Rengeteg irányból támadják a magyar kormányt – vagyis Orbán szerint az egész országot.

Orbán: az ellenzék gyűlöletkampányt indít, le akarják vadászni a kormányt
Fotó: Koszticsák Szilárd/MTI

Külföldi gazdasági és politikai érdekcsoportok Soros György vezetésével gyenge és zsarolható kormányt szeretnének Magyarországon – jelentette ki a Magyar Idők információi szerint Orbán Viktor miniszterelnök a Fidesz-KDNP országgyűlési frakciószövetség visegrádi kihelyezett ülésén, szerda este.

Hozzátette:

"Magyarország kormánya ma nem zsarolható, függetlenek vagyunk".

A miniszterelnök helyzetértékelésében úgy fogalmazott: 2010 után a gazdasági válság kezelésével, majd az energiaszolgáltatók, a bankok egy részének és a német kézben lévő sajtó egy részének nemzeti kézbevételével a kormány zsarolhatósága megszűnt.

"Ha nincs nemzeti kézben lévő média, akkor egy ország nem tud független lenni. Ha pénzügyileg egy ország zsarolható, akkor nem tud független lenni"

- jelentette ki.

A választás tétje ezért az, hogy független vagy zsarolható kormány jön létre a választások után. Egy zsarolható kormány fel fogja adni a nemzeti függetlenséget és bevándorlóországgá engedi alakítani Magyarországot

- hangsúlyozta Orbán Viktor. A Magyar Idők cikke szerint az ellenzékről azt mondta, hogy több gazdasági és külföldi érdekcsoport kezében van.

Az ellenzéket vádolja gyűlöletkeltéssel

Egy külföldi államférfit idézve azt mondta, hogy a reménytelenség gyűlöletet szít, az ellenzéktől gyűlöletre és gyűlöletkampányra lehet számítani az elkövetkező 50 napban. "Csak erre alkalmasak, csak ennyi a mondanivalójuk. És persze ennek a kampánynak oka van: azért akarnak levadászni minket, mert útjában állunk azoknak, akik bevándorlóországot akarnak csinálni Magyarországból és bevándorlókontinenst Európából" – hangsúlyozta a miniszterelnök.

Orbán Viktor úgy fogalmazott, hogy egy külföldről irányított lejáratókampány zajlik a kormánypártok ellen. Hozzátette: ehhez nemzetközi intézmények és külföldi újságok is asszisztálnak. Olyan érdekcsoportok fizetik és finanszírozzák őket, akiknek várományuk van, ha kormányváltást tudnak elérni.

"A külföldi energiacégek vissza akarják kapni a csökkentett rezsi miatt elvesztett profitot, a bankok vissza akarják kapni a bankadót, a nemzetközi baloldal pedig Soros és Brüsszel segítségével ránk akarja kényszeríteni a migránsokat. Ráadásul nem is olyan sokára, már idén nyáron, ahogy ezt a belga miniszterelnök óvatlanul kifecsegte".

A kormányfő ugyanakkor úgy fogalmazott: "nem vagyunk egyedül. Létrehoztuk a közép-európai országok erős szövetségét a V4-ket, egyetértünk a szomszédainkkal, Szerbiával és Romániával is, vannak már szövetségeseink Bécsben és még nálunk is elkötelezettebb keresztény kormány alakult Bajorországban". Ráadásul a nagyhatalmi központokban, Washingtonban, Pekingben, Moszkvában is a kormányok barátilag tekintenek Magyarországra – mondta Orbán Viktor.

70 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
Pénzügyi függetlenség??? Oroszoktól, kinaiaktól? Orbán ezt komolyan gondolja?
Ő vádolja az ellenzéket "gyűlölet kampánnyal"? Hiszen hónapok óta egyebet sem tesz a kormány, mint gyűlöletet szít!
Az egész beszéd, a világ "ellenünk van', Soros éjjel - nappal csak pártunkkal és kormányunkkal foglalkozik, mindenki a kormányt akarja megbuktatni, az egész Galaxis ezen a feladaton dolgozik, merő paranoia. Ma már mindenki, mindenkit gyűlöl. Pont a kormány az, aki a civileknek, az ellenzéknek ott árt, ahol csak tud. NAV, ÁSZ, királyi média, egyházak, mind úgy ugrál, ahogy Orbán fütyül. Elvégre ő fizet, ő muzsikáltat.
Ez az egész viselkedés legalább olyan cinikus és pofátlan , mint templomban fingani és a szentekre fogni.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Madácsi Pali
Mindent elárul a Rabló Király a Tolvajaok és Csalók Fejedelméről, hogy fenyegetésnek értékeli az igéretett, hogy a törvények rá és hálózatára is vonatkozni fognak.
Eladott Ország
Magyarországnak bűnöző kormány van, de Magyarország megújul és a zsiványok elnyerik a büntetést.
cdn.blog.hu/sa/sajathir/postimage/253278_188748234610238_805708157_n_1368442808.jpg?width=600
mariaberta
Az előző kormányokat ti vadásztátok le, most mások következnek: És a gyűlöletet is tőletek lesték el. Most mit kifogásolsz Orbán? A példaragadós!
Pálinkás Pál
Az a szerencséd te korrupt geci hogy töketlen az ellenzék...normális országban már rég a sitten rohadnál,vagy lengedeznél a lámpavason!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.