Kilépési papírjaival érkezhetett a győri E.ON-hoz a késelő, a portás nem gyaníthatta, hogy milyen szörnyűségre készül a férfi.

Egy emberként gyászolják kollégái az E.ON igazgatóhelyettesét, miután a kétgyermekes családapa egy tragikus gyilkosság áldozata lett múlt csütörtökön. S. Zsolt családja teljesen összetört a gyásztól – írja a Bors.

Azután rendezett vérfürdőt az EO.N-ban, miután lopás miatt kirúgták

Az áldozat egy özvegyet és két kisfiút hagyott maga után. A feleség az utolsó pillanatig reménykedett abban, hogy Zsolt túléli.

A késelő valójában nem S. Zsoltra, hanem az E.ON igazgatójára pályázott. Azonban Zsolt az útját állta és feltartóztatta a férfit. A munkás ezután nyolcszor szúrt Zsoltba, majd kiugrott az ablakon. Zsolt életéért hosszú órákon át harcoltak az orvosok, de végül belehalt a sérüléseibe. Akárcsak a tá­madója, akinek az életét már szintén nem lehetett megmenteni.

Kiderült, hogy a zavarodott mun­kás már jó ideje dolgozott a cégnél sofőrként, azonban az incidens előtt nem sokkal kirúgták.

Több évtizede sofőrként dolgozott, korábban nem volt gond vele. Most azonban azt beszélik, hogy nemrég lopáson kapták, a kocsikból csapolt le benzint, ezért rúgták ki. A gyilkosság napján a papírjaiért jött vissza. Sokkolt minket ez az egész

– mondta a férfi egyik ismerőse.

(Bors)

Cikk- és címlapkép: pixabay.com

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.