A rendőrök elfogták azt a fiatal nőt, aki úgy tett mintha munkát vállalna egy budapesti étteremben, közben csak meg akarta lopni a leendő kollégáit.

A 19 éves budapesti J. Izabella 2018. február 10-én reggel megjelent egy I. kerületi étteremben, majd hamis adatokkal kitöltött egy jelentkezési lapot és megkezdte a próbanapját. Pár óra múlva közölte, hogy ő inkább hazamegy, ezért lement az öltözőbe, majd átkutatta az alkalmazottak táskáját és ellopta a bennük lévő pénzt. Ezután kiment az étteremből, de kis idő elteltével az étterem alkalmazottainak feltűnt a lopás, ezért a nő után mentek, majd amikor utolérték visszatartották a rendőrök kiérkezéséig. A járőrök J. Izabellát elfogták, valamint megtalálták nála az ellopott pénzt.

J. Izabella trükkje: munkavállalónak álcázza magát, aztán egy nap alatt ellop minden pénzt

A rendőrök a nyomozás során megállapították, hogy J. Izabella még 2018 januárjában hasonló módszerrel követett el bűncselekményt egy ferencvárosi étteremben. A nyomozók a nőt lopás és hamis magánokirat felhasználása miatt gyanúsítottként hallgatták ki, amely során elismerte a bűncselekmények elkövetését.

(police.hu)

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

ila51
valahol már olvasta , hogy aki dolgozik , nem ér rá pénzt keresni
Sámannus
Ha belép a fideszbe nagy karrier előtt áll.
Sámannus
A Viszkis kettőt leforgatják majd, ez megy az m1-en, és sztárt csinyának belőle.
wagabund
-tisztelt bíróság! kérem figyelembe venni védencem fiatal korát, tapasztalatlanságát a munka világában, és azt is, hogy nem érti mi történhetett vele,mert olyan ufókat vélt hallani, akik biztatták.
-kérem a felmentését, és négy millió forint serelmi díjat megállapítani részére.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

Ingyenes hírlevél