Minden szerettétől eltiltották a VV Fanni meggyilkolásával gyanúsított B. Lászlót.

A valóságshow-szereplő feltételezett gyilkosa már két hónapja előzetes letartóztatásban van, a rendőrség pedig abban bízik, hogy a férfi megtörik és vallani fog.

Ezidő alatt ugyanis csak azt ismerte el, hogy ő látható a biztonsági kamerák felvételén, amelyen elcipeli a lakásából az eszméletlen Novozánszki Fannit.

A Bors információi szerint most újabb fordulat történhet az ügyben, nagy esély van rá ugyanis, hogy a letartóztatott férfi védőügyvédjéből, dr. Brodmann Péterből – aki egyben a nagybátyja is a vádlottnak – tanú lesz.

VV Fanni (@vv_fanni) által megosztott bejegyzés,

Ügyvédje olyan információk birtokában lehet az üggyel kapcsolatban, ami nem mint védő jutott a birtokába, hanem már alapvetően érdemi információkkal rendelkezett.

„Ilyen esetben pedig indítványozhatják, hogy tanúként legyen kihallgatva. Innentől pedig egyértelmű, hogy nem lehet tanú és védő is egyszerre”– mondta dr. Horváth B. Gábor büntető szakjogász.

Címlapkép: Instagram/vv_fanni

(Bors)

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
Ha elég erős a faszi jelleme ezzel felsülnek a pintérek, ha meg tényleg nem ő követte el NINCS MIT BEVALLANIA !!!
Mindenesetre kurvára érdekes ez a ,,FELFOKOZOTT BIZONYÍTÁSI,, késztetés valaki , valami fütyiszes nagykutya nagyon szarban van ebben az ügyben !!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
qxy
Ma már az igazság, az kérem valóba odaát van. és az kurva messze van Magyarországtól.Hogy ki mit csinált, kire mit fognak rá a Fidesz el fogja dönteni kérem .és az lesz az igazság amit a Fidesz mond kérem. Mert aki mást mond kérem, az hazudik kérem. Ezt mondta a kis füstölt csülök nem? " Aki mást mond, az hazudik kérem. '" Az ég szippantsa fel az ilyen barmokat
Eladott Ország
Fanni az elmúlt időszakban a testéből élt, és olyan körökben mozgott, ahol már zűrös kuncsaftok is előfordultak. A lány alvilági titkok tudója is lehetett. Nem kizárt, hogy eltűnésének és feltételezett halálának ez áll a hátterében.
simmering73
Mi van? A letartóztatott férfi védőügyvédje egyben a nagybátyja??? Hogyan képviselhette? Most meg tanú lesz? Pelikán Józsefnek tátva maradna a szája.
papa.49
@simmering73: Ezen én is eltűnődtem reggel, de mivel mennem kellett dolgozni félretettem a kérdést, de valóban ez NEM ÖSSZEFÉRHETETLEN???
qxy
@bakcsubakka: Kurvára mindenki el hitte hogy fontos a szavazás. Kurvára kevesen tudják hogy ez már rég meg van ki megy ki marad.Ha meg szar lesz, akkor a népre van fogva, mert " Te válsaztottad csezd meg Te akartad nem? és már vitázik is a nép. Ez a lényeg.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.