2018 februárjának 13. esős-havas-szürke napján egy egész ország aggódhatott Németh – barátainak Rezsikiller – Szilárd fideszes politikusért. - Édes bogaram! – sóhajthatott fel sok aggódó KDNP-s nagymama. – Kemény fából faragták, nem lesz ennek semmi baja! – nyugtatta őket szerető fideszes uruk, míg a meleg ételre várva Kövér Lászlói bajuszát pödörgette a konyhában. Tiborcz István pedig arra gondolhatott, amíg ilyen őrei vannak a tisztességes piaci versenynek, addig nem lesz gond azzal a bizonyos 13 milliárddal, amiről drága apósával nem igazán beszélnek utóbbi elmondása alapján. A hely pedig, ahol mindez megtörtént, egy Soros Györgyöktől és Rezsidémonoktól ölelt, Brüsszel cibálta, liberális ármánytól lángoló kis ország, a hazánk.

Forrás: index.hu
Feltöltő: Béla333
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Béla333
Lehet itt a rezsicsökkentés ellenére a piaci árnál drágábban gázt venni? Ja? Hogy csak úgy lehet, hála a nemzetet megnyomorító Fideszes hazaárulóknak?

"Ideje lenne mindenkinek ráeszmélni, hogy az üzlet és a politika a Fidesz-KDNP számára egy és ugyanaz, a célja pedig mindössze annyi, hogy úgy keressék gennyesre magukat, úgy lopják szét az országot, úgy nyomorítsanak meg egy nemzetet és öljék ki az önálló gondolkodásra való képességet a magyarokból, hogy azok ennek ellenére még örüljenek is, hogy milyen derék hűbéruraik vannak itten."
RonaGyuri
Azért puha, hogy ne fájjon

a szegény kis Rezsi Sziszi újabb nyöszörgései

Ahogy azt már többször megírtam igazából nem nagyon csodálkozom azon, hogy ártunk és qurmányunk ilyen sok páciens szemében látszanak (legalább is erről győzték meg magukat) jónak. Egyfelől elég sokat éltem a létezőben és tapasztalhattam meg az emberek alkalmazkodó képessége túlkapásait, másfelől amit ez a derék ellenzéknek nevezett bagázs amit művel, nem hiszem, hogy bárkiben is tetszést ébresztene.
Azonban van egy két meghatározó figura, aki még a leg-gumisabb gerincűeket is el kellene gondolkodtassa. Ezek legfőbb példánya – aki már a megjelenésével is szégyen, hogy ez szörny vezető közember lehet egy országban. Ráadásul még kinyilatkozik is. S egyre elképesztőbb dolgokat. Most azonban olyat szólt, ami még tőle minőségi ugrás:
Németh Szilárd kedden látogatást tett a Terrorelhárítási Központban. Utána sajtótájékoztatóján arra a felvetésre, hogy az E.ON bejelentette, a nemzeti gázszolgáltatónál is olcsóbban adják a gázt, mivel azt a szabadpiacról szerzik be, és így várhatóan éves szinten 13 ezer forintot is megspórolhatnak a fogyasztók, a politikus azt kérte, az emberek ne hagyják becsapni magukat. Majd hozzáfűzte: „az energiaszolgáltató ajánlatával egyértelműen a politikai adok-kapokba száll be, Brüsszel oldalán. … S arra kérte a céget, hogy ne avatkozzon be az áprilisi országgyűlési választásba.”! =))
Béla333
"...az E.ON bejelentette, mostantól, mivel a világpiacon lejjebb ment a gáz ára így ők is 5 százalékkal olcsóbban adják, mint az állami NKM Földgázszolgáltató Zrt.-nél a "rezsicsökkentett" díjszabás. Németh Szilárd olcsósító szakember azonnal összerántott egy sajtótájékoztatót, és felszólította az energiaszolgáltató céget, hogy "hátrább az agarakkal"."
index.hu/i2/#bloghu/morcoskave/2018/02/14/osszecsapott_a_ner_ket_agytrosztje

Van még bárki is, akinek nem világos, hogy a Fidesz rezsicsökkentése a valóságban csak az állam által mesterségesen a piaci ár fölött tartott energia árat jelent, amit aztán a hazaáruló mocskos maffia offshore cégek közbeiktatásával lefölöz?!
Nessy
Szegény Sziszike! Kiskorában komp akart lenni, de mára nem komplett!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.