A Munkáspárt egykori Baross utcai székháza, ez a több ezer négyzetméteres monstrum egy kormánydöntéssel, ingyen került az Egységes Magyarországi Izraelita Hitközösség (EMIH) birtokába. A Magyar Narancs e heti címlapsztorija azzal indul, hogy a lap munkatársa sorra olvassa le a felújítás alatt álló épület postaládájáról az utóbbi években alapított cégek neveit. A rabbi a Honvédelmi Minisztériumtól is kap fizetést, de az eltörpül a céghálóba akadt támogatások mellett.

Forrás: 444.hu
Feltöltő: Béla333
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Béla333
Te! Ennek a Slomónak nem korpás a haja?
quadrocopter
Vannak jó,,nomális zsidók és vannak akik a pénz hagyományos uralkodó jellegét csókolgatják!
Slomókának csak támaszkodésra kell a tóra!
kukac50
Orbán úgy szórja a pénzt mint rab a fingot! Ahol szükség lenne rá oda nem ad,de az egyházakat és a zsidó közösségeket nagyon támogatja. Kórházakra családi pótlék emelésre az 50 ezer alatti nyugdíjakra miért nem ad?
namihami
Slomó! Most beszéltem Jézussal--csókoltat.
És azt üzeni, hogy ő még kizavarta a kufárokat, te viszont már bezavarod őket.
Hjaaaa kérem, ""Tempora mutandis"" miként a bölcsek mondák.
Bár, ha az inflációt is beszámítom, most a zsidók jobb üzletet csináltak, mint Júdás. Ez valamicskével több, mint 30 ezüst.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.