A Párbeszéddel közös lista komoly kihívás a szocialisták részére, mivel 10 százalékot kell miatta elérniük. Az IDEA szerint épp ennyin állnak jelenleg. A felmérés szerint még három ellenzéki pártnak lehet parlamenti képviselete.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

grincss
Mit szólsz hozzá Béluska, kell-e az összefogás, vagy továbbra is toljátok Orbán szekerét?
grincss
Mit szólsz hozzá Béluska, kell-e az összefogás, vagy továbbra is toljátok Orbán szekerét?
dr. prédikátor
@grincss: Az analfabéla egy elvakult lömöpös. aki beleesett a széltyúk bercibe!!!
Sámannus
Az ATV is sokat csokizik, hogy szétszedje a baloldalt. ez a jobbikos átszavazási mese egyenesen hányingerkeltő manipuláció, amiért fizetés jár nekik.
advocat
Sajnos ez az MSZP megérdemli. Csak nincs másik baloldali (?) párt, vagy megfelelő ellenzéki, bármilyen is csak nem fidesz! Ezért nyer, majd 4/5-del. De ez így jó. Sok nemgondolkodónak.
Klubtag
Tegnap délelőtt megkeresett telefonon egy huszadik ismeretlen nevű közvéleménykutató megbízottja. Elsőre tisztáztuk, hogy kb. hol vagyon "szállásom" majd a következő kérdés a legmagasabb iskolai végzettségem volt. Mikor megmondtam közölte, hogy nem az én véleményemre kíváncsi és elbúcsúzott. Bármelyik oldal megbízásából is tevékenykedett, végérvényesen megerősített abbéli meggyőződésemben, hogy minden hiába. ennek az országnak nem is jár/jut más kormány és ellenzék, mint amilyen most van a kínálatban.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.