Külföldi gazdasági és politikai érdekcsoportok Soros György vezetésével gyenge és zsarolható kormányt szeretnének Magyarországon - jelentette ki a Magyar Idők információi szerint Orbán Viktor miniszterelnök a Fidesz-KDNP országgyűlési frakciószövetség visegrádi kihelyezett ülésén, szerda este. Hozzátette: "Magyarország kormánya ma nem zsarolható, függetlenek vagyunk".

Forrás: atv.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Akár vicc is lehetne

de rajta már nem is lehet nevetni, és sajnos nekünk sincs sok kedvünk hozzá

Mottó:
Ahogy mondai szokásom:
Így jöjjön be a lpttp-5söm!
Az AXN „időjáárs-jelentésével”
szellemeskedtem a helyszín okán

Ártunk és qurmányunk szemefénye, Orbán Viktor miniszterelnök a Fidesz-KDNP országgyűlési frakciószövetség visegrádi kihelyezett ülésén, szerda este. ismét okadatolta, hogy a letagadhatatlan testi széthullása semmi a szellemi retardációjához képest.
A derék párt központi napilapja szerint arról értekezett, hogy:
„Külföldi gazdasági és politikai érdekcsoportok Soros György vezetésével gyenge és zsarolható kormányt szeretnének Magyarországon”, majd hozzá fűzte „Magyarország kormánya ma nem zsarolható”!
Igen Viktor van ebben valami, na persze nem abban, hogy zsarolhatóak vagytok vagy sem, maradjunk abban, hogy minimum véleményes. Az viszont helyes, hogy a gyengeségetekről már nem nyilatkoztál! =))
RonaGyuri
nem is kicsit idetartozónak találom:
Sajnos csak Dél-Afrikában (ami mint tudjuk Köztársaság), de azért jó hallani, hogy: korrupció gyanúja miatt lemondott az elnök! =))
karma1
Elvegre kovetkezetesnek kell lennie a sajat baromsagaihoz...:o))) Az elmebetegek kiszamithatatlansagaban MINDIG van rendszeresseg, - nala az ellenseg-kereses az...
A baj az, hogy szinte senki normalis ember nem szamitott arra, hogy az agymosas ennyire kepes befolyasolni emberek szazezreit, ennyire meg lehessen vezetni embereket.
Nem tudtam, hogy az elmebaj jarvanyos is lehet...:O(((
lampa laz
Hülye elmebeteg, azok tartanak hatalmon akiket jópénzért megvettél magadnak és ezáltal zsarolhatóvá váltak általad. Ezt mindenki tudja, látja, csak a szellemi nyomorék szavazóid nem. Ezt a süket ellenség kereső dumát is csak nekik tudod eladni, mert a normális ember gyomra már kifordul tőle. Egy hazug, retkes tolvaj vagy a bandáddal együtt, ha normális ország lennénk, már a börtönből néznél kifele.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.