Szerte Európában tevékenykednek olyan szervezetek, amelyek támogatják és szervezik a bevándorlást. (Válasz: Európában már réges-régóta vannak menekülteket segítő szervezetek és egyházak is kivéve az Orbán vezette Magyarországot, ahol még az egyházak is menekültellenesek.) Magyarországra ez különösen igaz, többek között azért, mert bevándorlási frontország vagyunk. (Válasz: Hazugság. Nem vagyunk frontország. Csak az idén az Európába irányuló menekültek száma 60 százalékkal csökkent. A magyar-szerb határon már alig vannak menekültek.) Nem csak hazánk, hanem Európa határait is védjük. (Válasz: Hazugság. Egy 175 km-es kerítés eleve nem védheti meg Európát semmitől és senkitől sem. Ráadásul Európa határa nem Magyarországon van. Ezt illene tudnia egy kormánynak. Valamint Európa sem kérte meg Orbánt, hogy védje meg Európa határait.) Ezen szervezetek tevékenysége gyengíti Magyarország biztonságát (Válasz: Nem gyengítik Magyarország biztonságát. Orbán gyengíti Magyarország biztonságát,...

(Forrás: justpaste.it, peterkelemen által)

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kukac50
Orbán állandóan hazudozik, az adófizetők pénzén Soros plakátokat rak ki. Közben már 3350 migráns kapott Magyar személyi igazolványt! Orbán stop elég a hazudozásból! Normális miniszterelnök már rég lemondott volna!
durbincs
@peterkelemen: magára meg mint lárva , csonti evőre ? álmagyar ?
A magyarság vasökle lesújt ? mint holmi akárhonnan-jött ment, kis szegre ?
@peterkelemen: azt csak maga lesz itt lassan , a tuskóba vele ? be, bunkó szeg ?
peterkelemen
Így hazudoznak és riogatnak a migránsokkal Orbánék miközben szétlopják az országot és tovább építik illiberális diktatúrájukat.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok

Szórakozás - 2019. February 15., 16:47
Forró: brutál kerek popsit villantott Dér Heni – fotó
Itthon - 2019. February 15., 17:03
Köd, pára és csípős hideg vár ránk