The Hungarian government really doesn’t like George Soros. So much so that the nationalist, anti-immigration government has introduced legislation colloquially known as a “Stop Soros” law. So what did the Hungarian-American billionaire hedge fund manager do to tick off the homeland? Soros has devoted much of his time and money promoting open-border values in Eastern Europe. He … Continue reading “So why are the Hungarians drafting a Stop Soros law?”

Forrás: fastcompany.com
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Mikor a ferjem eloszor latott Magyarorszagon amerikai filmet magyar szinkronizacioval, azonnal azt mondta, hogy "Benneteket mestersegesen tartanak tudatlansagban?", vagyis nem engedik, hogy a mozik az eredeti nyelven, alairassal menjenek a tv-ben. Nem akartam szegenykemet felvilagositani, hogy sokan a magyar feliratot sem tudnak elolvasni, nem hogy megerteni a filmet egy az egyben angolul.
Szoval ez azert nem semmi, hogy mar egy blog is latja, mi folyik az orszagban, csak az otthonelo fideszes birkak elnek me'g mindig a jo kis akol-melegben.
Uzenem nekik innen a messzi tavolbol, hogy a birik is azt hiszik az utolso pillanatig, hogyha nagy csordaban vannak, nem esik bantodasuk.
Pedig tolunk is teherautoval szoktak oket a vagohidra vinni,...
Az a masfel millio birka is ellenseget lat Soros Gyorgyben - mert azt mondjak nekik ejjel-nappal a mediakon keresztul - pedig o lett volna az egy ember, aki tovabbra is segithetne a magyar civileket.
Nem tudjak a birkak, ki es mi ellen tiltakoznak ezerrel.
Szegyen, hogy mar ilyen mertekig ismerik orban disznosagait kulfoldon.
RonaGyuri
@karma1: drágám a gond csak ott van, hogy a birkákat isten erre teremtettem míg ugye elvben - na jó nem biztos - még a fityesz-bunkókat is gondolkodásra! =))
Yoda69
orbannak semmi baja sincs Soros Gyorggyel. Ugyanugy mint ahogy a migransokkal sincs baja, hiszen befogadott 1300 kvota-migranst, hogy Brusszel ne buntessen, es befogadott 20.000 penzes migranst hogy jo penzt keressen vele maganak es a sleppjenek.
A soros "al" gyuloletnek egy magyarazata van: ezt kell eladni a birkaknak. Kell egy ellensegkep, akit a birkak utalhatnak es gyulolhetnek, es akitol orban majd jol megvedi oket. Jelen pilanatban ez Soros Gyurgy es a migransok.
Szerencsere egyre tobben latnak at orban manipulacioin, es erezhetoen csokken a fideSS tamogatottsaga.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.