Azért szólaltak meg, mert „az elmúlt napokban a tágabb értelemben vett igazságszolgáltatás függetlenségét súlyosan sértő, teljesen megalapozatlan állításokon alapuló politikusi nyilatkozatok jelentek meg az Európai Unió Csalás Elleni Hivatala által a magyar ügyészségnek megküldött ügyekkel összefüggésben.”

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

peterkelemen
Polt Péter is tanúsítja, hogy Magyarország nem jogállam.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
peterkelemen
Polt Péter is tanúsítja, hogy Magyarország nem jogállam.
bencemacska
Azért ilyen rövid a tájékoztató, mert közben megmozdult a plafon és elszaladt szóvivő!
Ő tudja miért!?
peterkelemen
Tolvaj Orbán egyik védelmezője Polt Péter, akinek apja Polt Miklós a Kádár-éra alatt a Legfőbb Ügyészségen a bírósági főosztály örökös vezetője volt. Politikai ügyekben vérbíróként halálos ítéletek meghozatalában is részt vállalt.
Pálinkás Pál
Te Polpot...elgondoltad már mihez kezdesz benn a sitten azok között akik ellen a hivatalod a vádat képviselte???Remélem nem lesz magánzárkád!!!
Hellcat
Nézd hogy magyarázkodnak meg terelnek...azok után amit egy hasonló OLAf jelentésnél csináltak a 4es metró körül...azok után itt egyértelműen látszik, hogy nyakig szaros a fidesz mert terel meg hazudik...választások előtt kellemetlen...
justhpeter
Azt hittem Polt Pot neked már nincs lejjebb. Tévedtem.
peterkelemen
Polt Péter legfőbb ügyész apja, akinek apja Polt Miklós a Kádár-éra alatt a Legfőbb Ügyészségen a bírósági főosztály örökös vezetője volt. Politikai ügyekben vérbíróként halálos ítéletek meghozatalában is részt vállalt.

Polt Péter egyik nagybátyja pedig, dr. Polt Márk Antalt (1934. október 2., Tata, Győri Mária) a budapesti jogi egyetem III. éves hallgatóját 1957. augusztus 29-én szervezte be a politikai rendőrség (BM II/5-d) informátornak „Kárpáti József” fedőnéven, és a forradalomban részt vett egyetemisták ellen foglalkoztatta. „…több ügyben eredményesen dolgozott, a kapott feladatokat megfelelően végrehajtotta, minden helyzetben feltalálta magát.”

Teljes cikk képekkel és dokumentummal itt található >> justpaste.it/1h01x
papa.49
Az egyes számú kötél ezé a kígyó tekintetű szarházié !!!
lusta
lefordítom a mi nyelvünkre.
Hülye másképp gondolkodók. Mégis hogy képzeltétek, hogy itt mi vádat emeljünk a vejkó és tarsai ellen? Majd Gyucsány és Bajnai ellen fogunk, mert bizonyítható, hogy különböző előnyök miatt nem írták bele, hogy ne lopj.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.