Lázár János embere miatt fizethetünk vissza egy rakás uniós pénzt. A miniszterelnök vejéhez, Tiborcz Istvánhoz is kötődő Elios-ügyhöz hasonlóan a teljes támogatási összeg visszafizetését javasolta az Európai Unió csalás elleni hivatala, az OLAF Homolya Róbert ügyében – tudta meg a 24.hu. Homolya jelenleg a fejlesztési minisztérium közlekedéspolitikáért felelős államtitkára, korábban, 2010 júniusa és 2012 májusa között az uniós pénzelosztás csúcsszervezeténél, a Nemzeti Fejlesztési Ügynökségnél (NFÜ) volt végrehajtási elnökhelyettes. Az OLAF-vizsgálat 2010 óta folyt ellene, de csak nemrég zárták le. Az összeférhetetlenség gyanúja került elő Homolyával szemben olyan alapon, hogy közbeszerzési tanácsadó cégekben volt érdekelt, részt vett egy sor uniós projekt előkészítésében és ezeknek a beruházásoknak egy része még folyamatban volt, amikor az NFÜ elnökhelyettesévé nevezték ki. Vagyis ugyanazon projekt esetében mindkét oldalon érdekelt lehetett: az előkészítés, és a végrehajtás...

Forrás: 24.hu
Feltöltő: lusta
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lusta
Naaaagyon sokba kerül ennek a Soros-bérenc föld-trafik tolvaj ártnak é qurmánynak a regnálása.
lusta
Ez a Homolya gyerk tudtahat valamit, ha képes volt azt mondani, hogy „ezek nagyon bagatell ügyek”. lefordítom a nemzethy matyaroknak. Ez a pár milliárd, amit vissza kell fizetnünk, csak csepp a tengerben a visszafizetendő tételeknél.
RonaGyuri
s ha komolyan is megvizsgálnák szinte az utolsó fillérig vissza kellenen fizetnünk (ne tévedjünk nem ők, hanem mi fizetünk) mindent! =))
lusta
@RonaGyuri: És ezek az aprópénzek. Ebből következik, hogy ők már most tudják mekkora hatalmas összegek kerülnek majd visszafizetésre.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.