EU-s támogatásból valósult meg egy óvoda korszerűsítése Őrmezőn. Az ünnepségre kivezényeltek pár gyerkőcöt, hogy meghallgassák a miniszter beszédét.

Kisgyerekekkel nézett farkasszemet Simicskó István, miközben átadta a korszerűsített óvodát

Több mint 50 millió forintból korszerűsítettük a Napsugár Óvodát Őrmezőn. A felújítás során sor került a homlokzat utólagos hőszigetelésére, a lapostető hő-és vízszigetelésére, illetve a műanyag nyílászárók cseréjére.

Nagy örömömre szolgál, hogy számos óvoda újult meg az elmúlt időszakban Újbudán, hiszen mindannyiunk számára fontos, hogy a jövő nemzedéke megfelelő környezetben nőjön fel

írta Facebookon Simicskó István honvédelmi miniszter. Az eseményről képeket is megosztott, melyeken az látható, hogy minimum féltucat óvodásnak is jelen kellett lennie a nagy eseményen.

Bár Simicskó nem említi, az 50 milliós beruházás teljes mértékben EU-s forrásból valósulhatott meg, ahogy az az önkormányzat honlapján is olvasható.

(444.hu)

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

quadrocopter
Akkora felhajtást csinálnak egy átadásból, mintha a sajét zsebükből dobták volna össze az árát!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Aki Én
@durbincs: ...mármint a gyerekek az óvodában? Hát persze, ők nem ott laknak. Ez nem olyan bentlakásos intézet, amilyenben te vagy. Ne tévesszen meg az azonos értelmi szintetek, nem minden ötéves szinten lévő ember lakik egészségügyi intézményben. Ők óvodások, te meg egy óvodás szintjén vegetáló beteg vagy. Igyál sok vizet :)
Aki Én
Béla Sándor Lakatos · Kutatásvezető főmérnök, Élő Mini Világ Környezetvédelmi Közhasznú Alapítvány!
Aki szerint semmi kivetnivaló nincs abban, hogy az óvodai nevelők gondjaira bízott 3-5 éves gyerekeknek kell végighallgatni a pártpropagandát, aki nem érzi ebben az 50-es évek hangulatát, aki szerint ezek a gyerekek egy szót is értettek abból amit hallottak, vagy aki szerint ehhez közük van kicsi gyerekeknek, az egy ostoba, unintelligens ember.
A te esetedben ez már régóta nem is kérdés :(
durbincs
@Aki Én: ne kopizzon már mert uncsi ? csavarjon már-ki valamit sajátból ?
de azt nehogy nekikezdjen , itt hokizzni ? mert a marék szotyi eszére van ám az utalás ?
durbincs
@Aki Én: még jó hogy maga egy álmagyar ? még szégyellhetnénk magunkat ,maga miatt?
de így hogy, álmagyar ? @Aki Én: ? mondja ki bátran, ki maga ?
namihami
Szegény gyerekek, ezek is korán bekerültek az élet húsdarálójába. És milyen magas fokon.
De hát, az ideológiai felkészítést időben el kell kezdeni.

Béla Sándor Lakatos · Kutatásvezető főmérnök, Élő Mini Világ Környezetvédelmi Közhasznú Alapítvány---Azt írja, hogy 50 millió nem nagy pénz a felújításra. És ez biztos így is van, hiszen a világítás kivitelezését a Tiborcz-cég vállalta magára és a többi munka vállalkozója is az ebből érintett körből került ki.
Ezesetben viszont még az Úszó VB-jellegű ármódosításokra is készülhetünk. Valahol 150 milliónál ez meg fog állni. Talán...
papa.49
Remélem a gyermekek NEM ÁLLNAK MEG A NÖVÉSBEN, HOGY ÉLŐBEN LÁTTÁK A KARATEMATYIT ???

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

Ingyenes hírlevél