Polt Péteren a világ szeme, hiszen most úgy tűnik, ő döntheti el az áprilisi országgyűlési választás végkimenetelét. Sokan csóválhatják a fejüket e kijelentés hallatán, ám a legfőbb ügyész kormányszimpátiája az Elios-ügy kapcsán kezd másodlagossá válni. A szokásos „nyomozunk, nyomozunk, aztán meg…

Forrás: szeka.blog.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

25 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Ebbol a kerdesbol egyaltalan nem johet ki jol polt. De nem is kivanom neki...Nayon jo volt a blog eszrevetele a 4-es ,metro epitesevel kapcsolatos visszaelesek bedobasaval, mint proba... :o)))
Van egy olyan erzesem, hogy EZ lehetett Simics atombombaja, mert akarhogy is nezem, a jelentes minden kocos tarsasagot lebont szemelyekre, egyedul a Kozgepet nem emlitettek hangsulyosan, es Simics neve sehol sincs leirva, mint feltetelezett bunreszes.
Most ezekben az ugyekben vagy CSAK a Kozgep volt benne ugy, hogy a Simics a Heliostol es annak ugyeitol olyan tavol tartotta magat, amennyire csak lehetett. Valoszinu ezert nem is kapcsolta Simics szemelyet ossze a Helios uggyel... Vagyis lehet, hogy ez volt az a lehetoseg, amijkor tonkreteszi orbant a csaladjaval egyutt, es o megse kerul kepbe... (Ugye eddig mindenki azon filozott, hogyha Simics borit, akkor sajatmagat is fel kell, hogy dobja,. En mindig mondtam, hogy tuti, hogy van olyan ugye, amiben nyakig benne volt, de sehova nem adta a nevet, alairasat. Ugy latszik, ez volt az).
Szerintem meg az idozites is tokeletes volt - lehet, hogy ebben Ujhelyi keze is belejatszott, a mindennapi levelei, meg az is, hogy szerintem o nyomta fel konkretan ezt az ugyet.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Yoda69
@karma1: Itt nem kormanydontes szuletett hogy ki nyerje a LED kozvilagitasi tendereket. Szerintem erre nem huzhatjak ra hogy az adofizetok fizessek vissza az elsinkofalt 13 milliardot.
karma1
@Yoda69: De a kormany felelossege a kamu versenytargyalasoknal vitathatatlan.
Az, hogy manapsag ki jut helyzetbe, kizarolag attol fugg, hogy mennyire nyal a futyisznek. Ha nyal, akkor kap unios penzt, ha nem, akkor tonkreteszik a vallalkozasat, es szare'-hugye' felvasarolja az orban kormany, aztan odaadja meszarosnak, garancsinak, rogannak, BARKINEK< akiket o jonak talal.
Monnyuk ez csak az en velemenyem, de nem politika-mentes a dolog...:o)))))
Es ha egyebkent nem lenne az ugy politikai kerdes, mert mondjuk XY debreceni kisvallalkozo es JK bajai kisvallalkozo kozott jott volna letre, es ok ketten valamilyen modon nyultak volna le az unios penzeket, AZ nem lenne az orszaggal visszafizetendo, ha tudja a kormany bizonyitani, hogy ok - marmint az orban kormany - mindent a leheto legpontosabb hivatali elvarasoknak bonyolitott le, megvolt a kiiras, megvoltak a palyazok, minden idore megvolt de a ket sumak vallalkozo hamis adatokat adott be a johiszemu versenybizottsagnak...
De nem ez tortent, hanem lazar-tiborcz csinalt egy precedenst, azt gyorsan torvenybe iktattak, es ezaltal az lett az etalon, aminek ugye az lett az eredmenye, hogy senki mas nem indulhatott a versenyeken, kizarolag az Elios,... Es akkor meg kulon felbukkannak olyan frissen alakult cegek, akik elore mennek megteveszteni az onkormanyzatokat, es olyan tanulmanyokat adnak ki, hogy csak az eliossal erdemes minden onkorinak kezdenie, vagjanak csak bele, szedjek ossze az onreszt, oszt induljon a banzaj,...Szerintem EZERT van politikai es alapkatyvaszi kovetkezmenye...(Ja, es nem mellekesen MINDENKI fideszes...)
lusta
Kaptam egy levelet egy nagyon jó pozícióban lévő, de nem abban a magasságban, hogy párthűség számítson ismerősömtől. Szépen leírta a stikliket. Megmutattam egy másik ismerősömnek, jó barátomnak, aki a jelenlegi rendszer híve. Egyszerűen nem hitte el a leírtakat. Koholmánynak és fantazmagóriának nevezte.
Na most hány ilyen ember van az országban? Különösen annak a ténynek tudatában, hogy hozzá eljutnak más hírek is és tájékozott. Ellenben a beszélgetésünk során is kiderült, nem hajlandó elhinni semmit sem. Az agymosás széles néprétegeket mételyezett meg.
Hellcat
Az az ember aki a 4es metrós OLAF jelentésre azt kiabálta, hogy az évszázad korrupciós ügye az most egy ugyan ilyen (ha nem súlyosabb) OLAF jelentésre azt suggotja, hogy jajj ez kamu...csak politiaki nyomásgyakorlás. Jó lenne végre felébredni.
Béla333
A 4-es metró ügyét is és ezt a Tiborcz féle disznóságot is egy Uniós szakemberekből álló nemzetközi vizsgálóbizottságnak kellene kivizsgálni!
Olyan pofon lenne ez a mindkét oldali lopkodós politikai "elit"-nek, ami után fel se tudnának többé állni.
Ez után jöhetne az ország megújulása!
Szerintem!
Veleda
Váratlan? ugyan kinek váratlan, amikor itt vannak a disznóságok, amiket el kell neki kefélni. Tartok tőle, hogy ehhez egy hektóliter hipó sem lenne elég

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.