Sokan várják, egyesek követelik és lám, nemzetünk vezetője meghallotta népe szavát és rábólintott a néha illedelmes, néha nem annyira kérésnek. A Miniszterelnöki Hivatal tájékoztatása szerint Orbán Viktor, minden idők legbátrabb miniszterelnöke igenis kiáll nyilvános vitára...

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nevemnick
Már majdnem elindultam a boltba egy rekesz sörért... de ebből is rezsicsökkentés lett.

:D
Aki Én
A címet olvasva arra számítottam, hogy mondjuk Kongóban lesz ilyesmi. Gyáva ember nem vitázik, gyáva ember megfutamodik. Gyáva, hazug ember kordonok mögött, testőrök között vagy leszigetelt stúdióban ,,szavalja" el a propagandát.
Nessy
A címet olvasva én is azt hittem, hogy Orbán komoly tréning után ki áll vitatkozni. Tévedni emberi dolog, mondta a sün malac.
Akinek nincsenek érvei, aki nem ismeri el a tényeket, aki csak a saját agymacskáit tudja ismételgetni, akár a témához tartozik, akár nem, az nem is lehet vitapartnere értelmes embernek. Ráadásul még gyáva is, ez már a hab a tortán.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.