Mikor már azt hinnénk, hogy a kormányoldali média ennél gusztustalanabbul már tényleg nem tudja tovább görgetni az Együtt elnökének gyermekelhelyezési ügyét, a Vajna-tévé még mindig tud hűha-élményt okozni. Szerdán megtudhattuk, hogy a 3 gyerek sorsáról szóló családjogi kérdés most már „a széles nyilvánosság felelőssége”.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
Édes jó fiam Szarvas (marha)! Mi köze a nyilvásságnak egy gyermek elhelyezési perhez? Pláne úgy, hogy már megint bírósági papirok kerültek nyilvánosságra! Náluk nincs adatkezelési szabályzat? Vagy estve jön a parancsolat, narancsszínű pecsét alatt, hogy mit kell nyilvánosságra "szivárogtatni"?
Azért amikor gyermekes családokat tesznek utcára, akkor mi van a fene érzékeny lelkükkel az uraknak??
Hellcat
Gusztustalan fideszes szardobáló propaganda.
wagabund
próbáljunk meg hátrébb lépni a családi ügytől, és töprengjünk egy cseppet..

...tegye fel a kezét, aki rábízná egy olyan emberre a sorsát, (egy városét, megyéét, országét)-akinek verekedős, agresszív az egyik családi múltja? ..ráadásul senki nem tudja, hogy titokban szív-e? mert ha igen, akkor az nagy veszélyt jelent...(mert az nyílvánvaló jellemhiba)

nos remélhetőleg még a választások előtt kiderül...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.