcan, a közteveben, hernyonak, pelenkas bebinek vagy egyenesen es konkretan kommunista diktatornak mutatva/nevezve? Mellette Orban "baratjait" is kigunyolva: Trump, Erdogan, Kaczinsky, Kim, Putin??? Ja, MO-on a "hatar" keritest jelent... A valodi szügesdrotos keritest Horn lebontotta, Orban ujratelepitette! Hornt kitüntettek erte Nyugaton, Orbant elitelik. Akkor ki is a diktator?
kokopelli
@teuton: ..azért érdekes,hogy a Kaczinsky kapta a "Diktatura"
feliratot,amíg az Orbán csak a "Jogok"-at kapta!...soft utalást!?
teuton
@kokopelli: Tevedes! RECHTE DIKTATOREN az jobboldali diktatorokat jelent...
teuton
@Eriksson: Kicsit kevered a dolgok lenyeget! MO-on a közmediaban nem lehet az uralkodot kifigurazni, gunyolni, különösen nem a közmediaban! Csak maganpenzböl fizetett plakatokon! Nemetorszagban ezt nem csak a maganemberek teszik meg a sajat penzükböl, hanem aközmedia is,pl. ZDF, ARD. Talan nezz ott müsort csütörtök vagy pentek (Nuhr im Ersten, Heute show, etc.)... Egyebkent pedig a magyar plakatok egyaltalan nem viccesek, mert a szomoru valosagrol szolnak, semmifele humoros kifigurazas nincs benne...
Eladott Ország
Hofi azt mondta , hogy jött a demokrácia és a sarlót, kalapácsot mindenki eldobta . Márpedig a demokráciában is kell dolgozni , pláne , sőt ...
tudode
Gorbán volt, van Európa bacilusa, sőt már tavaly "is" ROSSZ TÁRSASÁGBA KEVEREDETT a karneválon
.
444.hu/2017/02/27/orban-hernyokent-falja-fel-a-demokraciat-putyinnal-es-erdogannal-a-dusseldorfi-karnevalon
.
Ki tudja mi lesz még, ha így folytatja a meghiúsult gyermekkori álma a "halálbüntetés" intézménye nélkül!!!
Eriksson
@teuton: Nem vagy képben a magyar viszonyokkal, úgyhogy hagyjuk abba a meddő vitát. Én se szólok bele a német belügyekbe. Viszlát!
kokopelli
@teuton: ki hogy veszi! "Bei mir ist das "Jogok",wenn es um Sichel und Hammer geht!!? ;-)
teuton
@kokopelli: Ha összeolvasod, rajössz... Ugyanis mindekettö szo többesszamban van! Tehat ha Diktatoren csak Kaczinsky lenne, akkor az nem helyes, ott csak Diktator allna. Azonkivül Jogok es Diktatorok azert valahogy nem passzol össze... Szerinted?
teuton
@Eriksson: En miert nem vagyok kepben? Szerinted en nem jartam soha MO-on? Te pedig nem szolsz bele a nemet belpolitikaba, söt nem is politzalsz... na kkor talan olvasd vissza a sajat hsz-eid! MINDENHEZ hozzaszolsz, "velemenyt mondasz", anelkül, hogy egyaltalan barmiröl a helyszienen fogalmad lenne, a helyi mediakat ismerned, csak a magyar internetröl tajekozodsz. Ja, a "velemenyeid"... Merkel, Schulz, Brexit, England, nemet valasztasok, stb, Aztan meg 1 dolgot nem ertek. Szerinted az, aki magyar allampolgarkent nem tartosan (!) MO-on el, az nem mondhat velemenyt? Akkor TE milyen jogon mondasz? Meg a nemet valasztasi vagy parttörvenyt sem ismered! Ott nem ugy megy, hogy a diktator valamit mond es ugy is lesz! 40%.kal nem hogy 2/3 nincs, hanem meg kormanyt sem lehet alakitani! Valamint papiron magyarra tett 1 millio külföldi milyen jogon avatkozhat bele a magyar belpolitikaba (valasztas!), de aki MO-on született, most viszont epp külföldön dolgozik vagy tanul, az nem? Ja, ezt hivjak illiberalizmusnak... Annak van joga, akinek a diktator valamilyen jogot ad... Tehat TE is megmondod, kinek mihez van joga...
teuton
@Eriksson: ??? Nem olvasod a SAJAT beirasaid??? En pedig csak az utobbi 2 hetböl valogattam össze, MINDEN nemet belügybe beleszoltal amiröl a neten valamit olvasni lehetett, a bevanorlastol a valasztasig, Merkeltöl Schulzig, de meg az angol Berexitbe is... Azt ajanlanam, csak olyan dolgokba szolj bele, amit ismersz is. pl. a nemet valasztasi vagy jogrendszert...
Eriksson
@teuton: Ja, és mindenkit jól kioktattam, hogy kinek mit kellene, vagy mit nem kellene tennie, ha jót akar magának, meg a népének. Igaz? Meg ki mennyire hülye, ha félreérti amit mondani akartam.
teuton
@Eriksson: Latom, te sem az irastudok köze tartozol. Azt irtad, nem politizalsz. Nem kioktatasrol volt szo, hanem kivülröl belebeszeles egy masik orszag es polgarainak dolgaiba. Viszont kioktatod azokat a magyarokat, akik nem a te velemenyeden vannak... tenyek es adtok nelkül, mindenfele interneten keringö hirekböl tajekozodva. Hany evet eltel Nemetorszagban, mennyire ismered a nemet törvenyeket?
maszk
Nekik ott ez csak vicc, de nekünk itt ez véres valóság - úgyhogy ha nem túl nagy baj, nem nevetek...
Persze, ha kell, bírok nevetni is - telepofával, hangosan, irritálóan, gonoszul, a számon majd' kiesve.

Nem szeretem a sötétséget, de ismerem - a sötétség 51. árnyalatát...
Meg van Jákob lajtorjája? VIP kártyám van .

Kérlek, most ne kezd el összeesküvés-elméletet gyártani, mert 51-es körzet...
Oké, annyit elárulhatok, hogy nincsenek ufók (csak a földön van élet a világegyetemben - az a sok hülye MIT tudós meg veri a blattot...), viszont van Sátán, meg a démonjai - akik bírnak szemfénytveszteni.

Érted, az egész világban hirtelen elkezdett terjedni az állinformáció kora - a hazugságot elhiszed, míg az igazságot nem - vagy ha nem is hiszed el a hazugságot, enerváltként, már nem érdekel az igazság sem.
Csak a mának élsz.

Most azon gondolkodsz, hogy ki vagyok - hogy mikor viccelek, és mikor vagyok halálosan komoly...
Majd a végén - a vég idején - megtudod.

:)
maszk
Miért a ":)" ?
Mert viccesebb lesz, mint gondolnád, amikor megtudod.
teuton
@Eriksson: Pontosan a konkretumokat varom TÖLED! Hany evet eltel Nemetorszagban vagy Angliaban, mennyire ismered az ottani törvenyeket? Egyebkent pedig igen egyszerü utananezni a beszolasaidnek ezen orszagok belügyeibe, egyszerüen kattints a nicknevedre! Egyedül az utobbi 2 hetben több mint 2 tucat böffenetben foglalkozol ezzel, Merkel, Schulz, menekültbefogadas, Brexit, stb. Mi vagyok en, a te memoriad???
Eriksson
@teuton: Sajnálom, hogy diszlexiás vagy.
Pálinkafőző Rézüst
Nem kell kifigurázni. Önmaga karikatúrája, csak rá kell nézni...
teuton
@Eriksson: Ervekre, tenyekre, adatokra nem futja a szellemi kepessegeidböl, csak kötözködesre? Hozzafüznivalod a cikkhet nulla? Nem vagy a durbincs vagy a gumicszmas rokona? Mert nekik is csak ennyire futja...
magyarbakancs
@durbincs: itt vagy @zar kupac román@eci?
Kérdőjeles @arom.
magyarbakancs
@durbincs: Olf tudja mi az? A büdösség mérték egysége, kicsapja a biztosítékot a bűze @ocskos román @eci.
magyarbakancs
@durbincs: erőlködik mint utcai keverék !
peterkelemen
Neodiktátorok. A pöcegödörben van a helyük.
magyarbakancs
@durbincs: tudjuk maga is rúzsozza magát ? bunkó viselkedésén ez szépen levezethető ?
már ha megérti azzal az üres, kis hej-de pöttöm agyával ?
hisz az értelmi szintje vetekszik ? az értelmi fogyatékos buksijával ?
na meg,+ itt a maga 52 lába ?
@magyarbakancs: Büdös akár az oposszumé ? még jó hogy maga egy álmagyar ?Talán ha magába nézne ? a bukott sötét múltjára ? iskolailag ?
rájöhetne magyarba igazán a szöveg értést 2 tanulják ?
ezek szerint mint likas zoknit 1-be kipenderitették ? ettől még persze lehetne ember ?romány?
de a múltbeli viselkedése elárulja 1000km -re lelhető Peremvidéki Csükött falvai származását ?
@magyarbakancs: gyógyuljon komám mert itt más út nem létezik ? maga számára ?
álmagyar ?
cseréljen már kapcát az isten szerelmére ?de hisz csak maga szív itt kétszavasba ?
@magyarbakancs: Büdös akár az oposszum ? még jó hogy maga egy álmagyar ?
cseréljen már kapcát az isten szerelmére ?
magyarbakancs
@durbincs: tudjuk maga is rúzsozza magát ? bunkó viselkedésén ez szépen levezethető ?
már ha megérti azzal az üres, kis hej-de pöttöm agyával ?
hisz az értelmi szintje vetekszik ? az értelmi fogyatékos buksijával ?
na meg,+ itt a maga csak 52-es szőröstalpú patája ?
magyarbakancs
@durbincs: Büdös akár az oposszumé ? még jó hogy maga egy álmagyar ?Talán ha magába nézne ? a bukott sötét múltjára ? iskolailag ?
rájöhetne magyarba igazán a szöveg értést 2 tanulják ?
ezek szerint mint likas zoknit 1-be kipenderitették ? ettől még persze lehetne ember ?romány? ógyuljon komám mert itt más út nem létezik ? maga számára ?
álmagyar ?
cseréljen már kapcát az isten szerelmére ?de hisz csak maga szív itt kétszavasba ?
thumb_up1 replyVálasz error access_timetegnap, 11:12
durbincs
de a múltbeli viselkedése elárulja 1000km -re lelhető Peremvidéki Csükött falvai származás
magyarbakancs
@durbincs: Szaga Büdös akár az oposszumé ? még jó hogy maga egy álmagyar ?
Talán ha magába is néznehetne ? a bukott sötét múltjára ? iskolailag ?
rájöhetne magyarba igazán a szöveg értést 2 tanulják ?
ezek szerint mint likas zoknit 1-be kipenderítették ? ettől még persze lehetne ember ?
romány? gyógyuljon komám mert itt más út nem létezik ? maga számára ? álmagyar ?
cseréljen már kapcát az isten szerelmére ?de hisz csak maga szív itt kétszavasba ?
de a múltbeli viselkedése elárulja?
1000km-re lelhető Peremvidéki Neander-völgyi Csökött falvi származását?
magyarbakancs
@durbincs: Szaga Büdös akár az oposszumé ? még jó hogy maga egy álmagyar ?
Talán ha magába is néznehetne ? a bukott sötét múltjára ? iskolailag ?
rájöhetne magyarba igazán a szöveg értést 2 tanulják ?
ezek szerint mint likas zoknit 1-be kipenderítették ? ettől még persze lehetne ember ?
romány? gyógyuljon komám mert itt más út nem létezik ? maga számára ? álmagyar ?
cseréljen már kapcát az isten szerelmére ? de hisz csak maga szív itt kétszavasba ?
meg csak a kopi ? de a múltbeli viselkedése elárulja ? Rettenet egy Szagos ?
1000km-re lelhető Peremvidéki Neander-völgyi Csökött falvi származását ?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.