AZ ÜRÜGY NEM, DE A POLITIKA TÖKETLENSÉGE VALÓS! A válság kitörése után többek között a „megmentjük a devizahiteleseket” szlogennel került hatalomra a Fidesz–KDNP, de nem sokat tett a kártalanításért. Szintet léptek a devizahiteles érdekvédő szervezetek tegnap, amikor az Adóskamara a Képviselői Irodaház előtt tartott sajtótájékoztatóján már nem csupán a devizahiteles károsultak megmentését követelte, de a politika kivonulását is az igazságszolgáltatásból. Érvelésük szerint addig, amíg a politika rátelepszik a bíróságoktól, ügyészségektől kezdve az oktatáson át egészen az egészségügyig mindenre, lehetetlen az egyéni és társadalmi érdekek érvényre juttatása. Ennek oka, hogy az „elfoglalt” szervezeteken keresztül szűk pártpolitikai érdekeket erőltetnek rá a társadalomra.

(Forrás: mno.hu, RonaGyuri által)

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Összenő, ami összetartozik

A derék mno.hu mai vezércikke margójára

Bocs, hogy illetlenül profanizálom W. Brandt híres mondatát „Összenő, ami összetartozik”, ami a német újraegyesítésről szólt.
A „Hiteltelenek” című írkodmány az un. devizahitelesek gondjairól értekezik. Pontosabban arról, hogy meg akarják találni azt a pártot, akik az ő érdekeiket képviselik.
Nem akarok zsákba-macskát árulni, egyébként is megírtam már számos estben, hogy – bár elhiszem, hogy akadtak buzgómocsing ügyintézők (egyébként is szakértelem soha nem volt a jellemző a hazai ügyintézőknél) – keményem benne voltak a dologban a „szegény” hitelfelvevők. No, de ezt most hagyjuk. A cikk egy mondat fogott meg:
„A devizahiteles károsultakat képviselő szervezeteket, illetve a Baumag-, Quaestor- vagy Buda-Cash-ügyek károsultjait összefogó tömörülés üzenete olyan tömeget érhet el, amely akár döntően is befolyásolhatja az április 8-i választás eredményét.”
Nos ebben nem a politikai jóslat, hanem a definíció a lényeg a lázongók együttese, pontosabban a „devizahitelesek” mellé említettek, azaz a „Baumag-, Quaestor- vagy Buda-Cash-ügyek károsultjai”. Nagy kár, hogy Kulcsár és Marcsika meg az a Tibuszerné, … etc. „károsultjait” nem említi.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok

Szórakozás - 2019. February 16., 15:00
Ezért szakított 19 évvel fiatalabb szerelmével Bebe
Itthon - 2019. February 16., 10:49
Gyárfás: féltem a zsarolók bosszújától