Csaknem 8 millió választási értesítőt visznek ki mától a postások. Aki egy hét múlva sem kap ilyen levelet, annak a helyi jegyzőnél kell azt kérnie. Közben egy friss felmérésből kiderül, hogy a Fidesz-szavazók nagyon hűek, nem igazán hajlandóak átszavazni. Az ellenzéki pártok között viszont viszonylag nagy az átjárhatóság. A választók egyharmada viszont még egyáltalán nem tudja, hogy kire szavaz majd..

Forrás: atv.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Nehéz a sorsa a szegény kopogtató céduláknak

Csak remélni szeretném, hogy csupán fírkászi tudatlanságról van szó

A derék atv.hu „Izgulhat a Jobbik, az MSZP és a DK is” címmel számol be – többek között - arról, hogy elkészültek (na jó ezt nem írták le) és megkezdődött a választási-értesítők kézbesítése.
Így írtak „Lázasan válogatják a választási értesítőket a Nyugati téri postán.”, sőt a mellékelt videón még tényleg válogatnak valamiféle leveleket.
Nos ezen én ledöbbentem. Én, mint egyike azoknak, akik 1980-ban első alkalommal kidolgozták és levezényelték a kopogtató-cédulák (hivatalos nevén választási értesítők) előállítását. Be kell valljam, hogy a közelmúltig még rendszeres kapcsolatban voltam azokkal, akik ezt irányítják. Így nagyon meglepett az, hogy válogatni kell! Annak idején a gyártási folyamat úgy lett megszervezve, hogy a borítékoló gépekből járatszámra rendezve kerültek az illetékes postákra az értesítők. Pont azért, hogy ne kelljen senkinek sem válogatni! =))
karma1
A Zavecz talan az egyetlen olyan tarsasag, akinek nagyjabol el lehet hinni a felmeresi eredmenyeit. Bar az, hogy az Index megrendelesere keszitettek a felmerest - haaaat,... kuszaszem fiae az index... szoval,... nem kifejezetten ellenzeki oldal...
En eleg naiv vagyok bizonyos dolgokban, altalaban a velemenyemet egy az egyben kimondom, bar talan nem kene... Mindegy, erre a kis idore - van meg 30 evem, ha a mamam eletkorat tekintem alapnak - mar nem valtozom meg...; Szoval ha en most otthon elnek, es BARMILYEN kocos tarsasag kerdezne arrol, hogy kire szavaznek, hat en mar tutira nem mondanam meg, hogy kire szavaznek, mert a kurmany olyan szepen beleultette az emberekbe a vekonyfosast, hogy aki eddig bator volt, mara mar az is sokkal ovatosabba, vagy eppen bizonytalanabba, titkolodzobba valt. Hat en is sokkal ovatosabb lennek, es azt mondanam, hogy elmegyek szavazni, de nem tudom, kire,... Aztan majd a fulke maganyaban arra huznam be az X-et, akire szivem szerint akarom, es amit nem kotok mas orrarra, mint ahogy az ember a fizeteset sem mondja el mindenkinek.
Ki tudja azt ma megmondani, hogy a lathatoan kisebbedo nepszerusegu fidesztol VALOJABAN hanyan partolnak el, hany ember hagyja ott oket, de most me'g mutatniuk kell, hogy ok mekkora fideszesek.
A fulkeben a csalodott fideszesek is egyedul lesznek, oda meg orban se fog benezni, hogy lassa, hova huzza az embere azt az X-et.
En bizom az emberek jozansagaban, abban, hogyha fegyverrel nem is allnak ki az orszagukert, de ezzel a vertelen gesztussal adnak meg egy lehetoseget a BALOLDALnak, a demokracianak es az EU-nak,... Szerintem egy uj kormany az Unio teljes bizalmat es segitseget fogja elvezni. Nem kell az uj kormanynak mast tennie, csak becsuletesnek lennie, Hidd el, ez mashol mukodik. Szemelyes tapasztalatbol beszelek,

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.