Rengeteg irányból támadják a magyar kormányt – vagyis Orbán szerint az egész országot.

Orbán: az ellenzék gyűlöletkampányt indít, le akarják vadászni a kormányt
Fotó: Koszticsák Szilárd/MTI

Külföldi gazdasági és politikai érdekcsoportok Soros György vezetésével gyenge és zsarolható kormányt szeretnének Magyarországon – jelentette ki a Magyar Idők információi szerint Orbán Viktor miniszterelnök a Fidesz-KDNP országgyűlési frakciószövetség visegrádi kihelyezett ülésén, szerda este.

Hozzátette:

"Magyarország kormánya ma nem zsarolható, függetlenek vagyunk".

A miniszterelnök helyzetértékelésében úgy fogalmazott: 2010 után a gazdasági válság kezelésével, majd az energiaszolgáltatók, a bankok egy részének és a német kézben lévő sajtó egy részének nemzeti kézbevételével a kormány zsarolhatósága megszűnt.

"Ha nincs nemzeti kézben lévő média, akkor egy ország nem tud független lenni. Ha pénzügyileg egy ország zsarolható, akkor nem tud független lenni"

- jelentette ki.

A választás tétje ezért az, hogy független vagy zsarolható kormány jön létre a választások után. Egy zsarolható kormány fel fogja adni a nemzeti függetlenséget és bevándorlóországgá engedi alakítani Magyarországot

- hangsúlyozta Orbán Viktor. A Magyar Idők cikke szerint az ellenzékről azt mondta, hogy több gazdasági és külföldi érdekcsoport kezében van.

Az ellenzéket vádolja gyűlöletkeltéssel

Egy külföldi államférfit idézve azt mondta, hogy a reménytelenség gyűlöletet szít, az ellenzéktől gyűlöletre és gyűlöletkampányra lehet számítani az elkövetkező 50 napban. "Csak erre alkalmasak, csak ennyi a mondanivalójuk. És persze ennek a kampánynak oka van: azért akarnak levadászni minket, mert útjában állunk azoknak, akik bevándorlóországot akarnak csinálni Magyarországból és bevándorlókontinenst Európából" – hangsúlyozta a miniszterelnök.

Orbán Viktor úgy fogalmazott, hogy egy külföldről irányított lejáratókampány zajlik a kormánypártok ellen. Hozzátette: ehhez nemzetközi intézmények és külföldi újságok is asszisztálnak. Olyan érdekcsoportok fizetik és finanszírozzák őket, akiknek várományuk van, ha kormányváltást tudnak elérni.

"A külföldi energiacégek vissza akarják kapni a csökkentett rezsi miatt elvesztett profitot, a bankok vissza akarják kapni a bankadót, a nemzetközi baloldal pedig Soros és Brüsszel segítségével ránk akarja kényszeríteni a migránsokat. Ráadásul nem is olyan sokára, már idén nyáron, ahogy ezt a belga miniszterelnök óvatlanul kifecsegte".

A kormányfő ugyanakkor úgy fogalmazott: "nem vagyunk egyedül. Létrehoztuk a közép-európai országok erős szövetségét a V4-ket, egyetértünk a szomszédainkkal, Szerbiával és Romániával is, vannak már szövetségeseink Bécsben és még nálunk is elkötelezettebb keresztény kormány alakult Bajorországban". Ráadásul a nagyhatalmi központokban, Washingtonban, Pekingben, Moszkvában is a kormányok barátilag tekintenek Magyarországra – mondta Orbán Viktor.

70 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
Pénzügyi függetlenség??? Oroszoktól, kinaiaktól? Orbán ezt komolyan gondolja?
Ő vádolja az ellenzéket "gyűlölet kampánnyal"? Hiszen hónapok óta egyebet sem tesz a kormány, mint gyűlöletet szít!
Az egész beszéd, a világ "ellenünk van', Soros éjjel - nappal csak pártunkkal és kormányunkkal foglalkozik, mindenki a kormányt akarja megbuktatni, az egész Galaxis ezen a feladaton dolgozik, merő paranoia. Ma már mindenki, mindenkit gyűlöl. Pont a kormány az, aki a civileknek, az ellenzéknek ott árt, ahol csak tud. NAV, ÁSZ, királyi média, egyházak, mind úgy ugrál, ahogy Orbán fütyül. Elvégre ő fizet, ő muzsikáltat.
Ez az egész viselkedés legalább olyan cinikus és pofátlan , mint templomban fingani és a szentekre fogni.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
peterkelemen
Miközben teleragasztja az országot a hazug és gyűlöletkeltő plakátjaival. Orbán lop, csal, hazudik, nyúzza és irtja az anyaországbelieket. Orbánnak takarodó! STOP ORBÁN!
peterkelemen
Szekusok és bűnözők a határon túliak között - Orbánék válogatás nélkül osztogatják a magyar állampolgárságot

Miközben a Fidesz migránssimogatóknak bélyegzi az ellenzéket addig pontosan ők azok, akik tömegével szabadítják Magyarországra és Európára az ellenőrizetlen embereket, migránsokat. Orbán több, mint 2300 menekültet telepített be miközben évekig a saját táborának is azt hazudta, hogy ide bizony egy sem jöhet. Továbbá az adócsaló Rogán-Habony offshore cégeken keresztül több, mint 20 000 külföldit családjaikkal együtt (muszlim, ázsiai, orosz stb.) bűnözők és terrorizmust támogató személyek. Ha még ez nem lenne elég több, mint 1 millió Orbán talpnyaló határon túlit szabadítottak az anyaországbeliekre, akik között szintén vannak bűnözők és szekusok. Miközben Németh Szilárd vezetésével rendszeresen bojkottálják a Nemzetbiztonsági üléseket mondvacsinált okokra hivatkozva ezzel szintén az országot veszélyeztetve.

Az erdélyi magyarok közül is sokan beálltak a Securitate soraiba Ceausescu alatt. Később sem szüntek meg ezek a szekusok. Sokuk a jelenlegi rendszernek dolgozik Romániában. Döbbenetes, hogy a szekusok 71 százaléka magyar volt.

Orbánék hazaárulást, lopást, csalást követnek el. Pontosan ők azok, akik a magyarok legnagyobb ellenségei és pontosan ők azok, akik eleve nemzet biztonsági kockázatot jelentenek az országnak.

Teljes cikk itt olvasható >>> justpaste.it/1h3n3
vladimir putin
Énszerintem meg a magyarok nem a bankadót inkább azt a lóvét akarják visszakapni, amit a Vejkó meg a Kiccsalád széjjellopott.
Ráadásul a stadionok is büdösek.
Meg a kisvasút is.
peterkelemen
Magyarország nem jogállam és nem demokrácia már régóta. Magyarországon jelenleg egy látszat demokrácia vékony mázával bevont puha diktatúra van, ahonnan már csak egy lépés lesz a kemény diktatúra, aminek során a határokat is lefogja zárni Orbán, aztán majd az mehet ki-be akiknek ők engedélyt adnak. További milliók fognak elmenekülni az országból már ameddig tehetik. Elsőként pont az ellenzéki pártokat fogja Orbán szétverni. Ezt egyébként már elkezdte. A média többsége már a kezében így könnyedén nyomathatja a hazugságait. Milyen ország már az, ahol eleve a közszolgálati csatornák Orbán szócsövei? Ilyen nincs demokráciában és jogllamban csak diktatúrákban. Azt MTI sem lehetne, de mégis Orbán szócsöve.
Hellcat
A fidesz mindig mással vádolja azt amit ő csinál megállás nélkül.
tudode
A NER ellenzéke a FideSS-hez képest úriemberek!
.
Volt gyermekszobájuk, ezért nem ÜTÖTTEK LE OLYAN MAGAS LABDÁKAT, amelyeket ha fordítva lenne/lett volna TALÁN FEL IS KONCOLTÁK volna az ellenfelüket.
.
Nocsak!
Emlékezzünk! Talán magára ismer duóhéjban!!!
.
----- Orbán Viktor véleménye a vele szembenállókról 1988-2018
www.youtube.com/watch?v=Aqq6gHBmq00
.
---- Fekete Doboz dokumentum. Orbán múltja, jelenét szenvedjük
.www.youtube.com/watch?v=lhMEwD-uaLQ

.

.
---- Orbán nevetve: Nincs is kormány
index.indavideo.hu/video/Orban_nevetve_Nincs_is_kormany
.
--- Orbán 72 órás ultimátumot adott a kormánynak
index.hu/belfold/ulti1002/
..
---- Kossuth tériek és a FIDESZ - 2006. október 6.
indavideo.hu/video/Kossuth_teriek_es_a_FIDESZ_-_2006_oktober_6_Kossuth_ter
.
---- Kövér László 2006-ban a Kossuth téren hergel, ma pedig fizetett forradalmárokról hab
www.youtube.com/watch?v=UCyPSjfKkxI&t=848s
.
Ami késik, az NEM MÚLIK ilyen nyocév után!
Tisztességesebbnek kellene/kellett volna látszani is, és akkor nem KELLENE VONYÍTANI, mint a fába szorult féreg!!!
.
Mi a MEGÍTÉLÉSE önmagáról??
peterkelemen
Nem mellesleg Hitler és Mussolini is erre hivatkozott akárcsak a neofasiszta Orbán..idézem: ""Ha nincs nemzeti kézben lévő média, akkor egy ország nem tud független lenni. Ha pénzügyileg egy ország zsarolható, akkor nem tud független lenni"

Azóta jól tudjuk ez hová vezet.
cs.n.
Ez a hibbant kapálódzás a szerény, de magabiztos várakozás?
cs.n.
Egyébként ősi fideszes szokás, hogy azzal vádolnak mást, amit ők tesznek.
quadrocopter
Nemzethy mese birkáknak!
Naná, hogy le akarnak vadászni benneteket, mert aljas, sunyi, mohó, harcsoló gecik vagytok!
nevemnick
@peterkelemen: (ma 21:05.) nem írsz hülyeséget. Még a forradalom előtt háromnegyed évvel városunkban is megjelent pár ,,erdélyi menekült". 1989 karácsonyakor kértem az egyiket, aki egyedülálló volt, hogy jöjjön ki velünk Erdélybe, ha esetleg olyan helyzetbe kerülünk, hogy segíteni kellene. Nemleges volt a válasz.
2013-ban Marosugra nevű erdélyi településen töltöttünk két éjszakát, ahol a házigazda neve ismerős volt. Szó-szót követett, és kiderült, hogy csak névrokonok, és az ipse Csittszentivánon lakott. Nem volt jó véleménnyel róla, mert csak annyit mondott: ,,,...sok ember neki köszönheti a keserűségét..." Másnap mielőtt még útnak indultunk, a kíváncsiskodásomra még annyit mondott, hogy nem a székelyeket szolgálta.
Annyit még erről az emberről, hogy nyugdíjba vonulásáig közel hét évig az egyik fiatal párt helyi irodavezetője volt...
A másik négytagú család (akik meg egy ismert székely nemes utódjainak vallották magukat) meg sok jóhiszemű (öregebb) embertől csalt ki pénzt, ,,temetkezési vállalkozás beindítása" céljából...
Nessy
Pénzügyi függetlenség??? Oroszoktól, kinaiaktól? Orbán ezt komolyan gondolja?
Ő vádolja az ellenzéket "gyűlölet kampánnyal"? Hiszen hónapok óta egyebet sem tesz a kormány, mint gyűlöletet szít!
Az egész beszéd, a világ "ellenünk van', Soros éjjel - nappal csak pártunkkal és kormányunkkal foglalkozik, mindenki a kormányt akarja megbuktatni, az egész Galaxis ezen a feladaton dolgozik, merő paranoia. Ma már mindenki, mindenkit gyűlöl. Pont a kormány az, aki a civileknek, az ellenzéknek ott árt, ahol csak tud. NAV, ÁSZ, királyi média, egyházak, mind úgy ugrál, ahogy Orbán fütyül. Elvégre ő fizet, ő muzsikáltat.
Ez az egész viselkedés legalább olyan cinikus és pofátlan , mint templomban fingani és a szentekre fogni.
nezelodo
Jézus Mária! A min. elnökünk a levadászástól fél! Kövér MSZMP elvtárs a közel múltban egyenként akarta Orbán nevében levadászni a vele nemrég még egy gyékényen áruló, vele egyivású komcsikat. Az ellenzék pedig most, valóban egy emberként akarja levadászni ezt a bagázst, mivel a miniszterelnök a családját érintő és Európa szerte feltűnést keltő korrupció miatt még mindig nem mondott le, a többi cselekedete meg hab a "polgári tortán"!
peterkelemen
@nevemnick: Tudom. Én soha nem írok olyat, amit ne tudnék bizonyítani. A határon túliak között igenis vannak szép számmal bűnözők és szekusok. Ezt most te is megerősítetted. Köszi, hogy megosztottad a tapasztalatodat!
cs.n.
@Hellcat: Megint megelőztél. :) Most tromfolok egy régi viccel:

Felszáll egy részeg a vonatra, lehányja az egyik utast, aki felháborodva kérdezi:
-Na de kérem, hát miféle viselkedés ez?
-Maga beszél, hát hogy néz ki?
Borsodi
Bár így lenne,az a baj ők vadásszák le teszik tönkre azokat akik nem az ő pártjukon van.Most megveszik a Budapest Bankot végük lesz azoknak akiknek ott van deviza hitelük.
Qqberci
Most már a csúti törpét kéne levadászni...
Sámannus
Höhö majom a te bandádnál nincs nagyobb gyűlöletkeltő
Hellcat
@cs.n.: Megtörtént eset. Két srác kivitt egy harmadikat hányni a buli közepén, ketten fogták két oldalról aztán mire ő végzett a hányással a másik kettőt is elkapta a hányinger úgyhogy ők is nekiálltak okádni...majd akit alapból kivittek szépen kiegyenesedett, ránézett a másik két srácra és megszólalt: "fúj de gusztustalanok vagytok" :)
karma1
Aztan most majd aktivizalodik a masfel millio birka, es egyemberkent allja korbe a mi urunkat orban viktort, mert akar a sajat testi epseget is felaldozza uraert. Mint a royalistak regen...:o))))
Hat vadasszanak is le, te idiota. A baj az, hogy meg fogod uszni az elszamoltatast, az elmebeli allapotodra valo hivatkozassal, de akkor jaj lesz a maradeknak, mert akkor fognak raebredni a magyarok, hogy 30 even at egy komplett idiota kezeben volt a sorsuk.
peterkelemen
@Qqberci: A kilövési engedélyt magadjuk a csúti törpére. Rendkívül kártékony fajta már így is túl sok kárt okozott az országnak és a magyar népnek.
Yoda69
Mondja ezt az aki kozpenzbol 7000 gyuloletkelto gigaplakatot helyezett el, mig az ellenzeknek 1 db se lesz.
Hiteltelen hazug geci
kereső
Nem tudom.Mióta hivják a választást levadászásnak?Persze a "demokratikus,jogállami" Magyarországon ez természetesen akár levadászást is jelenthet.Ezzel fogják hergelni ezután a hiveket,természetesen a nyugalom és szerénység jegyében? A választás lesz az új SOROS?
Sziszifusz
Szerintem ez a harcos kiállás, a reménytelen helyzetben levő Orbán Viktor szánalmas vergődése.
Most egy sarokba szorított fenevadként mindenkibe belemar, aki ki akarja rángatni abból a szobából, ahol semmi keresnivalója sincs,
csipetke
Hát ja.Ez van,mikor a befőtt teszi el a nagymamát,vagy épp,mikor a fagyi visszanyal.Eddig ők szították a jónépet,Sorosoztak ész nélkül,milliárdokat elsz@rva rá,amit a közpénzekből lenyúltak,azt megsaccolni se lehet,hogy mekkora összeg,és lehetne sorolni a kártékony működésüket.Most,amikor végre elindult valami ellenük,fel vannak háborodva.
dr. prédikátor
Te mocsok geci fityfasz szarkupac cigus fecalicus! te beszélsz gyűlöletkampányról???Ti árasztottátok el az egész országot a gyűlölet plakátaitokkal!!! Ti hangoltátok egymás ellen az embereket, reggel délbe meg este!!!Hiszen már a vízcsapból is a ti gyűlölethangotok folyik!!te mocsok tetű szemét!!! T A K A R O D J !!!
kereső
Pénzügyi függetlenség?Miről beszél a hibbant? A paksi-és a kianai vasuti hitel árnyékában?!
Ha nem jönne az eus 25000 milliárd ,akkor mi lenne?Ennek köszönhetjük,hogy még úgy-ahogy "függetlenek" vagyunk, mármint mi-az ország.Azt elhiszem,hogy ti már függetelenitettétek magatokat , csak az országot taszitottátok pénzügyi függésbe. Most nem érvényes ?,hogy az országgal azonositjátok magatokat?Persze,hogy nem.
Miről egyeztettél Pecina úrral Bécsben? Mi az ami még az utadban áll?-hogy a teljes magyar sajtó/média "nemzeti" kézben legyen? Miről egyeztethet Magyarország miniszterelnöke egy köztörvényes ,elitélt csalóval? Miben fog Pecina úr ezúttal segédkezet nyújtani?
Pálinkás Pál
Remélem orbán majom,bukásod után ténylegesen vadásznak rád majd...mert hogy te menekülsz majd innen az biztos...
papa.49
Az ország ellen nincs senki csak és kizárólag a tetves fütyisz ellen !!!
justhpeter
Még mindig jobb, ha az ellenzék akarja levadászni, mintha a lakosság tenné ugyanezt, mert ők többen vannak és kisebb az esély a menekülésre. De ezen Orbán ne gondolkozzon, ennek is eljön majd az ideje.
Nessy
Orbán egy hangyafülnyit el van szállva magától. Ahhoz, hogy "rengeteg irányból" támadják a kormányt, ahhoz komoly tényezőnek kellene lennie a világ politikában. Az, hogy ő ezt hiszi, nem biztos, hogy így is van. Sőt.
Madácsi Pali
Még hogy nemzsarolható! Mondja a ruszkik haza után Putyin pincsije.
magyarbakancs
Te ideológiai gengszter Orbánc!
Mit gondol ,hogy ez az ország az ön tulajdona ,magán kívül senki nem tudja vezetni?
Mit gondol ,hogy mint egy hűbér úr itt basáskodik ,és lop ?
És ezt mind büntetlenül fogja csinálni?
karma1
A bicikli tultolasba mindenki belebukik - ha csak az o plakatjaik lesznek kint mindenhol az utcakon, akkor az emberek pillanatokon belul immunissa valnak ellenuk, es fel sem fognak rajuk nezni, mert minek farasztanak magukat, ha egyszer mindenhol ugyanazt latjak?

Van egy baratnom, aki imadja a csirket minden formajaban, a kedvenc etterme a KFC.
Egyszer azt mondta nekem, hogy akar egy hetig is szivesen enne minden nap a csirket, annyira szereti,... Kerdeztem, hogy "annyira szereted, hogy akar egy honapig is eleszegetned minden nap?" ... hat erre mar kicsit bizonytalanul mondta, hogy "haaat, talan igen"... Aztan nem kimeltem: "Es mit tennel akkor, ha KOTELEZOVE tennek, hogy csak csirket ehetsz, semmi mast?"
Na, erre rogton azt valaszolta, hogy lehet, hogy nem is szereti annyira a csirket?...:o))))
Szoval mindent tullihegnek, minden felelosseg elol elmenekulnek, vita , es programjuk nincs, megmerettetes, szakertelem szinten semmi.
1magyar
Akiket be tudnának etetni, azok nem is olvasnak, látnak. Aki meg olvas,lát azt már nem tudják befolyásolni. 30 év alatt már felnőttünk és tudunk dönteni.
Az ellenzéki pártok azért olyan kicsik mert már kiismertük őket, egyébként meg az a dolguk sok pénzért, hogy a kormányt kritizálják.
tudode
Gorbánc OLYAN, MINT EGY ÜRES, cucctól duzzadó MISKA KÖCSÖG"!
.
mek.niif.hu/02100/02115/html/img/3-416g.jpg
.
27 éve azon IZMOZIK, hogy tele van a köcsögje, AMI VALÓJÁBAN ÜRES VOLT/VAN, de most már csak a GATYÁJUK van tele, mert nem is a narancson, banánhéjon csúszkálnak ki-, be! Nem is úgy, nem is mi, a Soros az igen, meg s Gyúrcsány, a migráncsok, ELSŐSORBAN A SOROS,mert kivakarta a KÖCSÖGÖKET a SZELLEMI SÖTÉTSÉGBŐL, és a KOLDUSBOTTÓL is megszabadította az EGÉSZ FALKÁT akik JÓ DOLGUKBAN MÁR AZT SEM TUDJÁK hol az eszük.
.
Úgy tűnik a SAJÁT KÖCSÖGJÜKBE BOTLANAK BELE!
Pálinkafőző Rézüst
Ha kérhetném, egyenként vadásszák le őket... Elvtársak, lehet egymást előre lökdösni...
Zeta
A vád akkor lenne helyes, ha ő lenne az ellenzék.
kereső
1998 áprilisában Orbán így szónokolt: „Nem azért dolgozott-e az elmúlt nyolc évben a társadalom, hogy soha többé ne legyen olyan kormányfője Magyarországnak, aki nyugodtan kijelentheti: rajta kívül nincs más alternatíva. Aki ezt állítja, az nem kormányozni, hanem uralkodni akar.”
kissé felnőttem
gyerekjáték volt régen is, most megujult ugy nevezik hogy visszaszálló( Bumeráng) népiesen, nem kéne ezen meglepődni sőt várható volt.Arany János aToldijában hasonlóképp fogalmazott
" repül a nehéz kő ki tudja hol áll meg "s kit...
iluminati
@Zeta: Ő a legnagyobb magyar ellenzék..
Lealázza a dolgozókat, az egyszerű állampolgárokat diákokat...
akik még hisznek és támogatják azok vagy közel ülnek a zsíros bödönhöz...vagy annyira szegények és buták hogy az oda vetett csontnak is örűlnek...és a gazdit látják benne...
Yoda69
@Shikari: Itt csak a fideSesek elegtszinvonala javult. Foleg a stromanoke, akik orban penzet kezelik. Vagy a tiborcoke, akik lezsirozva kapnak allami beruhazasokat, mert onerobol keptelenek boldogulni.
De ez az ido rovidesen veget er, es a bunozokre hosszu bortonevek varnak.
Béla333
Nem bánnám, ha a Pál utcai fiúk történethez hasonlóan le lehetne játszani a békamenetesekkel egy jó kis szembe sétát: az egyik csapat indul a Kodály Köröndről, a másik meg az Oktogonról!
Annyi minden megbeszélnivalónk lehetne...
Yoda69
@Shikari: Mennyirol mennyire emelkedett duplajaval?
Mert ugye nem mindegy hogy eltolcsi fizeteserol beszelunk ami szinten duplajara emelkedett a fideSS alatt, 2,5 rol 5 milliora, vagy egy gyari meloserol, akinek a fizetese 100-rol 200 ezerre emelkedett, amivel meg mindig 5-8x-os hatranyban a nyugati tarsahoz kepest.
kokopelli
@Yoda69: ...ha annyira kóser lenne a helyzet,akkor nem kepesztene a Fidesz
annyira!A ß@rt el kell adniok selyempapírban,pántlikázva!Természetesen a saját
disznóikat hizlalják! Náluk a kassza kulcsa! Megy a hülyítés ezerrel,mert ha buk-
nak akkor jönne a felelősségrevonás! Az életükért hajtanak!...a ß@ros életükért!
Yoda69
@Shikari: En majd tiltakozok a szavazofulkeben.
Persze hogy nem annyi, de nem 25-30 szor kevesebb. Es akkor meg nem is beszeltunk arrol hogy elolcsi meg mas cimeken is vesz fel juttatasokat, de mi jut egy gyari melosnak?
Mar latom erre azt irod miert nem ment a gyarimelos is jegybank elnoknek, ugyhogy ne is faraszd magad a valasszal.
picike1
@Shikari: szólok neked most aztán áprils 8 .a utánn jó
picike1
lejár az igalmi helyzet már lassan de még két hónap @Shikari:
kokopelli
@Yoda69: Tudod mi az érdekes?Hogy a melóst nem érdekli a felső tízezer fizetése!
Megkapja a melós a jó lóvéját a hó végén,az év végén meg az adójóváírást,és azzal
törődik,hogy Mauritius,vagy USA,vagy "Álomhajó"! Ha éppen háza tépít,akkor "rö-
videbbet lép" amig a ház kész! Addig az Alpok is megteszi egészséges vándorlással!
Apatszerek
Világ Proletárjai egyesüljetek Karácsony Gergely az MSZP, párbeszéd,ellenzék pozícióba, hatalomba kerülését, viszi a vállán köpönyegforgató dezertői tevékenységével.
picike1
@Shikari: bocs szó javitás odaigalmi= izgalmi
kokopelli
@Szeparepa2: ..ha az van hogy akkor is hazudik ha kérdez?Volt már a bibás KISZ-es,
besúgó,oroszokat elzavaró,liberális,a parlament előtti kordonbontó hugyozó, szaró,
áldemokrata...stb! Ne csodálkozzon senki,ha a külföldi sajtó is röhögött a dobásain,
hazugságain, a TV pedig egyenesben az EU-s meghallgatásain! Bukovári a "migrán-
csokkal",de siker a letelepedési kötvényes pénzlopással! Ezt mind látták a határon túl
is...meg a "Hajrá Magyarország,hajrá magyarokat is!" ;-)
Yoda69
@kokopelli: Igen, ez eleg realis kep egy alomvilagban.
Yoda69
@Shikari: Mi a bajod a kapitalizmussal? Csak az az egyetlen alternativa. Persze ami itt van az csak egy csokevenye a szabadversenyes kapitalizmusnak, hiszen nalunk NINCS szabadverseny. Itt az van amit a fuhrer diktal. Az nyer tendert aki orbannak tettszik. Es ha netalan van egy jolmeno vallalkozasod, akkor mindennap retteghetsz, hogy mikor vet ra szemet egy fideSSes.
Nos, ez nem kapitalizmus, hanem meg a bolsevizmusnal is rosszabb.
Apatszerek
@Szeparepa2: Rajtad már a mentőszolgálat sem tud segíteni, nem, hogy az orvosok, vesztett balta, v fejszenyél.
creativehun
@Shikari: Egy műsorba betelefonáló személy észrevételire hivatkozol referencia pontként...amik ..azért valljuk be őszintén...nem képeznek kompetens tájékoztatást..és messze nem tekinthetők általános érvényűnek. Erre reflektálva sokan vannak akik ugyn így betelefonálhatnának,hogy az Ő bérük meg egy forinttal sem emelkedett évek óta.Azt mondod ...CSOK...én meg azt mondom felverte az ingatlan árakat ami miatt ma az ingatlanpiacon olyan irreális árnövekedés van,hogy azzal a 10 miiliós CSOK-al kitörölheti a sej-haját az illető..legfeljebb kölcsönökbe veri magát és reménykedik,hogy a kormány ne verje át Őt is a devizahitelesekhez hasonlóan...mert azért kételyeid ne legyenek ha Matolcsy érdeke úgy diktálja akkor bárkit semián lehúznak akkor is ha emiatt veszélybe kerül a tető a feje felett! Egyébként meg...ez mind eltörpül azon ténye mellett,hogy lopnak! Szervezetten,módszeresen,gátlástalanul,aljasul a képünkbe vigyorogva,sunyi módon ...lopnak...és ehhez keresztény,nép nemzetei köntösbe bújtatva olcsó populista demgógiát gyártanak...miszerint...miért baj az ha egy kormányhoz közel álló keresztény,magyar ember milliárdos lesz a munkája révén. No kérlek tisztelettel! Ez itt a legnagyobb baj,hogy ebbe a szemforgatóan farizeus,álszent dumába csomagolnak be mindent...és a sok egyszerű,buta ember ha elégszer hallja akkor elhiszi,hogy mindenért Soros és az EU a felelős.
kukac50
Orbán miért nem írta alá azt,hogy uniós ügyészség vizsgálhasson minden országban?
Azzal,hogy megtagadta az aláírást elismerte,hogy nem becsületesen vezeti az országot,nem becsületesen osztják el az uniós forrásokat. 50 ezer család kaphatott volna 250 ezer forintos támogatást ami nem visszatérítendő lakás felújításra, Lázár azt mondta ingyen nem adnak pénzt senkinek. Az az összeg hol van? Az Olaf azt is vizsgálhatná.
Nem támadja senki az országot,csak a Fidesz a legnagyobb ellenség!
Próbálják bemesélni az embereknek,hogy mindenki a választásokba akar beavatkozni, Nem !
Eljött az az idő amikor Orbánnak vissza kell fogni a Szilárd agarát meg a többieket!
Vásárhelyiek miért érdemelték ki az Erzsébet utalványt? Az országban mások miért nem?
Miért kell propagandára súlyos milliókat költeni ha minden a Fidesznek kedvez?
Meddig élnek emberek 50 ezer forint alatti összegből amikor a megélhetési létminimum 90 ezer körül van? Orbán erről beszéljen ne a Nép félrevezetéséről!
Román gázt kapunk azt mondta,hogy aláírták a szerződést a Románok és a gázszolgáltató megcáfolta. Hazudott Orbán Mondjon le! Nem való a parlamentbe ilyen és ennyi hazug ember!
nusika
...ezek a fideszesek a valóságban is levadásznak másokat, törvénytelenül vadásznak!!
hvg.hu/gazdasag/20180218_Harom_belmegyeri_vadasz_lenyomta_Meszaros_Lorinc_fiat#rss
Eladott Ország
Elmész te a büdös pics*ba, közpénzzsivány, bűnöző, csúti csüngőhasú kancigány.
Madácsi Pali
Mindent elárul a Rabló Király a Tolvajaok és Csalók Fejedelméről, hogy fenyegetésnek értékeli az igéretett, hogy a törvények rá és hálózatára is vonatkozni fognak.
Eladott Ország
Magyarországnak bűnöző kormány van, de Magyarország megújul és a zsiványok elnyerik a büntetést.
cdn.blog.hu/sa/sajathir/postimage/253278_188748234610238_805708157_n_1368442808.jpg?width=600
mariaberta
Az előző kormányokat ti vadásztátok le, most mások következnek: És a gyűlöletet is tőletek lesték el. Most mit kifogásolsz Orbán? A példaragadós!
Pálinkás Pál
Az a szerencséd te korrupt geci hogy töketlen az ellenzék...normális országban már rég a sitten rohadnál,vagy lengedeznél a lámpavason!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.