A szügyészség szerint az OLAF pedig csak az adminisztratív szabálytalanságokkal foglalkozik, és bűnügyi bizonyítást nem végez. Amely védekezés azért hajlik a vicces kategória irányában, mert a legtöbb sikkasztás, illetve számlacsalás is alapvetően adminisztratív szabálytalanságként jelentkezik. Először. Egy kis fedezetlen számla itt, egy kis kerekítési szabálytalanság ott, vagy valami ilyesmi. Aztán valahogy mégis büntetőüggyé alakulnak ezek a történések. Mármint akkor, ha nincs komoly politikai, esetleg gazdasági, nyomás az elsikálás irányába.

Feltöltő: GeoCravker
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nevemnick
Lassan azért kiugrik a szecska a bokorból, hogy miért is nem ment bele az orbitális az eus ügyészségbe...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
karma1
A szokasosan jo cikk, jo meglatasokkal...:o))))
bakegya
Már egész Magyarország bűzlok ettől az Elios tulajdonos tiborczpityutól,akinek mellesleg az oldalbordája az orbán saját mamut lábakon álló lánya-a hülye is láthatja a sötét FÉNYETETÉST A MAGYAR KORMÁNY ÁLTAL-FÉNYES VAGYONGYŰJTÖGETÉST TALÁN VIZSLATHATNÁ AZ ÜGYÉSZ ÚR HELYÉN A MAGYAROK ADÓHIVATALA IS-nem de???

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.