Február 18-án, vasárnap tartja szokásos évértékelő beszédét Orbán Viktor miniszterelnök – közölte Havasi Bertalan, a kormányfő sajtófőnöke.

Ekkor tartja évértékelő beszédét Orbán Viktor

Fotó: MTI

Tájékoztatása szerint az eseményt idén is a Magyar Polgári Együttműködés Egyesület szervezi. Orbán Viktor a Várkert Bazárban mondja el beszédét délután három órakor.

A kormányfő 1999 óta tart évértékelőt.

Forrás: MTI

59 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
@Shikari: Írod:"Ez azért kell, hogy liberális barátaink is kapjanak már egy képet, mennyit fejlődött az ország!" B*zd meg a fidesz fajtádat! Íme: b1.blog.hu/2017/06/18/magyarorszag_ilyen_jol_teljesit_egymillioan_tervezik_elhagyni_az_orszagot_aminek_eletszinvonalat_mar
Magyarország ilyen jól teljesít: egymillióan tervezik elhagyni az országot, aminek életszínvonalát már Románia is utolérte.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
magyarbakancs
Mennek Meg hívták a jól meg fizetett híveket,anyaloncokat?
magyarbakancs
@Shikari: baromi nagyot fejlődtünk.
Megkérdeznélek hol él zacskóban?
Meg kérném utazzon végig a 2 -22 úton a Fővárostól Salgótarjánig.
Majd vissza a határ másik oldalán.
Aztán képet kapna róla ,hogy élünk mit fejlődtünk.
Nessy
Hát ha a Mészáros, Garancsi és egyéb haverokat nézzük, tényleg komoly fejlődés volt. A plebs elégedjen meg a felolvasással.
A híveknek meg úgyis mindegy, ha Orbán mondja, akkor még a nem úgy van, az is úgy van.
Ez is olyan, mint vásári kikiáltó.
Itt látható az óriás kélgyó, fejétől a farkáig húsz méter, a farkától a fejéig mesmég húsz méter, de csak húsz centi látható helyszűke miatt.
Nos, itt hallható az óriás fejlődés, de a többség számára ténylegesen csak a töredéke látható, érezhető.
magyarbakancs
@Shikari: Nekem meg nem tetszik a rendszer.
tolvaj banda"Nem vagyok az az utazós típus! "
Ajánlom figyelmébe ,és letudná szúrni menyit fejlődőt ez a térség a Szlovákiai térséghez képest.
Milyen a mezőgazdasági területek meg művelési aránya, utak minősége.árak.
Érdemes megnézni, és nem a propaganda M1 szájba rágó Sorosozását nézni.
Eladott Ország
@Shikari: Írod:"Ez azért kell, hogy liberális barátaink is kapjanak már egy képet, mennyit fejlődött az ország!" B*zd meg a fidesz fajtádat! Íme: b1.blog.hu/2017/06/18/magyarorszag_ilyen_jol_teljesit_egymillioan_tervezik_elhagyni_az_orszagot_aminek_eletszinvonalat_mar
Magyarország ilyen jól teljesít: egymillióan tervezik elhagyni az országot, aminek életszínvonalát már Románia is utolérte.
dr. prédikátor
Oszt mit akar értékelni a cigus fecalicus???Azt hogy a bandája mennyit tudott egy év alatt ellopni???Azt hogy a világ minden táján utálattal emlegetnek bennünket???Azt hogy tönkre vágták az oktatást , a kórházi ellátást, a szociális hálót???
vladimir putin
Na most majd el fogja mesélni, hogy a Vejkóék mennyivel jobban élnek.
Ja nem, hanem Soros.
Eladott Ország
A gazdasági növekedést az uniós forrásoknak köszönhetjük, a fejlesztések és beruházások hatalmas százalékban az Európai Unió támogatásával valósulnak meg. A pénz beáramlása olyan mértékű, mely a világháborús Marshall segély óta példa nélküli. A 2016-ig nem kevesebb, mint 10 000 milliárd forintnak megfelelő euró érkezett Brüsszelből, mely napi átlagban 2.2 milliárd forintot jelent.A Magyarország számára utalt több ezer milliárd forint egy történelmi esély volt számunkra, egy esély arra, hogy valóban újraépítsük az országot a szovjet megszállást követően. Egy esély a nyugathoz való felzárkózásra. Ezzel azonban a magyar kormány visszaélt és a pénz nagy részét sikerrel vagy ellopta, vagy elherdálta. Látszatintézkedésekre, soha meg nem térülő beruházásokra költötte azt a sok ezer milliárdot, amelyből egy jövőt lehetett volna felépíteni. Az Unió pénze nélkül nem maradna más, mint a megszámlálatlan üres stadion, az értelmetlen tanösvények és kilátók sokasága, miközben az építkezések és fejlesztések szinte teljes mértékben leállnának. Nem lehetne pozitív GDP mutatókkal hencegni és nem lehetne karácsonyi Erzsébet-utalványokat osztogatni a nyugdíjasoknak, ugyanis nem lenne miből. Nincsenek itt saját lábak, kedves Viktor. Sem önmagától működő gazdaság, melyet olyannyira szeretnénk. Egy lélegeztetőgépre kötött, élet és halál között lévő Magyarország van, melynek életben maradását Brüsszel finanszírozza. A kérdés már csak az, meddig. A számla ugyanis egyre magasabb, a betegség pedig egyre jobban elhatalmasodik. Rákosiék visszautasították a Marshall segélyt,Viktorék pedig ellopták simán. Beteg az ország, és beteg az egypárt rendszer ,mert az ellenzék csak díszlet, és újra
személyi kultusz van.
justhpeter
Nem lesz más, csak a migráncsok, a Soros, meg a zunió. A jóléttel kapcsolatban pedig elmeséli milyen jól élnek a "százlábúak", Ráchel és a zura.
Clavigo
Remélem ,kegyes Urunk beszámol a százlábú, parazita familiája anyagi fejlődéséről,,.
tudode
Szerencséje, hogy SZÉLE, HOSSZA EGY LETT, és a széles hátán kénytelen hordani a 28. éve tartó bal-, jobb lépéseit, és MÉG MINDIG KERESI A HELYÉT, ma már nem csak KIS HAZÁJÁBAN, a világban, mert KÉPTELEN SAJÁT LÁBÁN ÁLLDOGÁLNI!
.
Hol SOROS, hol SIMICSKA, hol már azt sem tudja KI KAPARGATJA A GESZTENYÉT arra az időre, amikor majd MÁR AZT SEM TUDJA HOL A FEJE!
.
------ Kétharmad: amekkora lehetőség, akkora felelősség TV2 Napló, 2010. április 19
www.youtube.com/watch?v=GHIqyxm0ZHo&t=424s
.
(Ha véletlenűl bukta, gesztenyesütő lesz.)
.
Szegény fiúnk Gorbán előbb, utóbb RÁFARAG A SOMPOLYGÁSRA!
.
Nessy
Erre elmegy? Igaz, itt senki nem fog kérdezni, csak áhitattal hallgatni, és tapsikolni!
Clavigo
@Shikari: Te mennyiért vagy ekkora állat ???
Clavigo
@Shikari: Én úgy ,," am block " ,,leszarom az összes magyarul beszélő bocskoros románt,,,lápi és hegyi mócot. Oszt jó napot te kretén.
Clavigo
@Shikari: Egy ilyen szutyokhoz,,mint amilyen te vagy,,biztos ,,hogy nincs közöm.
papa.49
Oszt. mit fog értékelni, a nagy semmit ???
Itt fejlődés csak visszafele van, amit bekebeleztek az megszűnik normálisan működni, az Uniós csecs nélkül FELKOPOTT VOLNA MÁR AZ ÁLLUNK, PEDIG A NAGYOBBIK RÉSZÉT ELLOPJÁK A TETVESEK !!!
dr. prédikátor
@Shikari: ma 12.31 re!Ritka egy "értelmes " valaki vagy!!!
dr. prédikátor
@Shikari: Hát azt azért ne vedd készpénznek!!!
quadrocopter
@Shikari: Csicska, wazze! Nem hiszed el, de téged ma is szívatnak! Csak úgy árad feléd a "szeretet"!
kereső
@Shikari: 12:31,
Mintegy 433 millió forintos európai uniós forrásból újult meg a tapolcai vasútállomás a MÁV állomásfejlesztési és integrált ügyfélszolgálat-fejlesztési programja keretében - közölte a MÁV Kommunikációs Igazgatósága kedden az MTI-vel.
tudode
Nagyon jóóóó!
.
Eredményekben GAZDAG NYOC ÉV!
.
------ HAJRÁ VIKTOR 2018 - PACEKBA REMIX
www.youtube.com/watch?v=jiEwAKCzK50
.
Van miről beszámolni, amelyről nem a REMIX emlékezteti kedves mindannyiunkat!
.
Ki a túró fogja FENNTARTANI ezt a rengeteg BETONTEKNŐT???
namihami
Akkor hétfőtől megint okosabbak leszünk. Már előre örülök...
Yoda69
Allitsanak ra egy hazugsagvizsgalo gepet. Legalabb latnank az eredmenyt azonnal.
Mellesleg tok mindegy mit hazudozik ossze megint mert o maga is megodta csak azt figyeljuk amit csinal, nem amit mond. Magyaran hazudozhat ossze vissza, az nala nem szamit.
Nessy
@namihami: Csak nem vagy mazochista? Nekem az is sok lesz, ami a vízcsapból is folyni fog napokig! Az egész Galaxis minket irigyel, megállítottuk a pomogácsokat, kerítésünk védi az egész bolygót a káros, Soros által kibocsátott kozmikus sugaraktól. Tisztelt Hölgyeim és Uraim!
A család az első, melyet példamutatóan be is tartunk a magunk részéről. A betegek keresztényi alázattal adják vissza lelküket a teremtőnek, a világhírű egészségügyünk segítségével!
Ifjúságunk kalandvágya napról napra növekszik.
Az uniós pénzek lenyúlása a terveknek megfelelően történik! és így tovább...
human
@Shikari: És szerbek és ukránok. Nálunk az üzemben már szinte több van belőlük, mint magyarból. Ja, meg van pár néger diákmunkás is.
namihami
@Nessy: Igen, van benne némi mazochizmus. De ahhoz, hogy tudd, mi a hülyeség és mitől hülye egy ember, úgy a teljes beszédét is meg kell hallgatni.
Erre volt jó példája a teljes fidióta seregnek az ún. Őszödi beszéd. Merem állítani, hogy a csürhe kizárólag azt az egy mondatot szajkózta, amivel a tenyésztői megetették. A teljes és szövegével összefüggésben levő beszéd el se jutott, nemhogy az agyáig, de még a füléig se.
Ezt próbálom kerülni. Persze, így se lesz könnyű, de bővebben lehet mazsolázni az okosságai közül.
Nessy
@namihami: Megpróbálom megfogadni Lucifer javaslatát: Tragédia, nézd komédiának, és szórakoztatni fog legott.
Lepényleső
Papírról való felolvasás az beszéd,kiterítve mint majálison a kockás pléd,s látod annyit értelmét?
desiro
Ez nem évértékelő, hanem hazugság beszéd.
human
@Shikari: Elvándoráls, az van. Tedd fel magadnak a kérdést, miért?
human
@Shikari: Bizonytalan, kiszámíthatatlan a jövőjük. Itt ahol 3000 milliárdot el lehet tüntetni a nyugdíjkasszából csak úgy mire számítson egy fiatal idős korára? Ja, tudom. Majd tovább dolgozhat a párt szövetkezetiben.
Borsodi
Igen jól teljesitettem !Mészáros ötödik leggazdagabb embere lett. A vejem tetemes vagyonra tett szert.Sok embert ki lakpltattunk,de hoztunk be ukránokat,és migránsokat., www.youtube.com/watch?v=MAELanHvYOA
magyarnarancs.hu/belpol/fenybol-nyert-milliardok-93428
magyarnarancs.hu/archivum_reszletes/2018/6
www.youtube.com/watch?v=SZew4-_ZdJA
human
@Shikari: A lengyelek? Mintha ott is épp most épülne az illiberális demokrácia. Magyarországról 2010-14 között többen vándoroltak ki, mint a szoci kormányok alatt összesen. A külföldön dolgozók száma pedig folyamatosan emelkedik. Furcsa ahhoz képest, hogy ódákban dicsőítik a jobban teljesítő gazdaságot.
human
@Shikari: Ezt hogy érted? A fidesz vezette be az nyelvtanulást?
kereső
@Shikari: 19:08",Bizony most érett be az a réteg, amelyik piacképes tudással és a nyelvet beszélve szabadon választhat munkát! Na itt a titok!"

Ez meg bizony nem a fidesz" érdeme"!
kereső
@Shikari: ahhoz,hogy elmentek,mán hogyne lenne!
Clavigo
@Shikari: Hogy te mekkora egy barom vagy!!
moareka
Az az 1-200 ember elájul a gyönyörtől, mert hallani fogja, amit akar, a harcot, Sorost, az ellenséget,mint ellenzéket-köztük-Gyurcsányt, Vonát, a brüsszeli bürokratákat...azt hiszem mindenkit érintettem...és az ipari termelés hatalmas eredményét, a mezőgazdaság nagyszerű vívmányait, valamit nincs munkanélküliség, hazánkfiai jönnek vissza, mert itt érdemes élni, valamint nyugat irígykedhet, mert őket is túlszárnyaltuk...
.
herczeg0210
"Minden nagyon jó, minden nagyon szép, mindennel megvagyok elégedve". Oszt jó napot...
Desischado
@Nessy: Köszi, megnevettettél! Bár inkább sírni kéne. A csuti dádé megint hazudik egy nagy adagot, bár ha úgyí vesszük, nekik minden király, csak mi szívunk, mint a torkosborz. Mondjuk, nekem már nagyon tele van a hócipőm. Mikor lesz már végre vége ennek a mocsok parazita bandának?!?!?!?
@simmering73: Nekem Az egy őrült naplója jobban be jön, pláne Darvas Iván felejthetetlen alakításában!
szaboria1
@Shikari: Jeszus ezt miből gondolod ? Sajnos most nekem megint hozzátartozóm van kórházba jobb ha nem beszélek róla mert hánynom kell az állapotok láttán. Két változat van az újonnan felépített épület és a régi épület között. A régi kívülről is szép de belülről egy romhalmaz.
Ez csak az egyik a másik Varga nyilatkozta mennyi hiánnyal kezdték az évet a bevallott is sok de tuti több az a 200 milliárdnál.
szaboria1
Majd meg kell nézni mennyi papírt visz magával amit olvasgat, mert azt is írják neki. Nincs egy saját maga által megfogalmazott mondata. Ezért nem is áll ki senkivel sem egy vita műsorba.
szaboria1
@Shikari: IGEN!!! Mert csak azok kaptak támogatást pl. gáz, villany, lakhatásit akik rá voltak szorulva és többet kaptak mint amit most kapnak. Mert most kik is kapnak többet akik luxus körülmények között élnek.
szaboria1
@Shikari: Abból, hogy csak számolni tudni kell ugyanis %-os arányban adják most a támogatást. Tehát ha te csak havi 100 köbméter gáz használsz de a fűtött medencés ház akár havi 300 m3 elhasznál. AKKOR SZERINTED KI IS JÁR JOBBAN ?
Mert Juliska néni ha kap összesen havi 1000.-ft támogatást mert alig mer villanyt és gázt használni.
Eladott Ország
Arról tartsál évértékelőt, hogy te, meg a pereputtyod hány száz milliárdot lopott el az országtól, te szarházi!
Eladott Ország
@Shikari: Te bocskoros román, menjél már és borotváld meg a talpad, meg a fogad.
static.keptelenseg.hu/p/eac6785b730de5e3258e4cf47da2a7a4.jpg
Macskaszem
@Shikari: Csak a lényeget nem érted. A gazdag ne legyen államilag sokkal jobban támogatva közpénzből, mert nincs rá szüksége. A téliszalámit vegye meg a versenyszférában szerzett jövedelméből. Ja, hogy fidesznyikeknek nincs olyan, mert mind rajtunk élősködik.
herczeg0210
De élő vitára bárkivel nem hajlandó kiállni! Mert nincs leírva, hogy mit kéne válaszolni. Itt meg előre levan írva a szájbarágós...
kereső
@Shikari: 19:27, még mindig nem értek a molekuláris biológiához.
kereső
@Shikari: 12:14 a kvantum fizikához sem
Macskaszem
@Shikari: Nem demagógia, hanem szolidaritás. Bár ez a fogalom fitymasz körökben ismeretlen.
Kookas
@Eladott Ország: melyik lehet a shikari mert nem látom a láthatósági mellényét?
kukac50
Remélem az 1 millió munkahelyről is számot ad,hol mennyi munkahelyet hoztak létre, de a közmunkát és a külföldön dolgozó Magyarokat nem számolja bele! Az autó gyárakat is hagyja ki azt még Gyurcsány rendezte! Vidéken még rosszabb a helyzet mint 8 éve volt,nincs munkahely nincs rendes busz vagy vonat közlekedés,drága a buszjegy ha valaki elmenne a harmadik negyedik faluba dolgozni az utazás elvinné a többletet a közmunkabér és a minimálbér külömbözetét.Vidéken az életszínvonal nagyot vissza esett erről is beszéljen meg a sok lopásról csalásról amivel a rokonságát barátait támogatta!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.