Egy nyári balesetet rögzített a fedélzeti kamera. Az autó tulajdonosa szerint ebéd után volt, és elaludt az autópályán, emiatt a kocsi begyorsult, és majdnem baleset lett a vége, de végül kisodródott és a szalagkorlát fogta meg a kocsit.

Még nyáron történt baleset az M6-os autópályán, ahol egy Volvós sodródott ki jó 160 km/órás sebességgel a pályáról, mivel vezetője elaludt menet közben. 

David Winkler két fiával tartott Pécsre, és elmondása szerint ebéd után voltak, amikor elaludt jó pár másodpercre vezetés közben. 

A felvételen jól látszik, az addig is erélyes 130 km/órás tempó 160 km/órára növekedett és sebesen közeledett az előtte haladó autó hátuljához. 

Ám az alvó sofőr autója végül kicsapott oldalra, ahol felfutott a részűre, majd a szalagkorlát akadályozta meg, hogy visszacsússzon az autópályára. 

David Winkler a következőt nyilatkozta a Daily Mailnek:

Azt hiszem, úgy 14-15 másodpercre alhattam el, akkor keltem fel, mikor az autó megállt, de a fiam, aki ébren volt, úgy érezte, egy örökkévalóságig tartott. Az első gondolatom egyből a gyerekeim voltak. Csak aztán jöttem rá, hogy se velük, se velem nem történt semmi

- fordította a 24.hu.

A sofőr még elmondta, az est után több óráig remegett.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.