A házasság nem ment ki a divatból, Magyarországon ma a reneszánszát éli, a fiatalok bátrabban mernek tervezni, kiszámíthatóbbnak, biztonságosabbnak érzik a jövőjüket – mondta az Emberi Erőforrások Minisztériumának (Emmi) család- és ifjúságügyért is felelős államtitkára szerdán egy csepeli sajtótájékoztatón, amelyen egy civil szervezet azt ünnepelte, hogy egy éve indította el jegyescsomagját. (...)

Forrás: debmedia.hu
Feltöltő: DebMédia
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Nessy
@namihami: Meg nem árt az aranyhal szintű rövidtávú memória sem. ( 9 másodperc)
desiro
@namihami: Meg előztél, de én úgy tudom inkább 60 az a 40.
namihami
@desiro: Itt már nem a számokról van szó, hanem, miként azt egy nagy gondolkodó már mondta :::BLÖFF, BLÖFF, BLÖFF.
Valamelyik szerencsétlen hülye csicskását kiállítja a Vezér, a kezébe ad egy papírt, hogy olvassa fel. És ez a barom nem olvassa el előtte, csak elmondja. Aztán rosszul esik neki, hogy rajta röhög mindenki.
Persze, én is tudom, hogy van annyi, amennyiért korpás vagy gombás.
Viszont ezek, egy váltás esetén is szeretnének a helyükön maradni. És amikor a következő (esetleges) vezetés útilapút köt a talpára, akkor ő háborog a leghangosabban és diszkriminációt harsog. Az, hogy diszkreditálta önmagát és cselédként szolgált, az már nála a feledés homályában.
Ezért nem értem, hogy miért képesek minden papírral égetni magukat?
Eladott Ország
Erős hazai ipar kell, stabil munkahelyek, emelkedő bérek, erősödő társadalom, társadalmi szolidaritás, működő szociális védőháló, de főleg működő, versenyképes, fejlődő gazdaság kell. Nem pedig adományok, alamizsnák, kizárólag önreklámozásra használható lépések kellenek és Novák Katalin házassági reneszánsza. Mert ez sehonnan sehová nem vezet, értelme semmi, viszont belerokkan az ország. Már most is belerokkant.
Eladott Ország
Elgondolkoztam ezen a gyerekdolgon. Mármint hogy nem szívesen jön gyerek erre a szép magyar világra, holott itt mindenki jobban teljesít. Attól függ, hol. Meg hogy ki. Mert azért születik gyerek. A hazafiaknak születik ugyanis gyereke, mert a hazafi tudja, mi a kötelessége. Úgyhogy fogy ugyan a magyar, de ez nem baj, mert a minőség viszont javul. A baj csak az, hogy ez nem vicc. Nem az, hogy a magyar népesség fogy, hanem hogy miért nincs kedve senkinek semmihez. Hogy ez egy rosszkedvű ország. Akinek sok gondja van, nem lehet derűs és elégedett. Nem tudom, most szabad-e ilyeneket mondani, mert ha Magyarország jobban teljesít, akkor itt elvileg senkinek nem lehet semmi gondja. Nekem az tetszik nagyon, hogy Rákosi elvtárs remek találmányai közül a „nemzeti” után most megérkezett a „teljesít”. Pióker Ignác, sztahanovista marós 850 százalékot teljesít. A mezőgazdaság is teljesít, a kulákoktól meg elvesszük a jogtalanul szerzettet. Most meg a házasság is teljesít, különösen választás előtti hónapokban. Mint tüdő a fazékból hopp, kidagadtunk...
uploads.disquscdn.com/images/f4dea0477a7247e9a47dbf7b521a6b2a061950a03af126d190a1b9ff1d5ef9ae.png?w=600&h=279
Ő meg különösen!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.