A kormánypártok üdvözlik, hogy tovább szigorodott a "Stop Soros" törvénycsomag, és felszólítják az ellenzéki pártokat, "tegyék félre pártpolitikai érdekeiket és támogassák a Stop Sorost törvényt".

A Fidesz keddi, az MTI-hez eljuttatott közleményében hangsúlyozza:

minden eszközzel meg kell akadályozni, hogy a bevándorlást szervezők és finanszírozók veszélyeztessék Magyarország biztonságát.

Úgy fogalmaztak:

az Országgyűlésnek érvényesíteni kell a magyar emberek elsöprő többségének akaratát, és szigorúan fel kell lépni azok ellen, akik a migrációt szervezik és finanszírozzák.

Hozzátették: a törvényjavaslat ellen éppen azok a szervezetek tiltakoznak, amelyek a kerítés lebontását követelik, és kezdettől támadják a kormány bevándorláspolitikáját, a jogi határzárt, a tranzitzónákat, a magyar határvédelmet, a kvótanépszavazást és a nemzeti konzultációt.

A Fidesz-frakció szerdán kezdődő kihelyezett ülésének is egyik fő témája lesz a "Stop Soros" törvényjavaslat – közölték.

Tuzson Bence kormányzati kommunikációért felelős államtitkár kedden jelentette be, hogy a kabinet megvitatta a több mint hatszáz beérkezett érdemi javaslatot, "levonta a megfelelő következtetéseket", és a törvénycsomag szigorított formában kerül majd az Országgyűlés elé. A legfőbb változás, hogy az érintett szervezeteknek nem regisztrációs kötelezettséget, hanem engedélyhez kötöttséget írnának elő.

Forrás: MTI

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Lepényleső
Csak nem olyannyira hülyék,hogy ezt a bánnak megtegyék.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Lepényleső
Csak nem olyannyira hülyék,hogy ezt a bánnak megtegyék.
Nessy
Azt hiszem, csak vissza kellene kérni a matekra fordított tandíjat.
600 javaslat érkezett. Az kerekitve a lakosság számának 1 ezreléke.
Ha ez az "elsöprő többség", akkor mennyi a kisebbség?
advocat
Vigyáznak arra, hogy nehogy törvény legyen. Így az ellenzékre lehet fogni. Ők fúrták meg. Szívtok még fiúk. Ez is bejött. Nekik. Ügyes! Írtam volt.
advocat
A legfőbb változás, hogy az érintett szervezeteknek nem regisztrációs kötelezettséget, hanem engedélyhez kötöttséget írnának elő.
És ezt Kádár már nem érte meg!
desiro
viktorka plakátold már ki a Soros tervet mert így veszett fejsze, hazugok vagytok mint mindig.
cs.n.
"tegyék félre pártpolitikai érdekeiket"
Mondják, miközben az egész sorosozós agymenésük nem több pártpolitikai érdeknél.
colibri
@Shikari: Fúú, micsoda szívás! De még milyen! Bolondok lennének az ellenzékiek, ha megszavaznák ezt az idióta Soros törvényt! Ez pont olyan,mint a dagadt rezsirizsa által felkarolt és hazudott rezsicsökkentés! Első perctől kezdve egy maszlag. Ahhoz képest jó sokáig elkampányolt vele a fidesz és sikerült is embereket bolonddá tenni. Most a választás előtt már olcsóbb energia árat kínálnak, jócskán alá mennek az állami árnak, rezsirizsa eszi a kefét, kapkod, fenyegetőzik! A sorosozás is le fog múlni, hiába ölnek milliárdokat Sorost uszító plakátokba, mindenki láthatja, hogy nincsenek a határon migránsok, nem akarnak Magyarországra jönni, itt élni, nem veszéjeztetik az itteni népességet. Van valamennyi nagyon hülye ember, akik az eszüket nem használják és orbán, meg tanácsadói orruknál fogva vezetik, rángatják őket. De, ha lehet, ha tudják... hát... mindenkinek jogában áll hülyének lenni...
Pálinkás Pál
@Nessy: Látom a matek nem az erősséged...a lakosság 1 ezreléke kerekítve 10 000
kereső
@advocat: mindezt természetesen a demokrácia jegyében.Mi a francnak volt,egyáltalán rendszerváltás.Orbán, nem jól szóltál akkor.Minek tettük ez a 30 éves kitérőt.Azt kellet volna csak mondanod 1989-ben,hogy Te akarsz beülni Kádár,-és Grósz székébe.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.