Az első egy perc után nehéz volt eldönteni, hogy táplálkozási tanácsokat óhajt-e adni a tárca nélküli miniszter, vagy másról is szó lesz a videóban, amit szerda este töltött fel a Facebook oldalára. Kósa Lajos ugyanis a Hold utcai piac egyik asztalánál üldögél, látszik, hogy elfoglalt, mert még a leves kavargatása közben is telefonál. Mikor leteszi, arról beszél, hogy kormányülés után szeretett volna valami jót enni, ezért friss, rántott kacsamájat rendelt. "Egy meki árából megvan. " Azért kiderül, a Facebook oldal aktivizálásának van némi köze április 8-hoz, ugyanis rátér arra, kezdődik a kampány, így "néhány barátom unszolására úgy gondoltam, újraindítom az oldalt. " Azt mondta, sok helyre megy az országban, az érdekességek legjavát megosztja majd itt. Kommentelni, vitatkozni lehet, de visszafogottságot kér. "Ne csak vagdalkozás legyen, azt nem szeretem. Hetente igyekszek (sic) időt szakítani a válaszra. " Kósa Lajos Debrecenben indul egyéniben, Facebook oldalán a...

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: quadrocopter
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

quadrocopter
Baromarc és szellemi toprongy zabált egyet, közben megzavarta a kacsamáj!
A lócicit is kiipróbálhatot, csicska egy meki árárból az is megvan!
karma1
Aha,... Szoval beindult Kati mama baromfigazdasaga, a kisfia felhozta az elso rundot a piacra, ahol a lelkes vasarlo mindjart csinalt is egy kacsamajbol jutanyos aron kajat ennek a csokottagyu miniszternek... Mert kosalala abban a hiszemben el, hogy MINDENKINEK ennyibe fog kerulni a rantott kacsamaj...(Ilyen kajarol az eletben nem hallottam, csak csirkemajjal ismerem, az meg allati finom. Lehet, hogy ez a szerencsetlen is azert kapta ilyen olcson, mert az a kacsa csirke vo't?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.