Orbán és bűnbandája, ezért nem aggódik sőt örülnek neki hisz ezek egyúttal szavazhatnak is a Fideszre. Hazaáruló Orbánék jelentik a legnagyobb nemzetbiztonsági kockázatot ma Magyarországon. Szégyen! Orbánék bukásra érettek.

Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Equus
ha valaki szerencsétlenségére magyaranak született és nem fizeti a tb-sarcot, az pusztulhat... Ukránokhoz hogyan lehet átjelentkezni, h aztán újból "magyar" legyen a zember?
peterkelemen
Borzalmas állapotok uralkodnak az országban Orbán uralkodása alatt.
Equus
ha valaki szerencsétlenségére magyaranak született és nem fizeti a tb-sarcot, az pusztulhat... Ukránokhoz hogyan lehet átjelentkezni, h aztán újból "magyar" legyen a zember?
peterkelemen
Orbán Kárpátaljai szavazóit már elvitték a frontra. Nem foglalkozik velük. Már meghalt a fronton sok ottani magyar fiatal ember, de ne zavarjon se téged, se Orbánt.
Equus
@peterkelemen: "... minden ember a kontinens része, a szárazföld egy darabja; ha egy göröngyöt mos el a tenger, Európa lesz kevesebb, éppúgy, mintha egy hegyfokot mosna el, vagy barátaid házát, vagy a te birtokod; minden halállal én leszek kevesebb, mert egy vagyok az emberiséggel; ezért hát sose kérdezd, kiért szól a harang: érted ..." (John Donne)

Nincs nagyobb bűn, mint az értelmetlen emberhalál. Vess egy pillantást a német vagy orosz, de akár az amerikai korfára... Nézd, az 1920-23 között született férfiak arányát 1946-ban...
Mind férfi volt, derlék családapa lehetett volna, de rothadó beleit ott rágták szét a férgek, ahová nem vágytak soha...
Nürnberg? Krupp úr gond nélkül ústa meg, ahogy Werherr von Braun is... Mr. Rotschild sem evett másnapos zsömlét... csaxólok...
namihami
Na és? Lényeg, hogy rám szavazzon.---Orbán Viktor
peterkelemen
Jól megvédi Orbán az országot és az embereket. Gyakorlatilag az jön be aki csak akar.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.