A kancelláriaminiszter szűk körben már arról beszélt, hogy a miniszterelnök veje helyett őt akarják beáldozni a botrányos közbeszerzési ügyben. Az Alfahír internetes portál értesülései szerint a kancelláriaminiszter szűk körben már arról beszélt, hogy a miniszterelnök veje helyett őt akarják beáldozni a botrányos közbeszerzési ügyben. hirdetés Lázár János egy tavaly novemberi kormányinfón beszélt először arról, hogy Tiborcz Istvánnal korábban közösen találták ki Hódmezővásárhely közvilágításának modernizálását. A kormányközeli PestiSrácok főszerkesztője ezt a tényt egy televíziós műsorban már úgy tálalta, hogy a kancelláriaminiszter szándékosan akarta Tiborczot belekeverni az Elios-botrányba.

Forrás: hirstart.hu
Feltöltő: karma1
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Vajon miert is nem tudom sajnalni sunyitekintetu annyitiser janost?
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
RonaGyuri
hát bizony a retardált diktátorocskák és az állampárti idők már csak ilyenek Jankó! =))
RonaGyuri
@RonaGyuri: bocs gyorsan küldtem el, még egy vigasz a nemzet táskahordozójának: lehet szerencséd van, mert a változás esetén - ahogy az kicsiny hazánkban szokás - még nemzeti hős is lehetsz!
karma1
Abban az orszagban, ahol Ruzsa Sandor is nemzeti hosse valt a betyarsagaval ott Szogedebe...:o)))))
dr. prédikátor
@RonaGyuri: Emlékszel mit irtam korábban??? Valakit be fognak áldozni a tiborc fattyú helyett!! de a lézerannyitisérfácánvadász jankót se siratom meg!!!
kulabombaafityiszre
Ez van jani.Mit gondoltál az általd is müködtetett orbanísztánban majd a vezér saját lábán álló
lányának a saját lábán álló férjét fogják beáldozni?Lehet rábasztál jani.
karma1
Vajon miert is nem tudom sajnalni sunyitekintetu annyitiser janost?
lampa laz
prosti srácok elsőkézből kapják az infókat, h megszellőztessék a nyilvánosság előtt. Gondolom nagy riválisa, koptertóni keze is mélyen bent lehet az ügyben. Jó jel ez arra, h a falka kezdi egymást felzabálni, csak így tovább míg el nem tűntök a p***ba.
RonaGyuri
@dr. prédikátor: jogos, de most én borítékolok!
Emlékezzetek majd rám (tartok tőle nem holnap lesz) Lesz még Jankó nemzeti áldozat is, ahogy számos komcsi és náci pribékről kiderült utólag! =))
Yoda69
Hat luzerkem elobb utobb minden alom veget er.
Ha van eszed irsz egy memoart pontos reszletekkel, adatokkal es minden terhelo tetellel orbannal es ugy altalaban a fideSSes malemokkal kapcsolatban. Gondosan letetbe helyezed arra az esetre, ha egy nyugdijas mercis az utcatokba tevedne. En szoltam.
Sziszifusz
Lázár és Simicska közt, kialakulhat egy véd-és dac-szövetség.
Ők ketten sok mindenre képesek, Orbán ezt jól tudja. Ez akadálya lehet Lázár beáldozásának.
kereső
Janó,jogos az aggodalmad.Ha a prosti srácok már foglakozik az üggyel, a 888!,-és a magyaridők néhány napon belül közhirré teszik ,hogy az ügyészség/nav vizsgálódik az ügyben-és téged tanuként! megidéztek, akkor tényleg tudni fogod,hogy néhány napon belül hivatalosan megkapod az idézést. A harmadik boritékot el ne felejtsd felbontani./feltéve,hogy kaptál anno három boritékot,amikor beültél az államtitkári székbe./
kereső
@kereső: bocsánatot kérek,Janó! Nem az államtitkári székbe,hanem a kancellária miniszteri székbe ültél be. Innen egy kicsit nagyobbat lehet esni,ha az úr is úgy akarja.
Pálinkás Pál
Hol fenn,hol lenn janóka...miből gondoltad hogy a vejkó fog bukni??? Ő majd csak akkor ha a duce nyakán szorul a hurok...minden szívfájdalom nélkül beáldoznak táskahordó majom,...majd elgondolkodhatsz ,megéri -e?
Aki Én
Lázár már korábban jelezte, hogy visszavonulna, úgyhogy bármi lehet.
Ettől függetlenül a ,,bűnszervezetben" megül, vagyis nem úszhatja meg Tiborc sem. Persze nem vagyok túl naiv.
karma1
@Aki Én: @kereső: @Pálinkás Pál: Lehet egy darabig kenni a szart egymasra, lehet elodazni nyomozast, ezt-azt, de azert mar tegnap kiderult Junckertol, hogy a lengyelek elegge meggondoltak magukat, es mar nem ugy gondoljak, hogy orbannak a nyomdokait kene kovetniuk, szoval az Unio tavaly elinditotta ellenuk a 7. cikkely szerinti eljarast, aminek volt egy 3 honapos hatarideje, ha addig a lengyelek nem gondoljak meg magukat, akkor magasabb fokozatba kapcsolt volna az eljaras. De a lengyelek a fejukhoz kaptak, es mindjart kezesbaranyok lettek.
Azert polt elszorakozhat meg egy darabig, de az OLAF nem azert csinalta a vizsgalatot mert jo dolgaban nem volt mit tennie, hanem azert, mert sulyos visszassagokat tartak fel, amiben az unio penze van nagyon komoly szazalekban, es amit ezzel a vizsgalattal az Unio vissza akar szerezni. Azt hiszem, Brusszelben erosen megmorcosodnak, ha nem tortenik semmi a polt-fele igazsagugyben, - majd akkor Brusszel tesz rola, hogy a magyarok valamit lepjenek. Lehet, hogy az Unio sosem fogja ettol a bagazstol visszakapni a 31 milliardjat, de hogy ezutan egy buznyakot sem fog kapni Ma.o., az is tuti. Az OLAF nem hatosag, de a vizsgalat melle odabiggyesztett egy javaslatot Ma.o.-nak is, meg az Unionak is. (Mit tegyenek Magyarorszaggal, ha megmakacsolnak magukat es se vizsgalat, se visszaterites).

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.